Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 20:40:17
EUR 36.2892 20:40:17
USD 34.5828 20:40:17
ALTIN ONS $2627.5550 20:40:17

Konu: 4 Saatlik Grafikte Düşüş ihtimali 10.02.2022

22,60-22,80 Aralığından dönebilirse şayet, grafikte gördüğünüz gibi sadece düzeltme düşüşü olur ve yukarı atabilir.( Ben risk etmem şahsen oraya düşer çıkar diye )
Daha önce düşüş ihtimali diye bir grafik atmıştım, düşüş az Yarım kalmıştı, şimdi o düşüşü tamamlamak için dibe 21,40-21,90 aralığına kadar inebilir. Daha önce en fazla 21,90 a inmiş o zaman en tepe 24,60 görmüştü, burdan dönmesi tepenin kısalması dibin az aşağı gitmesi demek oluyor mantıken, yani Günlük grafikte Rsi dip yapması için aşağı kadar gidebilir ytd not: Benim kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (500)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 17 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Tıkandı_baba ()

Bu konuda haklısın kardeş

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

XArslann ()

Su anda kaar yazdi ama eski zararım çok onları kapatmam gerek

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

zarar etmediysen boşver, gene gelir fırsat bereketli olsun.

XArslann için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

XArslann ()

10.25 te satmamistim 10.03te sattım nasıbimız bu kadarmış Allah bereket versin

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bir dahaki sefere belki daha yukarı atar bilemeyiz nasip kısmet işi bu biz satarız yarın geri roketler, size yarar, parça kaldıysa sıkıntı olmaz, uzun vadeci için... fırsat bitmez nasılsa ben TL de kalmayı seviyorum bana bakmayın, en iyisi parite ederek ilerlemek, olası kur şoklarında sizler daha fazla kazanırsınız. Ben TL de kaldığım için sadece dolar yada gümüş düşerse işime yarıyor ytd

Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Eline emeğine sağlık kardeşim, 2 parça kalmış ti onuda parite etmek nasip olmadı

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

:((( geldi ne yapacağına karar ver simdi

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

dostum ben eskiden çancı vardı alırken satarken adam toplardı, bunu yanlış buluyorum, herkesin kendi hür iradesi ben düşecek çıkacak yerleri grafikte gösteriyorum zaten, çıkış ihtimali grafiğindede yazdım nerelere çıkar düşer, neden çıkar neden düşer diye detaylıda anlatıyorum ki bakan anlasın diye, sen dipten almadın şimdide kızıyorsun bana alım satımı yazmıyorum diye, farzet ben sattım yukarı fırladı, bu seferde bana kızıcan sattırdın diye :) ben zaten işten zar zor fırsat buluyorum, şimdi yıllık izindeyim ondan yoksa her zaman vaktim olmuyor.

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Bana Özel mesaj atınca grafiklerle ilgili satınca da aynen bekledim gerisi bana kalmıştı satıp satmakmak umarım nedemk istediğimi anlamışsındır kardeşim. yinede Allah razı olsun. bak son alımında bende hemen karşılık verdim bende aldım diye...

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam bana daha grafik aj atmans gerek yok işlem yapamadiktan sonra . sayfaya atsan yetrlidir.

0BeğenmedimŞikayet

Hasanbaba0032 ()

Cok teşekkür ederim kardeşim iyiki uyuya kalmamışsın

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Aynen öyle üstad hemde üstten satmışsın alttan bol bol alma fırsatın olur İnşaAllah Allah bereketiyle fazlasını nasip etsin

Hasanbaba0032 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın onsde aşağı kırdı bilginiz olsun oda aşağı düşerse düşüş sertleşir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Hasanbaba0032 ()

Cok şükür kardeşim hocam karşı cıkıyor ama talimatla al sat yaptım marj aralıgı fazla kısa mesafe al sat fiyatı koydum Allah bereket versin böyle zamanlarda kar cepte güzeldir

Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@Gbahar kusura bakma mesajını yeni gördüm

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

iyiki uyuya kalmamışım yoksa uyandığımda satmadığıma kızardım.

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Allah nasibinizi vermiş elhamdulillah diyelim bereketli olsun

1BeğenmedimŞikayet

Hasanbaba0032 ()

Hocam içimden Bi his mazot bitdi dedi 4 parca birden 10.24 den çıktım 2 parçayla beklemedeyim teşekkür ederim takipteyim sizi

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Eline emeğine sağlık hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum