Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0485 20:54:56
EUR 36.2877 20:54:56
USD 34.5851 20:54:56
ALTIN ONS $2628.4750 20:54:56

Konu: 4 Saatlik Grafikte Düşüş ihtimali 10.02.2022

22,60-22,80 Aralığından dönebilirse şayet, grafikte gördüğünüz gibi sadece düzeltme düşüşü olur ve yukarı atabilir.( Ben risk etmem şahsen oraya düşer çıkar diye )
Daha önce düşüş ihtimali diye bir grafik atmıştım, düşüş az Yarım kalmıştı, şimdi o düşüşü tamamlamak için dibe 21,40-21,90 aralığına kadar inebilir. Daha önce en fazla 21,90 a inmiş o zaman en tepe 24,60 görmüştü, burdan dönmesi tepenin kısalması dibin az aşağı gitmesi demek oluyor mantıken, yani Günlük grafikte Rsi dip yapması için aşağı kadar gidebilir ytd not: Benim kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (500)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 16 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Alt yoruma ek olarak 15dk lık grafikte dipte dönmeye uğraşıyor ama diğerleri o kadar sert düşüş moduna girdi ki tutunabilirmi bilemiyor, zor yani burdan dönmesi ytd

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Arkadaşlar hâla grafiğe baktığımda aşağı sert düşüş görünüyor dikkat edin durmayacak gibi, Altın onsde toparlayamıyor onuda izliyorum ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu an konuştuğumuda 4 saatlik grafikte düşüş ihtimali yazıyor tıkla onu orda yazıyor nereye kadar düşebileceği :) benim profilden grafik bölümüne girerekte görebilirsin aynı şeyi nerde ne yapacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz ona ben karışmam. Ama profilimede ekledim tepelerde satılır, diplerden alınır, alırkende parçalı satarkende parçalı satılır her ihtimale karşı ytd

bu_nedir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Beklemedeyim:)

BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Geçmiyimmi nezaman geçeyim

0BeğenmedimŞikayet

BuNickTamYirmiHarfli ()

Az önce panik oluyordun gerek var mı hocam sakin sabır. Zararına asla işlem yapma

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Bide vergi vardı ya 58.55 oda çıksın

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

bende bir delilik edip hemen gümüşemi geçtin dedim :)

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Düştükçe grm artıyor Ya kurban:)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

birşey yapmıyonda 100 gr kaldı diyon o ne?

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Geçmedim daha gr kurtarayım öle
Geçmiyimmi nerden döner

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

gümüşe mi geçtin hemen :) yoksa parça parçamı geçion?

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

100 gr kaldı

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Sende haklisin

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

valla çancıyla telefonda konuşurken bile dinlemezdi beni kaç defa terse düştü :) yani artık konuşmuyoruz ama en iyisini o yapıyor kafasına göre takılıyor, en azından kimseyi suçlayacak derdi olmuyor. Teldende neden mesaj atmıyorum, bakıyorum adamlar geyik muhabbeti yapıyor, ben grafik vs atıyorum, arada geyik muhabbetide yapıyoruz ama bir grup aşırı ciddi, bir grup gece mesaklara diyor rahatsız oluyoruz, iyide benim sadece gece vaktim oluyor, en son artık dedim çancıya ben en iyisi gruptan ayrılam kimsenin kalbini kırmadan :) böyle daha iyi oldu en azından kafam rahat oluyor, takip eden ediyor etmeyende keyfi bilir. işten zar zor fırsat buluyorum...

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Siz paylaşımlarınıza devam edin hocam
İyi ki varsınız
Kimseyi etkilemiyorsunuz
Yorumlarınızı okuyorum ama kararı ben kendim veriyorum

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

zaten bu yüzden etiketlemiyorum, çünkü kâr ederken iyi 1 kere zarar etsin biri hemen polemikler peş peşe geliyor :) sanki kazanırken bana kâr payı veriyormuşlarda en ufak zararda bizden hesap sorar gibi oluyori sadece bana değil sitedeki tüm herkese yapılıyor bu, diyorum bana bakmayın ben neden alım yaptım, 1 parça oda riskli olduğundan 23,60 ı geçme ihtimali doğdu aldığımdan sonra geçtide ama saatlik tutunamadığı için malasef üstüne atamadı, atsaydı oda kârdaydı. Hatta almak isteyen biri sordu dedim ben olsam burdan risk almam dedim tepelerde dolaşıyor grafikte sadece günlük grafik çıkışına devam edebilirse çıkar diye ytd

Saluman için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Nasıl anlayacağım ki. Direk telde sorabiliyorjen daha kolaydı fikrinizi almak :)

1BeğenmedimŞikayet

Saluman ()

By tarafsız ben dışarıdan izliyorum. Siz yazdıklarınızla bilginizi paylaştınız. Beklentinizi belirtiniz. Düşüş ani oldu. Ne sattım yazmaya vakit, ne de fikir belirtmeye zaman yoktu. Dönüşe geçtiği anda tekrar yükselseydi siz zararda, satmayanlar kârda olacaktı. Şahsen ben satmadım. Bilgi sizden karar bizden. Alış satış için bizim yerimize karar veremez, tuşada basamassın. Ben sayfanıza girdim, satış yazınızı gördüm. Fakat panik işlem diye düşünüp satmadım. Kimsenin size şu anda söz söyleme hakkı olmadığını düşünüyorum. Ben gayretiniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Yolunuzu bozmayın, etiket isteyen sahifeni takip etsin.

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Allah razı olsun kardeşim. hayirli geceler.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

önceki grafiğimde burdan dönebilir demiştim dediğim gibide döndü, düzeltme düşüşü olarak kalabilirse geri yukarı atmayı deneyebilir, tam dip yapmaya giderse sıkıntı sadece, hangisini yapmaya çalıştığını anlamak için beklemekten başka çare yok.22,60-22,80 geri dönüş noktası gibi duruyor, duramazsa günlük grafik düşüşüne geçmiş olabilir. o düşüş sert olur dikkat etmekte fayda var ytd

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

dostum gir profilime bak bakalım grafikte neler yazmışım işiniz gücünüz polemik yaratmak, ayar oluyorum sizin gibi insanlara... ben zaten yazıyorum zahmet edip girin okuyun, başkası benle alıp satarken kâr yapıyor, biri üstten alıp zarar edince vay efendim şöyle böyle, işte sırf bu yüzden alıp satarken kimseyi etiketlemiyorum... millete iyilik yaramıyor, grafik atıyoruz genede adamlar diyor uyarmadın daha ben nasıl uyaracam :) hey allam ya şakamısınız nesiniz...

M__USTA___FA için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Kusurlu bir durum yok satmadım parite de yapmadım ne yapayım geç kaldım işlem için

0BeğenmedimŞikayet

M__USTA___FA ()

En azından bu işi bilen var bilmeyen var arkadaşlar ufukta düşüş var vaziyet alın der sana suç bulan yok sadece aldığında diğer almak için beklemeleri alım. icin tahrik ediliyor neyse her şey kısmet kardeş hakkımızda hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam kizmiyorjm kimseye inanın ilk defa biri ile birlikte işlem yapmaya başlamıştım amacimda düzenli bikactane olsa yeterdi. herkesin özgür iradesi. birde guvendikten sonra terse bile kalsan üzülmez insan. ama beraber hareket ettikten sonra. yomsa diğer türlü insan üzülüyor ister istemez. neyse bakalım nasipte kazanmak yokmuş. eksiye düşmek ve beklemek beklemek beklemek varmış hocam.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu sitede 1 kişi bana desin ki alırken beni etiketledin varsa çıksın boş yapmayın, ben sürekli yazıyorum ben alım satımımı parça olarak yazarım, kimseyide etiketlemem diye... sadece grafik ve bilgi paylaşımlarımda insanları etiketliyorum son karar her zaman sizindir iftira atmayın...

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Sağlık olsun hocamm eyvallah

Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M__USTA___FA ()

Aynı durm benim başımada geldi bende o yorumu okudum bende aldım yerste kaldik alırken alındı diyorlar satarken durumu fark ediyorlar ama uyarmiyorlar çok yazık

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hayır sana nasıl mkzayim kardeşim Allah şahit. sattiktan sonra firlasada kizmazdim. amacim birlikte harekt etmek gerisi zaten nasip kısmet. sen etiket yaptığın için güvendim. diyorum ha. sen sadece ben sattım diye etiket yapıp göndersen yeterdi. satmadiktan sonra seni zaten ilgilendirmezdi. neyse kardeşim geçti gitti. altan almakla hiç alakası yok elimde zaten ürün vardı. ustune 4kilo daha ekledim sen 10220den aldım deyince ordanda aldım. oyle birşey olsaydı elimdeki mal ile yetinirdim. eklemzdim sana givenmezdim.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu an Altın ons aşağı kırdı, grafikten izliyorum, hâla toparlayamadı, gümüş daha düşebilir dikkat edin benden uyarması ytd

XArslann için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum