Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 19:35:03
EUR 36.3187 19:35:03
USD 34.6025 19:35:03
ALTIN ONS $2636.6100 19:35:03

Konu: 4 Saatlik Grafikte Düşüş ihtimali 10.02.2022

22,60-22,80 Aralığından dönebilirse şayet, grafikte gördüğünüz gibi sadece düzeltme düşüşü olur ve yukarı atabilir.( Ben risk etmem şahsen oraya düşer çıkar diye )
Daha önce düşüş ihtimali diye bir grafik atmıştım, düşüş az Yarım kalmıştı, şimdi o düşüşü tamamlamak için dibe 21,40-21,90 aralığına kadar inebilir. Daha önce en fazla 21,90 a inmiş o zaman en tepe 24,60 görmüştü, burdan dönmesi tepenin kısalması dibin az aşağı gitmesi demek oluyor mantıken, yani Günlük grafikte Rsi dip yapması için aşağı kadar gidebilir ytd not: Benim kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (500)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 14 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bak ya @By_tarafsız_adam ne güzel çizmiş acıklamış . kanallar da güzel olmuş . ytd

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Teşekkürler bastacisin

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@Azrcll buda güncel hali olası düşeceği yerler zamanla ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

En iyisi olmuştur umarim

umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Satmadım uyudum:))

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Akşam göremeyen arkadaşlar var ise yeni grafik atmıştım ytd
not: Bu grafikte şu an 22,80 ve 22,60 karar alanlarıdır, üste azıcık attı diye sevinmeyin, kademeli düşüşlerde bu tarz tepki çıkışları olur ama neticede dip yapacaksa her zaman dibe gitmeye uğraşabilir bilginiz olsun...

0BeğenmedimŞikayet

Gül_rose ()

Günaydın arkadaşım akşam bende sana soracaktım grafiği nereden öğrendin ne kadar zaman aldı diye baktım ortalık karışık neyse dedim sen yazmışsın şimdi sorayım bende öğrenebilirmiyim acaba

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Onslar da dolar da düştü. Teknik bir düşüş bence kar satışı vs başka bir nedeni varsa da bilmiyorum. Kısa vadeli geri çekilme olduğunu düşünüyorum şimdilik. ytd

Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

Hocam günaydın ne olmuş böyle akşam uyudum gümüş biraz daha yüksekti şimdi düşmüş neden acaba

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın eh tabi insanın kendi öğrenmesi aslolan. Bu sayede kendi yatırımlarından feragat edip insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz bu da ayrıca önemli

1BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Sattınız mi

umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Rica ederim.

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Teşekkür ederim

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Abi sen yaptın mı parite ni, ben 76 üstü gelir diye ac gözlülük yaptım yarısı duruyor. sen olsan kalani burdan dolar a geçermişin yarını beklermiydin

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın ons 1826 desteğinde tutunuyor o alta kaydı mı gümüşte düşmeye devam edebilir. ytd

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Gbahar buna bakabilirsiniz. ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@M_yıldız eğer dönerse :) dip yaparsa önceki atmıştım düşme ihtimali diye ordaki dibi yapmaya giderse 21,90-21,40 a iner bu seferde üste atacaksada grafikteki gibi 22,60-22,80den dönmesi lazım ytd

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Altakileride kurtaramadimki. gaza aldığım 4kilo idi zaten. Gümüşü dolar a geçtim artık nasip umarım doğru yapmisizdir. biraz geç oldu ama bakalım.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

valla sırf kendimi eğitmek için girdim bu yola, madem yapıyorum grafikte öğreneyim dedim :) şimdilik formasyonlarla uğraşmıyorum, düşüş çıkışları bilsem yeter bana ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yoruldum patron. Biraz dinlensem iyi olacak diye düşünüyorum arada. Analiz yap paylaş vs vs
Normalde de yoğun biriyim zaten iş hayatında

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

x) Kaç yaşına geldin emekli mi ediyoruz seni :Pp

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Haklısın tamam dır

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet doğru tespit özelikle yazmadım bulacağını biliyordum dostum. Artık benim yüküm hafifledi :)) ben olmazsam buralar size emanet

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

gece düşmeyeceğinin garantisi mi var :))

bu_nedir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

sen zarar ettiğin için şu an ne desem boş @Fatihsultan ama banada kızamazsın çünkü ben seni alım yaparken uyardım, gaza gelme alma alttakilerle yetin diye, bana bakma ben risk alıyorum nasılsa önceden kârım var. ytd

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Kapanacak 10 dakika sonra

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şimdi incelediğime göre 1803 ve 1792 de güçlü destek var gibi oralara kadar kırarmı tam dip yapıp günlük grafikte oraya giderse zaten gümüş tam dip yapar gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Bi rakam vereyim mi :))

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bence düşüşü bekle acele karar verme, düşmeye devam ederse terste kalırsın, acık belli eder zaten düşüp düşmeyeceğine ytd

bu_nedir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bu_nedir ()

Yarısını çıkarsammı gümüşe

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum