Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (289)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Olur mu ki niye olmasın 280 TL'den gram var elimde istifçiyim ben beklerim
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Teşekkür ederim hocam bilgi için sağolasın hocam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Fiyat geri çekilmeleri kısa vadede 61 dolar üzerinde kalabilirse
( destek alırsa) 68 70 dolar hedeflerine gitme olasılığı mevcut . ytd
Ali_merdan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa__ ()Merhaba hocam, 65-68 dolar a kadar olan tepki yukselisinden sonra beklentiniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam sizden gümüş için yorum yapmanızı isteriz pazartesi önümüzdeki hafta nasıl olacak
Yorum yapsanız şimdiden teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam iyi günler dilerim
65 gurdu bundan sonrası düşüş mü bekliyorsunuz yoksa yükseliş mi sizden bir yorum bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_92 ()Hocam bu ay için herhangi bir öngörünüz varmı gümüş ons için şimdiden teşekkür ettim
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Yüzsüz olduğu için sabah akşam gelip yazıyor. Onlar kibir kafası yaşıyor Azizim.
Bir tek kendileri biliyor. Diğer herkes onlara tabii olacak! Cidden klinik vaka haline gelmişler. Birde fiyaskolarının üstünü örtmek için hastaydım, yok önemli işim vardı, kaza geçirdim falan filan. Çok mu zor yanıldım demek? Cidden bu kibir ile işleri zor hocam. Ellah akıl fikir ihsan eylesin.
@M_yıldız
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz .. okursun artık . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Sağlık olsun. Bekleriz ihtiyaç olmazsa. Yada arada bi zarar çıktı mi çıkar. Sonra duzeltmede tekrar alırız nasipse. Sağolun @M_yıldız
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()6.60. nakit yok su an
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()kaç liradan aldınız . umarım çok fazla zarar yoktur .
elde nakit var mı ?
5.40 5.20 4.80 TL destek hatlari... İlave ve ortalama yapılacak seviyelerdir.
Biraz bekletecek gibi .. yukarısi için . Biraz orta vade
( 6 ay ile 1.5 yıl gibi)
10 14 TL için .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()8 lirayı görmedi ben aldıktan sonra. O daha önceydi sanırım. Beklemedeyim. Teşekkür ederim @M_yıldız
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()8 liradan çıkış yapabilidigniz mi ? Ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Eline yüreğine sağlık @Gümüş_Sihirbazı
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Emek dediğin yapay zeka işte :)
Yanarım yanarım senin o kadar güzel analizin güme giderse ona yanarım @M_yıldız
Hibrit bot ile muhatap olursan yarın öbür gün sana da yapay zeka mümessili diyebilirler :)
0BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Teşekkür ederim üstad @M_yıldız sağolun..
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim @Aysimaa_ .. seninde emeklerine sağlık. iyi kazançlar.
Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Hocam emeğinize sağlık.. Sizi takdir ediyorum.. Ben bugün yaptım bu hesabı.. Sizin beklentiniz ile örtüşüyormus hemen hemen.. Buna ayrıca çok ta sevindim.. Demekki doğru yoldayım..
Sizin bu yorumu daha önce yapmanız beni şaşırtmadı, massallah siz ve bir kaç değerli üstad gelebilecek rakamları daha öncesinden tespit edebiliyor gerçekten.. Emeklerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Aysimaa_ ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Bakım1 okursun :)) ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kumar mi ? Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Evet gün gibi hatırlıyorum
İnsan ne diyeceğini bilemiyor
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Uniqueidentity
sizin için yapılan bir hesap . Biraz daha bile düşüş olsa az bi yanilma olacak .. ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bunlarıda takip edememistir . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bunları okuyamamış elaman .. engelli olduğu için . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . sizinde emeğinize sağlık . bol kazançlar
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()teşekkür ederiz emeğinize sağlık kıymetli kardeşim sizede bereketli bol kazançlar dilerim
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bizim analiz halen burda65 68 gelmez ...55 Altın a düşer o zaman bu sayım hatalı deriz .
Hatalida olabilir. Yüzde yüz tutacak diye birşey demedik. Bende engelli olan boş yorumcuların yorumlarımi okuyup satasmasi ayrıca bir konu . ( Herhalde zarar çok ) Uzuntusune veriyorum )
Boş teneke çok langirdar. o yüzden gereksizler ile tartismiyorum .
Ve diyecek birşey yok .
63 ve 61 hedeflerini veremezken bizim yorumlarımiz var. Üst yorumlara bakarsınız . Okuyanlar takip etmiştir . herkese iyi kazanclar.
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ya anlatamazsin... ... bilmediklerini bildiğimiz için cekemezler . üç beş takipçi kazansın ... çakma hesaplar açsın dursunlar . Made in myz.
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)