Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1440 16:05:16
EUR 53.8480 16:05:16
USD 47.0373 16:05:16
ALTIN ONS $4072.6150 16:05:16

Konu: Gümüş ters flama ... Fibo değerleri..

ABC düzeltme...
Yatırım tavsiyesi değildir ..
Ters flama cizimidir ..

Siyah kısımlar flama sapı ..
120 ile 70 ( 50 dolar lık )

Fibo degerleri takip edilebilir .
Grafikteki değerler .

Yanılma payı elbetki vardır .
Sonuçta piyasayı biz yapmıyoruz .
Haberler etkili olacaktır..
Hemen gerçekleşir yarın olacak diye bir tahmin yoktur .günler alabilir .

Sadece bir tahmindir .

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (267)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Evet gün gibi hatırlıyorum
İnsan ne diyeceğini bilemiyor

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Uniqueidentity

sizin için yapılan bir hesap . Biraz daha bile düşüş olsa az bi yanilma olacak .. ytd

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bunlarıda takip edememistir . ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bunları okuyamamış elaman .. engelli olduğu için . ytd

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Eyvallah kardeşim . sizinde emeğinize sağlık . bol kazançlar

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

teşekkür ederiz emeğinize sağlık kıymetli kardeşim sizede bereketli bol kazançlar dilerim

3BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bizim analiz halen burda65 68 gelmez ...55 Altın a düşer o zaman bu sayım hatalı deriz .

Hatalida olabilir. Yüzde yüz tutacak diye birşey demedik. Bende engelli olan boş yorumcuların yorumlarımi okuyup satasmasi ayrıca bir konu . ( Herhalde zarar çok ) Uzuntusune veriyorum )

Boş teneke çok langirdar. o yüzden gereksizler ile tartismiyorum .
Ve diyecek birşey yok .

63 ve 61 hedeflerini veremezken bizim yorumlarımiz var. Üst yorumlara bakarsınız . Okuyanlar takip etmiştir . herkese iyi kazanclar.

2BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Ya anlatamazsin... ... bilmediklerini bildiğimiz için cekemezler . üç beş takipçi kazansın ... çakma hesaplar açsın dursunlar . Made in myz.

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Gayet başarılı bir tahmin şu ana kadar. 1 dolar değil 2-3 dolar aşağı gitsede farketmez. Burdan tepki yapıp 65-67 bölgesine giderse al sana nokta atışı tahmin :)

Emeklerine sağlık üstadım. Burada yazılanlara çokta takılmamak lazım. Zor biliyorum ama insanoğlu böyle işte.

@M_yıldız

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

EDEP_ve_VEFA ()

Yine tebrikler, 65-68 sonrası mı 40 lar ve ummuyoruz ama daha aşağıları? Hayırlı geceler.

5BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

4 dalga düşüş dedik düştü..

63 dolar dan 59 veya 58 dolar dedik .. bir dolar sapma yapmış(57 ) . O kadarda olur yani .. ... Ve halen temmuz ayı içindesin ..

takip ediyorsun ... neyin kafasini yaşıyor bu adamlar anlamıyorum . Kısada yazılan bir Elliot teorisi bu ... Yarın bu değerler gelirse nasıl milletin yüzüne bakacaksınız onu merak ediyorum... ytd

0BeğenmedimŞikayet

dersim1662 ()

Teşekkürler. Umarım gelmez.

0BeğenmedimŞikayet

Galibe ()

Merhaba ,
Sayın Yıldız
Birkaç gün önce gördüğüm grafikler(şimdiki ve geçmiş olanları), araştırdığım ve yorumlanmış bilgileri , yorumları harmanlayıp bir fikir beyanında bulunsam mı dedim ve vazgeçtim.
Hatta dip konusunda arkadaşların düşünceleri nedir diye merak ettim. Grafik üzerinden ilk tahmini rakamı siz de gördüm.
Benim rakam biraz daha düşük , bir iğne şeklinde o rakama getirip 2020 senesindeki gibi tekrar yükseltirler mi diye düşündüm.
Teşekkür ederim, elinize , emeğinize sağlık.
Bu arada uzun süre önce al sat yaparak cüz'i miktar gramı(dolar ile almıştım)artırdım. En son vurgunlarda tepe de kaldım ve (azımsadım ) fırsatları değerlendiremedim.
Terse kalmış, zarardaki arkadaşların tez zamanda kâr almaları dileğiyle...

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

4. dalgayı tamamladı 5. dalgaya geçiyor diyebilir miyiz efenim

3BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Öncelikle gumuste gelmez diyebilecegin bir rakam yoktur .. her rakam gelebilir ...

Lakin Çok olumsuz süper olaylar gerçekleşirse olabilecek bir rakam . tekne kalıntısı ... Dibin dibi . Gibi bir rakam ( 33 dolar )...
o birkaç yıl sonra dip çalışması yaparsa gelebilir .

( Tabiki şartlar pek müsade etmeyebilir . )

.50 dolar desteği pek müsade etmez diye düşünüyorum .

( 20 30 yıllık direnc idi ... destek olarak çalışması mümkün . )
42 dolar gelebilir lakin fazla oyalanacagi bir seviye değil. (42). iğne falan atar diye düşüncemiz mevcut ...

Yatırım tavsiyesi değildir

dersim1662 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Evinizneisterse ()

O bol takipçili arkadaş neye dayanarak bu rakamı veriyor ?
O bol takipçili arkadaşın 1 lira yatırımı yoktur hiç bir emtiada sadece ve sadece sayfada amaçı manipülasyondur

dersim1662 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dersim1662 ()

Hocam bol takipçili biri sayfada 33 ons gelecek diye yazmiş. Bu mümkün mü sizce

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

58.40 gibi donunce bi yorum attiniz ona istinaden öyle yorumladim nokta yerine tire filan daha iyi olur bence nacizane tavsiyem. Seviyoruz sizi cok yasayin:)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Selam . tabiki her analiz tutar diye bir durum yok ... lakin yazılan değerlerde kusurat yazmiyorum.

59.58 dolar yazısı ... 58 dolar veya 59 dolar demek istemiştim . yanlış anlaşılmasın ...
Eyvallah . ytd

Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Olur boyle seyler her analiz tutmaz

Klopp için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Görünen Büyük sıkıntı ...

Günlükte
oluşan hareketli ortalamalar.. golden cross kesişim ve rsi göstergede oluşan negatif uyumsuzluk. İnşallah bunları takip etmez . ytd

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

İnşallah döner artık

3BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Buralarda durması gerekli diye düşünüyorum. Ben kusurat yazmam... 59 veya 58 dolar demistim . ytd

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Ben onu 59 58 en düşük zannetmiştim olabilir herkes herşeyi bilicek diye birşey yok

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Aksam da rakam altina igne gelmisti zaten 59.41 gibi

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Ozaman bu kez denk gelmemiş

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Sanırim o 59.58 dolar

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

58 den dönmesi beklentiniz varmı hocam hala yoksa düşüş derinleşirmi?

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Üst yoruma bak ya ... Yinede denk gelmiş ...
Gümüş Elliot yanıltmadı gibi halen ...

63 ten düşer demiş.
(4 dolar )

59.58 dolar ...

dalga 4 ...
Yatırım tavsiyesi değildir .

Elliot dalga teorisi ...
Ytd

3BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Buda tescilli ... ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum