Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (267)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Faydası oluyorsa ne mutlu . iyi kazançlar.
Vannyreggy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vannyreggy ()Doğru kişileri(yi) takip edenler için pek sürpriz olmadı aslında
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sürpriz Haziran gelmiş . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim ...
61 58 50 dolar destekler ...
74 77 84 dolar direnç .
Aylık mum kırmızı .. ( düşüş )
Göstergeler günlük...
dip yakın kısada tepki verebilir . Yukarıdaki direncler dikkate alınabilir. .
Gösterge haftalık düşüş yönlü .
20 dolardan 120 dolara çıkışın duzeltmesi icindeyiz ...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Mabiba için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Paladyum ve platin grafikerine bakmadım uzun zamandır. O yüzden bir bilgim yok . ytd
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mabiba ()Evet hatırlıyorum. Sizi tebrik ederim. Söyleyecek söz yok bundan başka. Şimdi ne yapacağız, önümüz aydınlık mı karanlık mı hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam Her zaman ki gibi analizeriniz tam isabetli.. paladyum ve platin hakkında düşüncelerinz nedir hocam düşüş konusunda onların nereye kadar düşme ihtimali olabilir..
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Nerden alsan terste bırakacak gibi görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Peki hocam herhalde direk 55 usd ye gitmeyecektir. bir tepki yukselisi olursa kac usd ye kadar olabilir ongorunuz vari
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Uniqueidentity ..
Bakalım tutacak mı ? ..
Dolar çıkıyor . ons düşüyor. ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Ars_Bozok
bir göz at . resme bak . grafik şeklimiz . yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Haziran ayı gelmis ... ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Denk gelmiş . ytd
Mabiba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Tesekkur ederim sayın @M_yıldız. Tavsiye olmadan ilk yorumunuz üzere aldım bir miktar
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam hayrlı akşamlar arada yorumlarınızı paylasrsanz sevinirim. seneryolariniz her zamanki gibi isabet li. emeginize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Görüyorum, en doğrusunu yapıyorsunuz, iyi akşamlar.
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hoşbulduk . buralardayım zaten . bakıp çıkıyorum . ytd
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Myz hoş geldin.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Denk gelmiş . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()10 olur 16 olur 35 olur ...
Kısada geçen 8 lira geldi zaten. Ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Hedefte ne var peki sayın @M_yıldız
-1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()celha icin ne soylersin
yaldizi bol üstat
")
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@06pecenekli .6 lira ortalama . o yüzden yazmıştım. Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Ozaman kısa vadede daha düşüş yok olarak yorumlayabilir miyiz bunu hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Satıcılar geldi ve sattı .. ytd
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Evet Yıldız hocam. Gelmişken son durum hakkında bir yorum daha alsak sizden. Ne diyorsunuz düşüş sürer mi tepkisi olur mu
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Ars_Bozok buyur işte . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Evet Yıldız hocam bu yazınızı okumuştum. Kapanış değerinden kasıt Nisan ayı olduğunu sonradan anladım. TL de kaldım Mayıs kapanışi o şekil işime geldiği için belki de:) ilk anda öyle anladım tamamdır. Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim.
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Hayırlı geceler üstadım. Her şey beklediğimiz gibi. Gayet güzel resim :)
@M_yıldız