Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (500)
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ben kesin gelecek demiyorum ki iddaalı konuşayım beklentimi yazıyorum. Neyse ben kaçar size hayırlı akşamlar beklentim gelirse telden alırım gelmezse belki 1 parça alırım şimdilik size hayırlı akşamlar. ytd
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Emin ol çok doğru konuşuyor çıkacak olsaydı şimdiye çıkardı
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hocam çok iddialı konuşuyorsun bence seni seviyoruz yanlış anlama ama
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Erool37 Yanlış anlama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıyorum şu an xD
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Hayirlısi bakalim :))
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Erool37 benim beklentim 23,10-22,80 aralığı
23100/31,10x13,58dolar=10,08TL
22,800/31,10x13,58dolar=9,95TL
Altına sarkarsa 22,60 dan dönmesi lazım ozamanda
22600/31,10x13,58=9,86TL
şimdilik normal şartlarda buralardan dönmesi lazım. Fed sağlam bir düşüş yaptırırsa alt yorumun gelmemesi için bir neden yok bana göre :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Bisey demedim kardesim sen dedin :))
GokhaN_ist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osm3csl ()O kadar umutlanmamak da fayda var:) 22300altini düşünmüyorum bende ve bu da aynı hesaba göre 9,75 civari yapar. Bakalim göreceğiz
3BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bana kalsa ben daha aşağısıda gelir derim TL deyim ya :PpP Ama grafikte ons günlük grafikte düşerse mantıken oluyor,
21400 - 21900 e düşse
21400/31,10x13,58=9,34TL
21900/31,10x13,58=9,56TL
En fazla buraya kadar izin veriyor, burdan sonrası için dolar bazlı düşüş lazım :)) ytd
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ():) bekliyoruz gonder gelsin :))
1BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Gece 2 gibi gelebilir takipte kal ytd :)
Turgut4407 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()8 alti gelirmi
Rovan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()hizli mi. yavas yavas. mi
")
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Hocam :)) 9.65 gelirmi?
0BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Yok yanlış anlamasin ona fake demiyorum bu gibi yorumlar çok fazla var gümüş tek ayakli yukselmiyorki kimse ne olucağini bilemez dolar ve onsun ne yapacaginj bilmek imkansiz gibi bu aralar dolar sabit kaldığı halde yinede tam doğru tahmin yapabilen çok az görüyoruz burada
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Adam alım için soruyor ama sana hak veriyorum öyleleride var malasef :))
Rovan için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Bu gibi çok hesap var fake olduklarindan suphelenmiyor değilim sayfada sadece hocam 9.5 gelir mi 8 gelir mi 10 alti gelirmi demek için varlar :)
Chn_gs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bizim ülkeden bahsediyorsanızi dolar bazlı olabilir mantıken. ytd
Chn_gs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Hocam carsamba anlaşma olursa 10 altı gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()olabilir, bugün çok yaptılar 15dk ile 5dk lık grafiklerle düşmeden çıktı nerdeyse... sabahtan beri ilk defa düştü oda kesişme olduğundan oldu... aşağı kesişme devam etmezse geride toparlayabilir, önceden olsa şimdiye sert düşebilirdi ama bu ara ru, sya uk, ray, na gerginliği onslerde böyle hareketlere neden oluyor gibi gözüküyor. Grafiklerde al sinyalleri çok olursa belliki o zaman düşmeyebilir :) Ama saatlikle sat verdiğine göre biraz düşüş illaki olabilir ytd
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Kalbin temiz kardeşim geleceğine inancım tam inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam ons 23.50 Altın a inmeden yoluna devam edecek gibi duruyor.
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bunlar benim alım noktalarım gelmezse beklemeye devam, illa benim aldığım yere gömre almanıza gerek yok yani ben makas çok aldığımla sattığım arasında kâr yüksek olsun diye böyle yapıyorum, eskisi gibi 2krş makas olsa, çoktan girmiştim gümüşe buralardanda çoktan satardım geride az bile düşse parçalı girilirdi mesela ama 10-20krş makaslarla bu biraz zor oluyor. ytd
emtia_alsat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emtia_alsat ()Kardeş sen ya şelalecisin ya çook karamsar :)))
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Hocam şuanda ons resmen 1 ileri 1 geri ne yapmaya çalışıyor tahminin varmı resmen aynı yerde takılı kaldı
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()zorlarsa 24,10-24,30 u geri test edebilir. Fed toplantısı varsa sonunda illa düşer bu ons konuşma olurken bile düşebilir, fedden ne zaman olumlu bir konuşma gelmiş :) en kötü klasik açıklamalar yaparlarsa şayet, piyasa grafikte düzeltmesini yapar geride yukarı atar iyimser olursak :) ytd
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hocam çok iddialı bir yorum :)