Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0496 18:07:37
EUR 36.3342 18:07:37
USD 34.5929 18:07:37
ALTIN ONS $2638.4150 18:07:37

Konu: 4 Saatlik Grafikte Düşüş ihtimali 10.02.2022

22,60-22,80 Aralığından dönebilirse şayet, grafikte gördüğünüz gibi sadece düzeltme düşüşü olur ve yukarı atabilir.( Ben risk etmem şahsen oraya düşer çıkar diye )
Daha önce düşüş ihtimali diye bir grafik atmıştım, düşüş az Yarım kalmıştı, şimdi o düşüşü tamamlamak için dibe 21,40-21,90 aralığına kadar inebilir. Daha önce en fazla 21,90 a inmiş o zaman en tepe 24,60 görmüştü, burdan dönmesi tepenin kısalması dibin az aşağı gitmesi demek oluyor mantıken, yani Günlük grafikte Rsi dip yapması için aşağı kadar gidebilir ytd not: Benim kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (500)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 11 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

LOVEROSE ()

Teşekkürler takipteyiz hocam.

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Levent06_ ()

Yukarı gitmezmi yani

3BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Şu an 23,10 a gidicek diye beklentim ama belki tekrar 22,80 e gidebilir. Altın a geçmezse şayet alım yapılabilir parçalı, yok altına geçerse 22,60tan dönmesini beklemek lazım dönemezse daha düşer çünkü belliki dipleri test etmeye gidecek ya 4 saatlikte yada günlük grafikte, şimdilik ilk hedefler buralar geldikçe bakarız ytd

LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LOVEROSE ()

Nerelerden alim fırsatı verir hocam ytd olmadan

0BeğenmedimŞikayet

ZGK ()

tamam hocam bekliyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Altınlarımı_verinnn ()

Takipteyiz hocam Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Akın_akın ()

Biliyorum takip ettiğim tek insansın valla

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

en son ben 10,55te düşecek dikkat edin diye grafik attım 3 tane peş peşe, beni düşüşe kimse inandıramaz roket roket gümüş diyorlardı, gördük roketi 9,60 a düştü xD ytd

Akın_akın için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akın_akın ()

Üstat senin yerin başka ister düşsün ister çıksın burada tanıdığım harika insanlardan birisin

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bu lafını unutma dursun burda :)

Akın_akın için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akın_akın ()

Üstat sen konuştuğun zaman terse gidiyor bu aralar pek tadın yok gibi

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın ve gümüş ons hem 1 saatlikte hemde 2 saatlikte kesiştiler, bakalım böyle kalırsa aşağı tik atması kaçınılmaz olacak. saatlik böyle durursa iner bence aşağı doğru artık kısa grafikte zor toparlaması, sabahtan beri güzel oyaladı kısa grafikler. ytd

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MMS ()

Siz fulmü aldınız hocam parçamı şimdi benimde aladım geldi sizden dolayı:))

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

İkinci Direnci zorlarsa 10.70 gelir diye dusunuyorum ytd

MMS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MMS ()

Merhaba hocam gümüş satış beklentiniz kaç hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Kurtuluş38 ()

Fed acil toplantı yapıyor suann

yasingokturk5151 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Aynen hususi dusmesini engellemeye calisiyorlar . ruzgar alim yonunde esiyor su anda yatayda ya merdiven yaparak ya roketleyerek cikacak havasi var . ama iner mi onun da garantisi yok:)

0BeğenmedimŞikayet

yasingokturk5151 ()

Ne qçiklaması var

Kurtuluş38 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ons dalga geçiyor resmen :) kesişme oluyor sabahtan beri 15dk ile 5dk lık grafik geri yukarı attırıyor, kesişme geri açılıyor sabit kalsa düşecekte sabahtan beri kesişme noktası sürekli yukarı atıyor, artacak yeri kalmadı hâla zorluyor xD böyle böyle herhalde günlük grafikte tepe yaptıracaklar... ytd

0BeğenmedimŞikayet

Kurtuluş38 ()

Açıklama yapılırken anı düşüş ve çıkışlar olabilir

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

İnsallah alim firsati bulursunuz. ben cok alik firsati vermiyor tireni kacirmayayim diye direnc denebilecek bu seviyelerden aldim kismet insallah siz de gumus kervanina katilirsinz ..

0BeğenmedimŞikayet

Yanasio ()

Alınca yazar mısınız

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

gazı bitti, 1 saatlikte kesişme var düşmesi lazım şimdi 2 saatliktede kesişme gelirse 1 aşağı tik atar hızlıca sonra 4 saatliğe bakacam ondada kesişme olursa beklerim olmazsa döndüğü yerden parçalı alabilirim belki ytd

ZGK için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZGK ()

olsun hocam sen yaz yine de alınca

0BeğenmedimŞikayet

emtia_alsat ()

Bir dahaki sefer inşallah

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

o zaman ben bu gerginlik olacağından haberim yoktu, normal grafiğe göre hesap yaptım 10,33 rakamı çıkıyor. günlük grafikte hesap yaptım 10,48-10,58 rakamları çıkıyordu. O zaman bu kadar çıkacağına inanmadım 10,33 den döner muhtemelen diye düşündüm. Ben üzülmüyorum almadığıma terste kalmadığım sürece sıkıntı yok, gene alırız elbet bir yerden dönecek ytd

emtia_alsat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emtia_alsat ()

İşte bende geçen hafta 10.20 den almadım düzeltme bekliyorum seninle beraber :)) yapacak birşey yok.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

en son 10,55 idi öncedende çok düşüş ihtimali attım aynı senin gibi almadım diyenler vardı :) düşünce 1 yada 1,5tl aşağı iyiki almamışım diyenler çok oluyor. Tabi o kadar düşmesi için fed olması lazım. Bu arada grafiğe bakarsan grafik tepesi 24,10 yazdığımıda görebilirsin. Yani ben yeni alacak biri soruyor bende düzeltmeyi bekle diyorum doğal olarak, şimdi adama düzeltme olmadan al desem gidipte günlük grafikte bir düşüş gelse off ne terse kalır :) zaten al yada alma demiyorum, profilimdede nasıl alım yapılacağı yazıyor, parça parça girebilirsiniz yani o risk size kalmış alana niye alıyorsun diyecek halim yok. ytd

0BeğenmedimŞikayet

emtia_alsat ()

İnşaşlah kopmaz. Biz uyduk kaldık TL'de. Bari siz kazanın kardeşim.

Umutağa24 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Kardeş ortam gergin teknik işlemez pat uçar gider pat çakılır. Altın a bak düşmüyor düşmediği müddet çıkar. Altın düşerse gümüş şelale olur

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum