Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (500)
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Teşekkürler takipteyiz hocam.
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Yukarı gitmezmi yani
3BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Şu an 23,10 a gidicek diye beklentim ama belki tekrar 22,80 e gidebilir. Altın a geçmezse şayet alım yapılabilir parçalı, yok altına geçerse 22,60tan dönmesini beklemek lazım dönemezse daha düşer çünkü belliki dipleri test etmeye gidecek ya 4 saatlikte yada günlük grafikte, şimdilik ilk hedefler buralar geldikçe bakarız ytd
LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Nerelerden alim fırsatı verir hocam ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tamam hocam bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Altınlarımı_verinnn ()Takipteyiz hocam Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Biliyorum takip ettiğim tek insansın valla
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()en son ben 10,55te düşecek dikkat edin diye grafik attım 3 tane peş peşe, beni düşüşe kimse inandıramaz roket roket gümüş diyorlardı, gördük roketi 9,60 a düştü xD ytd
Akın_akın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Üstat senin yerin başka ister düşsün ister çıksın burada tanıdığım harika insanlardan birisin
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu lafını unutma dursun burda :)
Akın_akın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Üstat sen konuştuğun zaman terse gidiyor bu aralar pek tadın yok gibi
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()altın ve gümüş ons hem 1 saatlikte hemde 2 saatlikte kesiştiler, bakalım böyle kalırsa aşağı tik atması kaçınılmaz olacak. saatlik böyle durursa iner bence aşağı doğru artık kısa grafikte zor toparlaması, sabahtan beri güzel oyaladı kısa grafikler. ytd
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Siz fulmü aldınız hocam parçamı şimdi benimde aladım geldi sizden dolayı:))
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()İkinci Direnci zorlarsa 10.70 gelir diye dusunuyorum ytd
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Merhaba hocam gümüş satış beklentiniz kaç hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()Fed acil toplantı yapıyor suann
yasingokturk5151 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Aynen hususi dusmesini engellemeye calisiyorlar . ruzgar alim yonunde esiyor su anda yatayda ya merdiven yaparak ya roketleyerek cikacak havasi var . ama iner mi onun da garantisi yok:)
0BeğenmedimŞikayet
yasingokturk5151 ()Ne qçiklaması var
Kurtuluş38 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ons dalga geçiyor resmen :) kesişme oluyor sabahtan beri 15dk ile 5dk lık grafik geri yukarı attırıyor, kesişme geri açılıyor sabit kalsa düşecekte sabahtan beri kesişme noktası sürekli yukarı atıyor, artacak yeri kalmadı hâla zorluyor xD böyle böyle herhalde günlük grafikte tepe yaptıracaklar... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()Açıklama yapılırken anı düşüş ve çıkışlar olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()İnsallah alim firsati bulursunuz. ben cok alik firsati vermiyor tireni kacirmayayim diye direnc denebilecek bu seviyelerden aldim kismet insallah siz de gumus kervanina katilirsinz ..
0BeğenmedimŞikayet
Yanasio ()Alınca yazar mısınız
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()gazı bitti, 1 saatlikte kesişme var düşmesi lazım şimdi 2 saatliktede kesişme gelirse 1 aşağı tik atar hızlıca sonra 4 saatliğe bakacam ondada kesişme olursa beklerim olmazsa döndüğü yerden parçalı alabilirim belki ytd
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()olsun hocam sen yaz yine de alınca
0BeğenmedimŞikayet
emtia_alsat ()Bir dahaki sefer inşallah
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()o zaman ben bu gerginlik olacağından haberim yoktu, normal grafiğe göre hesap yaptım 10,33 rakamı çıkıyor. günlük grafikte hesap yaptım 10,48-10,58 rakamları çıkıyordu. O zaman bu kadar çıkacağına inanmadım 10,33 den döner muhtemelen diye düşündüm. Ben üzülmüyorum almadığıma terste kalmadığım sürece sıkıntı yok, gene alırız elbet bir yerden dönecek ytd
emtia_alsat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emtia_alsat ()İşte bende geçen hafta 10.20 den almadım düzeltme bekliyorum seninle beraber :)) yapacak birşey yok.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()en son 10,55 idi öncedende çok düşüş ihtimali attım aynı senin gibi almadım diyenler vardı :) düşünce 1 yada 1,5tl aşağı iyiki almamışım diyenler çok oluyor. Tabi o kadar düşmesi için fed olması lazım. Bu arada grafiğe bakarsan grafik tepesi 24,10 yazdığımıda görebilirsin. Yani ben yeni alacak biri soruyor bende düzeltmeyi bekle diyorum doğal olarak, şimdi adama düzeltme olmadan al desem gidipte günlük grafikte bir düşüş gelse off ne terse kalır :) zaten al yada alma demiyorum, profilimdede nasıl alım yapılacağı yazıyor, parça parça girebilirsiniz yani o risk size kalmış alana niye alıyorsun diyecek halim yok. ytd
0BeğenmedimŞikayet
emtia_alsat ()İnşaşlah kopmaz. Biz uyduk kaldık TL'de. Bari siz kazanın kardeşim.
Umutağa24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Kardeş ortam gergin teknik işlemez pat uçar gider pat çakılır. Altın a bak düşmüyor düşmediği müddet çıkar. Altın düşerse gümüş şelale olur