Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0495 18:10:02
EUR 36.3250 18:10:02
USD 34.5949 18:10:02
ALTIN ONS $2634.6900 18:10:02

Konu: 4 Saatlik Grafikte Düşüş ihtimali 10.02.2022

22,60-22,80 Aralığından dönebilirse şayet, grafikte gördüğünüz gibi sadece düzeltme düşüşü olur ve yukarı atabilir.( Ben risk etmem şahsen oraya düşer çıkar diye )
Daha önce düşüş ihtimali diye bir grafik atmıştım, düşüş az Yarım kalmıştı, şimdi o düşüşü tamamlamak için dibe 21,40-21,90 aralığına kadar inebilir. Daha önce en fazla 21,90 a inmiş o zaman en tepe 24,60 görmüştü, burdan dönmesi tepenin kısalması dibin az aşağı gitmesi demek oluyor mantıken, yani Günlük grafikte Rsi dip yapması için aşağı kadar gidebilir ytd not: Benim kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (500)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 12 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bana bakma sen ben makas çok diye gıdım gıdım ilerliyor zaten, risk etmemek için almıyorum, geçen sattım 78 de alıp 18 gibi sattım yükselişte, tekrar alacaktım uyuya kalmışım, baktım çıkmış neyse dedim girmedim. Nerden bileyim ukra yna ru, sya birde bunlara köstek olacak abd ortalığı gerecek :) Altın ons 1877 2li tepe noktası, gümüşte 24,10-24,30 u geçerse şayet oda bu köpükle 24,80 yada 25,50 ye çıkar mı acaba :) ytd

ZGK için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umutağa24 ()

Usta bugünde sabahtan beri aynı şeyleri söylüyor ama gümüş iyi direniyor inşallah biryerden kopmaz

emtia_alsat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emtia_alsat ()

Usta sen geçen hafta da tepe yaptı, tepe yaptı dedin, herN düşevilir dedin almadım, senin dediğin yerden sonra dağ yaptı.

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZGK ()

hocam sen almadın değil mi seni bekliyorum almak için :) sen yutmuşsun grafik işlerini
keşke cuma günü alsaydık :(

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

sabahtan beri sadece 5-15 ve 30dk lık grafikler arasında düşüyor çıkıyor düşüyor çıkıyor. İlk defa bu kadar kısa kısa düşüp çıktığını görüyorum :) ufak ufak ilerliyor çaktırmadan yani 2 saatlik sarı çizgi bile grafiğin tepesine çıktı, artık grafikte alan kalmadı kesişecek mecbur :) Sadece ons bazlı olduğu için bu düşüş, dolar artarsa etkilemez tl bazlı ama dolar sabit yada oda düşerse, TL grafiğine baktığımda ordada 4 saatliğe kadar tepe yapmış, sadece günlük grafik tepeye yakın ama tepe yapmamış. TL bazlı daha artabilir yani... ytd

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

duserken. bu sefer. kafa. goz. yarcak. sanki.
ustat.
")

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Aynen öyle:)

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selçuktrk ()

Teknik temel herhangi bilgim yok kardeşim siz ne derseniz o sadece tahminde bulundum :)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

66 onemli
gececek mi. bakalim
ustu 19xx ler mis . bilesi. n
")

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

1868 ya tamam ya devam:)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

sava, ş gerginliğinden artıyor bence başka açıklaması yok ama grafikte fazla çıkacak alanıda kalmadı, dolar da günlük grafik çıkışı bitince, haftalık grafik çıkışıda olabiliyor, ama ons lerde bu olay şahsen ben daha görmedim. Fakat olabilir mümkün yani... ama düzeltme gelmedende çıkması düşüşünde aynı oranda sert olmasına neden olabilir dikkat etmek lazım. şimdilik çizdiğim çıkış kanalında ilerliyor, o kanalda düşsede kaldığı sürece sıkıntı yok, ama gene düşüş kanalına geçerse o zaman tekrar bakmak lazım. ytd

Selçuktrk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederim hocam

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

parite için çok uygunmuş

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Gelsede çıkan bir onstan dolar a geçmek saçmalık oldu bana yaramıyor bu iş

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Gümüş 7/9 kuruş degisiyor

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

parite çok iyi hocam. yok gibi

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Dur bakalım hocam belki gelir yine gecersiniz

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selçuktrk ()

Kardeşim Aralık'ta dolar daki beklenti gibi büyük beklenti var muhtemelen çıkışlar değilde girişler var herhalde

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Makasları nasıl hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Sabah az zarara geçmediğime pişman oldum 23.58 de

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Kuveyt hocam.

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Benimde yedi hemde 100dolar. ama yapacak birşey yok düşerse alırız düşmezse nasip diyeceğiz. sikinti yok. sadece erken geçiyoruz ondan:)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Geçmez olaydım karımı yedi o iş

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Geçtim kardeşim sadece 3kilo bıraktım ona dokunamiyorum zaten maliyeti 6550

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Full dolar a mı geçtin

0BeğenmedimŞikayet

Güzel_YaRınLaRa_ ()

Gelsin hocam 10.50 gelirse full çıkacam ağzndan bal damlıyor :)

0BeğenmedimŞikayet

Akın_akın ()

Kardeşim benim hala düşeceğine inancım var

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

The end burası:)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

10.58 yeter şimdilik gönder gelsin :) bizde anlamıyoruz çıksın yeter

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum