Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yatayda 21.80 destektir bunuda binmeyen yoktur acemiler dahi bilirler bunu orası çok zaman iyi çalışmıştır bende biliyorum bende yazdım orayı kaptanla iddia ederken ama benim yanılgım obo hedefinden dolayı oldu onuda yazdım ben oboyu uzun zaman takip ettim takibe tepede başladım 24.60 ta aşama aşama geldim ama 21.80 takoz koydu bizim işe ne edelim :) yanıldım diye o ara zaten açıkladım sayfada hatta kaptanıda tebrik ettim bazen oluyor böyle ama oradaki hedefle alakalı bir sorun idi senin grafikteki takip başka 78 i 72.7 ile düzelttik nokta orası çünkü benim olay başka karıştırmamak lazım
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sadece formasyon bazlı bakarsan daha çok yanılırsın:)
Ben formosyon bazlı bakmıyorum, bazen harektin tahmin edeceğim yönde gerçekleşeceğini düşünürsem anlatımı daha kolay olduğu için fm şeklinde paylaşıyorum:)
Formosyonların anası- babası ellilot awensome Fibonacci üçlüsüdür, o yüzden fmleri bunlarla teyit etmezsen yanılma olasılığın artar...
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bence yanılıyorsun yatay band değildi orası kanal dibiydi:)grafiğini de attım:)
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Hem orada 21.80 yatay sağlam kanal vardı onu tutan orası oldu orayıda bilmeyen yok herkes ezberledi bende çok yazdım orayı ama ben takıldım obo hedefine ondan yanıldım yatay hat daha sağlam çıktı engel oldu hedefe bizde yanıldık orada haliyle. Bana göre olay buydu logaritmik falan değil bence
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@_Gümüşçü_ logoritmik grafik çalışmasıdır:)
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Cihanara bu da dip dediği zamanlar
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt yorumda
Kanal dibi olduğu daha net nasıl anlatılır...
Yüzümüz Kara çıkmadı Elhamdülillah
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bizim öyle derdimiz olmadı olmaz da:)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eline sağlik abi zamaninda dedik begeni pesinde kosanlar sizi ucurumdan atar diye :))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@LosAnarquista60 iki ay önce 22 lerde cebelleşirken:)
Şuan 29$ yandı...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Önceki gümüş ons paylaşımımızı hatırlayalım, o zaman önemli direnç neydi 22.72, ama şuan bulunduğumuz fiyatın konumuns göre önemli desteğimiz 23.9
Herkese hayırlı bereketli Ramazanlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah abi seninde grafiklerin yetiyor imzaya gerek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()senin imzan yeter:))
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Emeklerine sağlık fazlasi var eksiği yok. Imzaladim :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@LosAnarquista60
0BeğenmedimŞikayet
LegendComeBack ()Eline sağlik abi güzel olmuş :)
Ben unutmuşum rasyo 83 e inse gumüs ne olur altini 2140 al
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@LegendComeBack kanal dibi 22 civarıydı logoritmik:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Korkunun ecele faydası yok:)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Eyvallah kardeşim emeğine sağlık
8BeğenmedimŞikayet
Periyot ()alalım mı satalım mı mı diye soranlar var?
şuan 2020 mart dibine göre kanalın veya yükselen trendin dibine yakın yerlerde sayılırız, kanal dibi bugün itibariyle 22,04(her hafta bir kaç sent yükselir)22 altı stoplu herkes kendi insiyatifiyle alabilir! günlük 22,72 üstü pozitif ama 22,72-23,9 arası yataya bir süre daha devam edebilir! verdiğim yukarıdaki hedefler hala şimdilik bozulma olmadığı için geçerlidir. (verdiğim rakamlar için son gümüş ons grafiği ve yorumlarıma bakabilirsiniz)
herkese hayırlı cumalar, bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hoş bulduk teşekkür ederim
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet direnç bandı
TR42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Dün geldi uyarısını yaptı ins görüp alan olmuştur
0BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Pardon 22.72-22.93 arası takılabilir direnç olur anladım kusura bakma. :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hoşgeldin @Periyot elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Çok güzel tespit kardeş
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()teşekkürler mehmet hocam
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()tamam teşekkür ederim
5BeğenmedimŞikayet
Periyot ()#xagusd gümüş ons kısada 22,72-23,91 arası yatay takılabilir
0BeğenmedimŞikayet
Bsumer ()Allah razı olsun bilgi için. Sana da hayırlı bereketli günler.