Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 20:33:39
EUR 36.2808 20:33:39
USD 34.5852 20:33:39
ALTIN ONS $2626.2100 20:33:39

Konu: 4 Saatlik Grafikte Düşüş ihtimali 10.02.2022

22,60-22,80 Aralığından dönebilirse şayet, grafikte gördüğünüz gibi sadece düzeltme düşüşü olur ve yukarı atabilir.( Ben risk etmem şahsen oraya düşer çıkar diye )
Daha önce düşüş ihtimali diye bir grafik atmıştım, düşüş az Yarım kalmıştı, şimdi o düşüşü tamamlamak için dibe 21,40-21,90 aralığına kadar inebilir. Daha önce en fazla 21,90 a inmiş o zaman en tepe 24,60 görmüştü, burdan dönmesi tepenin kısalması dibin az aşağı gitmesi demek oluyor mantıken, yani Günlük grafikte Rsi dip yapması için aşağı kadar gidebilir ytd not: Benim kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (500)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 15 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok düşmese iyi olur kestirmek zor

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Bak kardeşim bana kızma. bem sama derdimi anlattim sende beni anla ki anlayacağını umuyorum.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Şu an Altın ons 1825 de bir destek var ona takıldı onun altına inerse dahada sertleşecek düşüş öyle görünüyor, toparlayabilir mi bilemiyorum ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Fark etmez dostum önemli olan hedefleri tespit etmek güzel öngörüler sunmak. Bu Altın . in sitesi özellikle bu sayfa yani Gümüş sayfası dünyadaki en iyi sayfalardan diyebilirim. Samimiyet desen var çok değerli analizler var bu konularda gelişmek isteyene imkan var ve bu sayfa çok değer katıyor. Sinyal den tut stratejiye veriye her şey var. Bence bu sayfadakiler çok şanslı

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ben alım yaparken risk aldığımı yazıyorum, risk almak istemiyorsanız günlük grafikte yada 4 saatlik grafikte dipleri görünce almaya çalışın oralar az riskli olur, ons çıkar dolar düşer tl olarak terste kalsanızda dolara geçme şansınız olur, böylece paranız eksilmez. dolar artıncada geri kazancınız artar gibi hareket alanınız olur. Bu işlere parite deniyor, öğrenirseniz daha iyi olur, profilimde var yazı ytd

Fırat7277 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fırat7277 ()

Canın sağolsun hocam tabiki full değil yalnız sizden ricam alım yaptiginizda bilgilendirs biz sevinirim grafiklerden anlamıyor tsk

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

profilimde zarardan nasıl çıkılır yazısını okuyabilirsin, full değilde 1 parça ise üstte kalabilir uzun vade bekletirsiniz, ilerleyen dönemlerde ne zaman üste atarsa dolar bazlı yada ons bazlı o ara çıkarsınız. alttanda tl olarak gene alım satım işlerine kalan tl ile devam edersiniz sıkıntı olmaz. umarım tüm paranız değildir o rakam... öyle ise sıkıntı ons dip yaparsa bekletebilir sizi ytd

0BeğenmedimŞikayet

Fırat7277 ()

677gr hocam

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

full mü girmiştiniz?

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

hocam eline emeğine sağlık alım için öngörünüz varmı iyi geceler

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Kim konuştu bugün

0BeğenmedimŞikayet

Fırat7277 ()

Terse girdim 10.31

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

dolar a parite edelim mi 23.4 Altın da kapanış kötü gibi geldi

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Beni anladiysan zaten sorun yoktur iyi akşamlar.

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Kardeşim sen benim mesajlarımı anladiysan sıkıntı yok. ama beni anladığını umuyorum. nedemek istediğimi özellikle eğer mesajlarımı okuduysan. empati kurduysan benimle. siminti yok nasıp kısmet.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ben zaten bazen yazıyorum, uzun vadeciler beni dinlemek zorunda değil, beni yeni alanlar ve gram arttırmak isteyenler için bu grafikleri atıyorum. özeliklede yazıyorum fed zamanları daha iyidir gram arttırmak için...

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şimdi olay şöyle kademeli düşüşlerde, atıyorum 1 saatlik düşüyor tepki alımı oluyor, alım çok olursa 10-20krş artıyor, neticede geri düşüyor, 2 ve 4 saatlik grafik diplerinde ise 30-50krş artış olabiliyor, günlük grafikte dipten tepeye 50krş ve üstünde kâr bırakır. örnek ben diplerdeyiz dediğimde 9,60 idi ordan alan biri 10,20den satsa 50-60krş kâr etti. garanti kâr istiyorsanız dolar artmadığı sürece günlük grafikteki dibi bekleyip oralardan almak riski en aza indirebilir. ytd

Akhisar=45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Vadesine göre değişir dostum. Mesela benim yükseliş de var düşüş de ama son attığım grafiklerde yükseliş olarak bekliyorum neden çünkü daha uzun vade günlük ve haftalık. Ama daha kısa vadede mesela düşüşleri kestirmek de güzel işe yarar. Sonuçta bir grafik atıyoruz hedefe anında gitmesi beklenmez dalgalı hareketler beklenir inerken de çıkarken de. O yüzden o dalgaları kısa vadede değerlendirmek gerekir. Diğer taraftan hala yükseliş formasyonları aktif bendeki. Neden çünkü kritik seviyeler önemli olan Altın da kapanışlar gelmedikçe bozulmaz. Yani demem o ki düşüş de çizsen yükseliş de kısa da olsa uzun da sen mesela burada da yapmış olduğun gibi kritik seviyeleri belirttikten sonra şöyle olursa şöyle olabilr dedikten sonra indikatörlerle de destekledikten sonra bana göre fark etmez düşüş ya da yükseliş üzerine olması. Yahut hem yükseliş atarsın hem düşüş ama kriterleri yazarsın yine. Yani tek taraflı değil tüm ihtimalleri görebildiğin sürece çıkartmak aslolan bence. O sebeple yola devam

0BeğenmedimŞikayet

Fırat7277 ()

Slm by tarafsız adam kaçta kapanır sizce gumus

XArslann için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akhisar=45 ()

Aman deyim müdürüm
21.50 rakam verdiniz
Aklıma kazındı almaya elim gitmiyo
Tabi fırsatlarda kaçıyo
İster istemez etkileniyoruz

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın ons tutunamıyor grafikte 15dk lık düştü daha 1 saatlik ile 4 saatlik grafiklere geçerse günlük grafikte aşağı kırar, günlük grafikte rsi mavi çizgi sarı çizgi ile birleştiği an düşüş dahada sertleşebilir. Şu an daha birleşmesi için aşağı düşmesi lazım, ama sert düşerse zaten duramayabilir ytd

Funda_bjk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

XArslann ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

profilimde grafik bölümüne gir, orda önceki düşüş ihtimali dediğim grafikte 21,90 gördü en son

XArslann için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

eyvallah :) Düşüş üzerine eğitiyorum kendimi, çıkış görüncede görüyorumda şimdilik dibe gelmeyince grafik atasım gelmiyor, biri gider alım yapar ortadan sonrada aşağı gideceği tutar bir veri ile sonra der bu grafiğe güvendim vs :) en azından bu şekilde hedefleri yazıyorum ihtimalleri herkes kendine göre ayar lıyor. 21,90 dipti 23,60 tepe oldu, şimdi önceki grafikteki 21,40 a gitme riski büyüdü, direk düşermi bilmiyorum ama kademe kademe haziran gibi yapabilirler, fed haftasıda tam dip yapabilirler oda olabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

XArslann ()

Daha öncesinde nereye kadar düşmüştü alım yaparken beni etiketleme şansın varmı acaba

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

grafikte sadece 15dk lık düşüş oldu, saatlik vs hepsi 4 saatlikte dahil aşağı kırdı, böyle olunca genelde sert düşer, şu an durması sadece geçici bana göre daha öncede yaşadığım için bu düşüşleri, her attığım grafikte genelde sert düşüş görmediğim sürece düşüş ihtimali yazmıyorum, nedeni insanları yanıltmak istemiyorum, zaten grafiği attığımdan beri düşüyor, saatliğe geçerse düşüş duramaz iyice sertleşir düşüş ytd

Semiheses için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Funda_bjk ()

Hocam yarın düşer mi

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tebrikler kardeşim. Sen bu grafik ve teknik işini baya ilerlettin eline emeğine sağlık. Devamke

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Nereye kadar düşüş öngörüyorsunuz Yani dönmesi gereken yer ? Herkes kendi riskini alır görüş almak için soruyorum

0BeğenmedimŞikayet

Semiheses ()

Hocam bence buranın dipi bugünlük bu kadar tepki alimi başlar ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum