Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (285)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bereketli olsun kardeşim elimde bir miktar para vardı onu da bir yakınım ihtiyacı oldu ona verdim kendi ihtiyacım olabileceği için elde olanların bir kısmını satıyorum. 0,8941 de iken 2,55559 dan aldığım NOK u da satmayı düşünüyorum şu an TL olarak 2,8436 olmuş. Gümüşte geri çekilme olursa ben de biraz eklerim diğer aldıklarım gümüşten fazla kar yazdı gümüş çok geride kaldı. Genede dolar dan iyi. Dolara sıkı sıkıya yapışan dolar artıran aşırı zarar etti
@Cihanara @Yılmaz34
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Şöyle 24 yakın biyer gelsede kurtulsak şu bankadan TL ye geçmek daha mantıklı hesabını yaptım şuanki makaslarla
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1beyazsiyah11 ()Hangisine gectiniz
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Üstad 30k euro duruyor geri cekilme olursa 23,50, -23,80 lerde eklemek icin. Elde 100kg hümüs duruyor. Altinin yarisini az evvel gönderdim
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki grafik eksik çıkmış.
@Cihanara başarılar dilerim. Şu ana kadar gümüş sürekli dip yükseltti ve dolar bütün para birimlerine karşı değer kaybetti TL ayağımı da göz önüne almakta biraz da TL kârı almakta fayda var gibi ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()V katılım mı:))
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Bankayi degistirdim üstad. Artik al sat yapacagiz
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu ana kadar aylardır dolar da duranın zarara uğrama ihtimalinden değil kesin bir ifadeyle doların zarar garantili olduğunu yazmıştım ispatı grafikte net bir şekilde görünüyor.
Bundan sonrası için ise eğer borsadaki para dolara geçmiş ve eğer bir noktada dolara satış verip alttan toplarlarsa veya dolar endeksi bir noktadan yukarı küçük bir düzeltme yapabilirse bu garanti ifadesini artık kaldırıyorum alt seviyelerden alana kısa süreli kâr fırsatları belki verebilir vade uzadıkça ise daha önce olduğu gibi gene rezil olacağını düşünüyorum Bundan sonra garanti ifadesini ihtimal olarak değiştiriyorum.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()22,11,2023 te 21,09225 ten aldığım CAD ı 22,01382 den TL ye geçtim
@Kaz_Dağları @Rest_tu_Rest @Cihanara @TR42
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu alt yoruma eksi veren yüzsüz yanlışlıkla CAD a geçeceğime Cad dan dolar a geçmişştim yanlışlıkla daha fazla kâr ettim dolar rezil oldu şu an parite değeri 1,32488 22.11.2023 tarihinde 21,09225 ten CAD aldığımı sayfada paylaşmıştım paraya ihtiyacım olabileceği için 222,01382 den TL ye geçtim zarar garantili dolar resmen rezil oldu. Ytd.
@Kaz_Dağları @Rest_tu_Rest @Cihanara @TR42
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()24,084 Altın da kaldığı sürece akt desteklere inebilir yönünü yukarı çevir ebilmesi için bu seviyenin üstünde tutunması ve 25,07 seviyesini yukarı kırması gerekiyor.
13,12,2023 tarihinde 0,73524 ten gümüşe parite etmiştim yukarı tepki vermesi durumunda birazını tekrar dolar a parite edebilirim aşağı yönlü bir hareket olması durumunda desteklere tutundukça artan oranlarda alıma devam inşaallah düşen bıçak tutulmaz düşerken alınmaz koşan attan inilmez diyenlere kanılmaması açısından hatırlatma düşerken toplanır yükselirken de bence birazı kademeli çıkılır zaten düşük maliyetle toplananın ortalaması düşürülerek çoğu elde tutulur ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hocam bak burda nelere şahit olacağız kısada iyi izle
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Çoğunu muhafaza ama az bir bölümüyle de aralıklı olarak yukarı doğru dirençlerde çıkıp geri giriş denendiğinde dönüş yakalanıyor. Gram eksilmiyor 17,50 den yukarı döndüğün de üç parça çıktım ikisi altta kaldı önce üçüncü parça ile defalarca çıkış giriş yaptım alttakilerin ortalamasını yükselttim sonra daha aşağı geldi iki ile üçü birleştirdim defalarca işlem yaptım en sonunda alttan çıktığım parçanın da Altın a indi gene devam ettim ortalama düşürerek işlem yapmakta fayda var hedefler gecikebilir ve hiç kâr almadan devam edersek bıkarak erken çıkış yapıp pişman olabiliriz. Ytd.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bu işin gram eksiltme tarafı çok kötü oluyor malum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim kardeşim ama insanları fena zarara sokuyorlar vicdan razı olmuyor susamıyorum. Like beklediğim yok fakat verilen emeğe hele de doğruyken eksi verilmesi ve insanların bir de üstüne düzeltme gereği duymaması anlaşılır gibi değil.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Adamlar alalım mı diyor ons 22.50 dan beri anladın sen beni
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Rica ederim üstad burda hicbirsey bilmeyene de hocam çeken çok olunca işi bilenler arada kaynamasın istedim acemice ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Bjl35 @Invincible_lion @etacarter @Bjk_35 hepinize teşekkür ederim.
@Hkaranfil mesajın bana gelmedi teşekkür ederim.
Ömer11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()Like verildi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Mesajımı aldinizmi
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Düzeltildi
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yoruma eksi verenler grafik okumayı bilmiyorlar galiba
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@bjk35 bak bu alt yoruma da utanmadan eksi vermiş grafikte ne görüyorsun yanlış bir şey mi var sayfada vicdan sahibi birileri yok galiba eksi veriliyor düzelten yok utanılacak bir durum ayıp. En iyisi bu sayfaya yorum yazmamak çünkü ben uyandırmaya zarar etmelerini engellemeye çalışıyorum eksiyi bile düzeltmiyorlar ne halleri varsa görsünler yanıltıcı yorum yapanlarla zarar etmeye devam etsinler.
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Yorumumu okudunuz mu Reşat bey.
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Zarar garantili dolar resmi
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda yazdigim 1.3670 degil 1.36070 ve aceleyle zararina islem yapmişim @Kaz_Dağları @Rest_tu_Rest @Cihanara
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1.3670 ten dolar a dectigim CAD i hem dolar hem CAD artirarak 1.35332 den CAD a gectim 13.12..2023 saat 16.06 @Kaz_Dağları @Rest_tu_Rest @Cihanara
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()74335 dolar dan gümüie ilk pğarçamı parite ettim 11.2.2023 saat 14 40
@Kaz_Dağları @Rest_tu_Rest @Cihanara aşağı devamı halinde artan oranlarda alıma devam edeceğim çoğunu muhafaza ve azıyla işleme devam inşaallah ytd.