Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (285)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Dostum ben onu demiyorum gümüş alip satmak zararmis gibi söylüyor onu diyorum tepeden alan tabi zararda olur bu gümüş değil herseyde geçerli:))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()kardayız o zaman eyv )))
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Yok onları hesaba katmadık.
Dolar tarafındaki enflasyonu sayfanın büyük çoğunluğu bilmiyor.
Hiç_Kimse_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()emtıa yı tsıma bdelı hrıc deılmı daha )altı aylık enf vs dhıl değil
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Bay_Bayburtlu @celik2119 @Vagabondboy ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()İnşallah kırar ve ralli yapıp gider..
Hocam bana dolar bazlı kim zarar etmiş diye sordu
Bende ona cevap yazdım.
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()2020 yılında burada ons alan elemanlar vardı.
25 26 27 28 29 dolar dan hedefleri 50 100 150 dolardı. ucup
kaciyorlardi .
Yok full aldım falan filan .
17 doları gördüklerinde ne alacak dolar kaldı nede para ..25 dolarda paraları bitti.
Ve 24 dolarda zarar kes yapanlar ise halen o zararı çıkartmadı.
evlat acisi gibi kaldı.
Dolarları gitti.
3 yıldır
bazilari halen burdadir belki farklı adlarla.
5000 doları 3000 dolara düştü
Örneğin
7 TL dolar
5000 dolar 35000 TL iken
Şuan 5000 dolar 150000 TL .
3000 dolar 21000 TL yapar
3000 dolar 90000 TL .
Dolar artışından bir kazanci var ama hiç girmeseydi daha çok kardaydi .
Kaybı 2000 dolar .
TL bazlı 60000 kayipta.
Enflasyon zararı hesaplanamaz .
Beklediği zamanda extra zarar. ytd
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()çıkış fırsatı veriyor kaç defa test etti kırmaya çalıştı bu sene kıracak inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Bizde dolar hesabı yaptık hocam..
6 ay önce 26 dolara aldığın bir emtia bugün 22 dolar bandına düşerse
Terste mi kalırsın.
Yoksa paramı kazanırsın.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Onumu kastediyorum ben siz gümüşü nimetten saymiyorsunuz tl olarak kayıp diyorsunuz bende dolar la alıp satilinca ne kayibi oluyor diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Elbette açıklarım.
İdrak edebileceğiniz bir şekilde anlatmaya çalışayım..
Geçen yıl mayıs ayında 26 dolar dan gümüş alanlar bugün terste değil mi?
Daha eskiye gitmedim..
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Çoğu kisi ons olarak alıp satıyor nasil terste oluyorlar bir aciklarmisiniz?
-1BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Hocam kıymetli metal yatırımcıları aldıkları Altın gümüş vs. ile aralarında duygusal bir bağ kurarlar.
Genelde dolar bazında çoğu terste kalır.
TL olarak 3 kuruş arttığı zaman para kazandık sanırlar.
Gerçi TL olarak bile terste kalan çoktur.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Hocam 3.7 gelmis... hakli ciktinz
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Amin kardeşim şimdiye kadar olmadık inşaallah bundan sonra da olmayız aşağıdan topla zaten bedava toplamışın çoğunu elde tut birazını dirençlere takıldıkça ağırlığı yukarı vererek yukarı doğru çık tekrar aşağı gelip hediye ediyorsa sakince gene topla zaten alttan toplamışsın elindekinin ortalaması sürekli düşüyor dipte sürekli yükseliyor kedinin fareyle oynadığı gibi oynar toplarsın ne kadar hediye etmek istiyorsa da alırsın senaryo hep aynı. Ytd.
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Aynı görüşe sahibim.
O dengeyi kurduğumuzda kazananlardan oluyoruz, Allah utandırmasın ve pişman ettirmesin.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmukabele Kardeşim altlardan çıka gire topladık sürpriz bir geri çekilme olursa aynı usül aksi taktirde eldekilerle gene çıka gire yukarı doğru yürürüz inşallah. Az kazan ama hep kazan az zamanla çok olur inşaallah.
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Teşekkür ederim, elinize , emeğinize, yüreğinize sağlık...
Siteye girdiğimde grafik paylaşıp, bilgi ve yorumlarınızı okuyup like ile teşekkürlerimi sunuyorum.
İlminiz daim olsun, selam ve dua ile..
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Anlaştık hocam şimdi, dolar ı yatırım için değil araç olarak kullanıyoruz makas iyi olduğu için dolar diyorum o kısımlar da önemli.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim kardeşim benim anlatmak istediğim gümüşte dip yükseldiği için sonuçta dolar biriktiren zararlı çıkıyor hani bazıları diyor ya babaanne usulü biriktiriyorum diye. Zamanında babama 1000 dolarını chf ye çevir elim demiştim 1400 İsviçre Frangı almıştık şimdi o aynı isviçre frangı 1860 civarı dolar ederken 1000 dolarla 850 İsviçre Frangı alamazsınız.
Dolara karşı bu derece değer kazanmış CHF ile Gümüşü karşılaştırdığımızda tablo gene grafikteki gibi
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Emeğinize sağlık, birebir yaşayıp gördüğüm süreç için kimin ne dediği ne yaptığına önem vermiyorum gümüş al sat metalidir ons dolar ikilisiyle devam. Hayırlı kazançlarımız olsun.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben şu ana kadar insanlık görevimi yaptım yeterince de anlattım.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kaktüss ()Haklisiniz hocam heran hersey olabilu :))
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Yorumunuza dayanamadım yazmak istedim 4 yıl önce 28 ons gümüş vardı dolar 7 lira Altın daydı evet dolar uçtu gümüş al sat vermekten başka kimseyi mutlu etmedi. Süreci beraber izledik ne denirki başka.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()yakında oksijen vergisi bekliyorum da o sebeple öyle yazdım :)
kaktüss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kaktüss ()Biraz abartili olsada özü itibariyle çok doğru hocam :)
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()yatırımcının sermayesi dolar dır arkadaşım. Aldığımız nefes dahi dolarladır ve tek amaç olmalıdır o da eldeki dolar miktarını arttırmaktır. Globaldeki para akış sistemini abd ve ing iltere kurmuşlardır ve aklına ne geliyorsa artık gümüş ons Altın pamuk petrol bakır çelik vs vs vs herşey ama herşey usd iledir. Hani bir zamanlar soruyorlardı ya sen maaşını dolarla mı alıyorsun diye. İşte aynen öyle bırak maaşı nefesi bile dolarla alıyoruz diyebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()3 yıldır bunu anlatıyoruz ama çoğunluk hala anlamadı.
56eno56 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben insanlık ettim cevap verdim karşılığı da eksi artık galiba sorulana da cevap vermemek çünkü art niyetli olarak soru soruluyor.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()ben bunu 3 senedir anlatıyorum isterseniz sayfamı inceleyebilirsiniz. Tercih sizin.
56eno56 için cevaplandı (yorumu göster)