Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (285)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha iyi anlaşılsın diye ortalamaları da ekledim sizce gümüş düşüyor demek komik olmuyor mu?
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha iyi anlaşılsın diye fibonacciyle de gösterdim.
Baskılıyorlar mümkün olduğunca alt seviyelerden sinsi bir şekilde topluyorlar aşağıya iğne atıyor ama sürekli yükseliyor.
Gümüşe yatırım yapmamın sebebi çok al sat fırsatı vermesi ve giderek daha hızlı bir şekilde yükselmeye devam etmesi. 1 dolar lardan 28 dolara kadar yükselen hatta 50 dolara yakın seviyeye kadar iğne atan bir emtiaya sizce şans verilmemeli mi.
Ne yaptığımı nasıl yaptığımı zaten şimdiye kadar işlemleri ve grafikleri de paylaşarak hep yazdım. Sayfamda mevcut.
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Peki gümüşü sanayi devleri baskılayıp düşürüyor sa
Siz ve sayfadaki diğer arkadaşlar yıllardır gümüş alıyorsunuz.
Konuya düz mantık ile bakarsak
Şahsen ben baskılanan ve sert düşüşler yapabilecek bir emtiaya paramı bağlamam..
Siz neden paranızı gümüşe bağladınız.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dünyada, Peru ve Avustralya zengin gümüş madeni yataklarına sahip. Dünyada gümüş madeni üretiminde ilk sırada yer alan Meksika'yı sırasıyla Çin, Peru, Şili ve Avustralya izlemektedir. Global gümüş üretimi son yıllarında yatay şekilde 26 bin ton civarında. Dünyada şu an 50 yıl civarı yetebilecek gümüş rezervi var arkası yok.
Sanayi üretiminde kullanılan bir metal zenginlik üretenin olmuyor bunu sanayi de kullanan yüksek sermaye sahipleri değerinin çok çok aşağısında toplama ve daha fazla sömürme derdinde. Üretimde de kendi ülkelerini ve işçilerini kullanmıyorlar ucuz iş gücü ve üretim ve dağıtım ile mümkün olabildiğince bütün dünyayı soyuyorlar. Kaynaklarına çöktükleri yetmiyormuş gibi ülkeleri ayrıca faizle borçlandırıyorlar.
Artık bu ülkeler tarafından kovulduklarına haberlerde şahit oluyoruz. Para piyasası dediğinizi türlü oyunlarla ve faiz sarmalıyla ele geçiren güç odakları gittikçe hırçınlaşarak etrafa saldırıyor ama güç kaybediyor.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tamamen manipulasyon
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İsrail
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Yani para piyasası ile onsların düşmesinin bir bağlantısı yok diyorsunuz .
Yanlış mı anladım.
0BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Dediğin gibi aynen uzun vadeden bakınca orada bir destek oluşmuş ve sonrasında sert yükseliş olmuş bir daha sarkma olmamış belli bir yere kadar olmuş sen genelde uzun vade grafiklerine bakıyorsun ben o kadar uzun vadeli bakmıyorum biliyorsun. :)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Elektronik para sistemine gecmeye ve insanlara çip takarak yonetmeye calısanlar hayal pesinde koşanlar sonuçta rezil olacaklar
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Hocam konumuz o değil ki..
Bize ne abd nin yapay etinden sütünden..
Onsları Kim baskılıyor..
Soru bu?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Paranın altin cinsinden bir karşılıği varken şu an karşıliksız basilan para ve enflasyon var. Buna ragmen insansanlarin kaynakları olmayan para ile ucuza aliniyor turlu oyunlarla zenginliklerine cökuluyor. Amerika stratejik petrol rezervlerini bile tuketti. Şurlu bahanelerle simdi de yapay et insanlara dayatilmaya calışiliyor daha once de kisir tohum dayatıldı.
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Kim hocam onlar..
Sayfanın tamamı onslar baskılanıyor diyor.
Kim baskılıyor onsları..
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hirsizlar
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Onslara kim baskı yapıyor hocam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardesim bazi yerleri isaretledim kontrol et istersen 2000 senesinden sonra dolar endeksindeki dususe ragmen onslara baskı surmüs sonrasinda 4 dolar seviyesinden hizla yukselmis bi daha yakinına dahi ugramamıs ondan onceki seviye de 1 dolar 28 cent uzun suren bir baski var ve asagi kiramiyor
TR42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TR42 ()Abi emeğine sağlık dxy düşüş yönünde düşünüyordun galiba orası o şekilde çalışırsa onslar çıkar diyorsun yani. Dxy 100 desteği tutarsa orada zaten destek buldu sağlamlaşırsa yukarıya devam eder onsları geriletme durumuda olabilir ben ihtiyatlı davranıyorum her 2 yöne göre pozisyon aldım demiştim ona göre hareket ediyorum abi. Ne olur ne gider bilemeyiz tabi.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@TR42 filmin sonu başından belli gibi fırsatları kaçırmamakta fayda görüyorum. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()Sağolun varolun. Takibinizdeyiz Hocam, yorumlarınızı beğeni ile takip ediyoruz. Her şey için Yüce Allah sizden razı olsun.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()O kadar olmaz ama düşüş bir süre daha devam edecek gibi duruyor. 2020Eylülde 30 dolar dan başlayan düşüş trendi hala bitmedi.
EDEP_ve_VEFA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()Selamlar Hocam, düşüş derinleşir mi 2020 mart gibi yoksa normal bir düzeltme gibi mi görebiliriz bu süreci ? Hayırlı Geceler
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu sayfada 3 sene önce 28 dolar dan gümüş alıp
Şu an gümüş 23 dolarda iken
Karda olduğunu düşünen çok sayıda
Usta var.
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Herkes idrak edene kadar
Örnekin bu şekilde olması gerekli.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hayattan kissa ... made in myz.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Vagabondboy buyur ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam işte . olay bu zaten . buna bakmayan çok .. adam bakıyor TL artmış ama aslında kayipta dolar artmamis azalmış :))
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hiç_Kimse_06 ()ben hep 50 tl lık almlar ypıyorum ))) eyv hemserım blıyorum gnlune sglk
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Ben ons olarak alıp sattigim için dolar ima bakıyorum ondan anladım demek istediğini tl artmaasi umrumda olmaz benim dolara bakarim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()En alttaki TL hesabıni söylemek istemiş .
Ons dolar olarak zarardasin ama dolar TL bazında arttığı için oluşan zararı görmüyor bazısı . onu demek istemiş.
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()dolar bazında zarar ettiriyor dolar bile enflasyonun Altın da fiyatlanıyor yani çifte zarar ama yeter artık baskı baskı nereye kadar
1BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()100 dolar ınızı 105 dolar yapabildiğiniz sürece Satın alma gücünüzü korursunuz.
100 TL nizi 150 TL yaparsanız Satın alma gücünüzü azaltırsınız.
Bu kadar basit..
Hiç_Kimse_06 için cevaplandı (yorumu göster)