Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (354)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Neyse kardeş her şey açıklığa kavuşsun. Ortalığı tekrar germek için yazmadım hatta kapansın diye yazdım fark ediliyor olsa gerek aklında bir şey kalmasın kimsenin üzerimde de kalmasın.
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Yav sabah yazmayım dedim de
Aynı şeyler kaç haftadır. Olmuş olan. Anlaşma bulunacak mı yok. Ortalık az sakinliyor bırakın işine gücüne baksın herkes
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şunu da belirtmem gerekir ki kendisini neden engellediğimi sayfada yazmayı doğru bulmadım. Lakin ilk başlarda soranlara söyledim ki ben engellesem de sayfa adına yararlı birisidir benim engelleme sebebim farklıydı. Durum değişmiş olsaydı neyse ama her şey söylenmiyor. Bu onun kötü birisi yahut kişiliği ile görünümü ile vs alakası yoktur ki zaten o kadar tanımıyorum. Ayrıca engelleyeli çok olsa da negatif bir sözüm olmamıştır son günlere kadar kendisinin söylemlerini ve benimle konuşanları engellediğini vs yazana kadar. Önceden diyaloğumuz da vardı. Ben de üzdüysem kırdıysam kusura bakmasın yine de üzülmesin kimse böyle şeyleri sevmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
aykul ()Reşat kardeşim şu parite konusunu danisacaktim, bugun gram gümüş ile dolar ı parite yaptım (494 Gr/323 dolar oldu 0,6534 den şu an doları tekrar parite yapıp gümüşe çevir eceğim degilmi TL ye çevirmeden) hoş şu anda 15 Gr zararım var:)
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öyle tabiki en doğru olanı. Ben uyardığım zaman olay oluyor neden bilmem. Yanalırsam ben yanılırım ama kimseye benim fikirlerime göre işlem açın demedim hatta tersini söyledim. Sayfama paylaşımlarıma bakıp doğru okuyan görür. Algısına göre değil ama. Neyse cümleten bereketli kazançlar.
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Tek bir analiz ya da analizciye bağlı kalmamak lazım. En az 4-5 tane analizcinin yorumlarını takip edip, ortaya bir taslak çıkartıp herkesin kendi riskini alması lazım. Aynı ben gibi. Sonra vay sana uydum, yok sen beni yolumdan çevir din, yok ök üzüm dağa kaçtı falan filan :))
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Rica ederim, olur mu öyle şey. İnsanlar konuşa konuşa demişler.
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Veriler kesin olmasada gerçek sonuca yakın seyreder bu yüzden yarın düşüş yönünde etkilemesini bekliyorum
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın hocam bir yorumcu derki abd enflasyonu eski obama danışmanına göre düşük gelecek. Bu durumda daha az faiz artırımı olacağından onslara yükseliş olarak yarayacaktır. Sizin öngörünüz hangi yönde.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Ben beklentiyi paylaşıp al sat durumuna müdahil olmuyorum benim açımdan pek sorun teşkil etmiyor
Burada yatırım danışmanı degiliz zaten
biz sadece kullandığımız alternatifleri gösteririz alıp satmak kişinin iradesine kalmış
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah olur kardeşim teşekkür ederim
Hazerfen_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masiva7 ()Reşat abi birilerinin yazdıkları sizi olumsuz etkilemesin. Sen yanlış bişey yapmadın. İnsanları çokta ciddiye alma.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok senlik durum kardeşim ancak evet benim de yanıldığım oldu olacaktır da ama elimden geleni yaptıktan sonra daha fazlası nasip her teori her çizim her formasyon gerçek olsa zaten zengin oluruz :) lakin yine de artısıyla eksisiyle değerlendirme yapmaya çalışıyorum gerisi spenge kalmış. Görmek istemeyen engelleyebilir de saygı duyarım.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bugün nasiplenir yarın. vebal atar. değmiyor inanki..(
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Burada bir kişi bile paylaşımlardan nasipleniyorsa kalmak için yeterlidir
Ayrıca herkesi mutlu etmek imkansızdır mutlaka rahatsız olanlarda olacaktır
Dünyanın kaidesi bu
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hayırdır biryeremi gidiyorsun.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de sizi meşgul ettiğim için sizden ve sayfadaki herkesten özür dilerim.
@M_yıldız sizede bana gönderdiğiniz son yorum için teşekkür ederim komik bulmanıza sevindim inşaalah hep gülersiniz gülmekten ayırmasın.
Hakkınızı helal etmeyin. Zamanı gelince kimin hakkı varsa alır. benden yana helal olsun.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()altın ons hakkında düşebilir görüşüm var evet ama yukarı giderse 2100-2600 potansiyeli olduğunu da kaç kez belirttim bilemiyorum sağlık olsun :)
Gümüş ons grafiklerim de hala aktif
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bakın hsnkjk anlaşılmasın. Ben onslar düşecek demedim asla bir kere bunu açıklığa kavuşturalım. Bütün paylaşımlarım da görürsünüz sadece bir senaryo olduğunu vs yazarım. Ama insanlar ya okumuyor ya da okuduğunu anlamıyor yahut anlamak istediği gibi anlayıp çekiyor. Açıp bir baksınlar teknik olarak gördüklerimizi yazmak suç ise eyvallah. Ama ben yukarıyı da aşağıyı da güçlü ihtimaller yazabilirim sonuçta bir analistim ve neden saklayım. Bazen de teorik ve de fantastik analizlerim olur zaten onu da belirtirim. Yani bu site neden var o halde yazmayacaksak.
Neyse ama biliyorum genelde düşüş ihtimali pek sevilmez bu ihtimali de yazanı sevmezler :)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Anladım ben durumu kardeşim. Özür dilerim :)
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Gecemiyor bir turlu onada bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben neden öyle dedim yine aynı şey. Evet dedim o kişiyle benim adım yanana geçmesin diye çünkü bu kişi sürekli benim çalışmalarıma yine böyle şeyler yazıyor hadi onu geçtim herkese onunla konuşanı engellerim diye ambargo koyuyor. Ben de tesadüf bunları görünce dedim ve bundan da zerre kibir ile ilgisi yoktur. Her neyse açıklama gereği bile duymuyorum çünkü durduk yere yazmaz kimse böyle bir şeyi. Neden böyle bir şey dediğimi de açıkladım zaten o zaman da aynı şeyler olduğu için. Fark etmesem yine mühim değildi. Hala laf cambazlığı yapmasın
0BeğenmedimŞikayet
Avcılar_2 ()Orasını bilemem :) öyleyse bile bakıyorum onun taklidini pek kimse yapamıyor galiba, yoksa hemen sırıtırdı :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()altın ons u takip et. 1795 geçerse (sanmıyorum ) 21 de satma bekle.. geçmezse tekrar dip..
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()burdakiler kolay kolay mevta olmaz. kılık değiştirmiş tekrar gelmiştir..)
Avcılar_2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Sen fikirlerini paylaş bence kardeşim. Mutlaka bir faydası olur.
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()21lerw gelse parça satış yapacagim ama bir türlü gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Avcılar_2 ()Ben söylemiştimde beni çok uzun zaman önce engellemişti, mevta oldu sanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()panik olmaya gerek yok. neticede grafiği boss yapmıyor. belkide yanılır. kesin olacak diye bir iddasıda yok. izlemeye devam..)
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yer çekimi uzayda daha az olur ancak gök cisimlerinde yer çekimi vardır güzel örnek vermiş şu an Altın uzaydan düşmeye başlarsa yer çekimi kendine çekecektir :)
Bir buzdağı vardır bu buzdağının bir görünen bir de görünmeyen yüzü vardır. Ve görünmeyen yüzü görünen yüzünden kaç kat daha büyük olur genelde.
Her neyse sonuçta bir analiz kesinlik yok olmazsa da olmaz ama betece de olmuştu mesela aynı çalışma yaptım 1 yılda 69 lardan 17 ler geldi. Neyse diyelim. Nasip Allah bilir geleceği benimki teknik bir grafik hepsi bu.
Polemik konusunda benim işim gücüm yok eleştiren eleştirsin ancak olayı saptırmak hoş değil. İnsanlara olmadık ithamlar hoş değil.