Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 11:19:26
EUR 36.2565 11:19:26
USD 34.5617 11:19:26
ALTIN ONS $2698.8750 11:19:26

Konu: Gümüş destek direnç

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Kısada desteklerimiz 18,743 18,496 18,355
Dirençler 18,920 19,042 19,156 dördüncü destek ve dirençleri yazmıyorum önce bu rakamları görmemiz lazım.

Rasyo hala Altın lehine 89 seviyesi aşağı kırılırsa gümüş bu ay onsta 20 li seviyeleri görebilir şu an kısada 18 altı kırılım görünmüyor aşağı sarkma olursa parite fırsatı olarak değerlendirmeyi düşünebilirim. Şahsi kanaatim yanılabilirim ytd.

Yorumlar (354)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Temin yazdım altta ve üstte kendimizi bilerek terste bırakıp bekliyoruz. Spek nerde bedava dolar verirse alıyoruz.

Bedir55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bedir55 ()

usd de beklemekteyim. Burdan gümüşe geçmek mantıklı olurmu sizce.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Var_mısın_yoksun ()

Düştü hocam

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumlar sayfaya düştü mü?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

65,26 bedava dolar tahsilatı gümüş devam alt yorum ytd

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Parçalı kademeli kaybettirmiyor tabi terste kalmayı ihmal etmeden.
,66435 gümümüşten dolar a 66,109 gümüşe 66,435 dolara 66,109 gümüşe65,956 dolara 65900 gümüşe65595 gümüşe 65926 gümüşe 66638 dolara 66020 dolara 65842 gümüşe 66136 dolara 65585 gümüşe
karşılıklı engelleri kaldırsanız engel hoş bir şey değil
bende şu anda engelli yok
Beni engelleyense çok

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

teşekkür ederim. ben engellemişsem nedenini bilmiyorum. yanlış engellenme de olabilir. böyle durumlarda sormak gerekir. iletişim bunu için var.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Süper zeka spek bedava gümüş dağıtmaya karar verdiyse düşen bıçağı daha önceki istem tutup bedava dolar toplamaya devam.
Düşerse 10 kazanırız yükselirse 1. Bakalım spek ne kadar kaybetmeye karar verecek?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Az miktarda terste kalmak iyi gibi.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Ali_Cesur @Ali_Cesur alt yorum sayfaya düşmedi mi ?

Dip beklemekte tepe beklemekte sanki iyi olmuyor. Parçalı kar alıp beklemek daha iyi Terte kalmakta fayda var gibi Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederiz hocam elinize emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam şöyle söyleyeyim 20.20' nin Altın a inmiyorsa alabilirsiniz. 20.88' i geçmişse satmayin bir süre bekleyin

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Rabbim gönlünüze göre versin. Kardeşim bir haberle oluşa olur. Başka türlü şimdilik 12 tl ye değip geri düşüyor.

defnemila için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Evet. Zaten başkaları gibi çok yok. Bozwolf hocanın dediği gibi yanlış ama yarim yok. Ya gumus ya dolar . euro da makas yuksek. Platin de başarılı olamadım. Azda olsa gümüşte terside kalmadan 3- 5 dolar artirdinmi yolla gitsin mantığı.

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Ali hocam bereketli olsun . Bende satış İçin bekliyorum sözde 21.40 ons haftalık sar direncine denk geliyor gelirse ordan düzeltme yapar gibi Ytd . 20.48 -20.82 -21.40 bakalım kısmet ytd

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@USTAMM @Arkeolog06 yı siz engellemişsiniz o da sizi engellemiş aynı benim durumum.
Ben bütün engelleri kaldırdım isteyen sayfamı başından sonuna inceleyebilir.
Beni engelleyenlerse devam etsinler. Olsada konuşsa kalbimin dili.
Yanıldığım çok oldu gene yanılabilirim.

Daha çok aşağı inerse kademeli olarak bedava dolar toplamaya başlıyorum inşaallah düşen bıçağı neden tutmayayım ki düşse de tutarım çıksa da ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Full mü çıkış yaptınız hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sayın Ravza hanım. Ben bugün gumusden biraz hızlı çıkış yaptım. Nasib diyelim. Siz gümüşte devammı. Şu anda ons larda geri çekilme var. Yeni giriş için öneriniz nedir.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Saygıdeğer hocam o, bu, şu ne der? Ne demiş çok da önemli değil. Siz doğru bildiğiniz yoldan devam edin lütfen. Önemli olan vicdanızin rahat olması o rahatsa doğru yoldasiniz demektir

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0BeğenmedimŞikayet

RESTTT ()

ben bunların ısımlerını bıryerde kullandımmı uzerıne alınan alınsın olanı yazıyorum onlar kendılerını bılır :))

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@RESTTT size cevap yazdım ama galiba sayfaya düşmedi. Ben eleştirmeye devam.
Neyse sayfayı meşgul etmeyeyim her kese bol kazançlar.
Sen affetsen ben affetmem.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aslında beğendim ama burada bosu ASRN ı TRADERMANT ı beğenmemen ve grafik çizene üfürüyor demen ben de soru işareti.
Boss tan talep ettiler o da çiziyor şu an eleştiriyi hak etmiyor diye düşünüyorum.
Henüz geri dönüş için erken iki ay daha beklememiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Başından beri kısa orta uzun ve çok uzun vade vermiş olduğum hedefler halen geçerli ama daha önce çok yanıldım gene yanılabilirim.
İsteyen eski paylaşımlarıma da bakabilir dolar TL konusunda yanılmış olabilir.
Ama imkansız gibi gördüklerimiz de mümkün diye düşünüp gene de tedbir.
Belki de dedikleri gibi 20 30 olur daha da yükselir neredeyse yıl oldu göremedik.
TL USD den daha güçlü ve her an Ytd.

RESTTT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RESTTT ()

ne demıs dvrm bey de katılmadın bı anlasam :))

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Abik cevap yazıyorum ama yorumlarım galiba gelmiyor alt yorum.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kısa vadede 21,30 destek konumuna gelebilir cebe girmeyen kar kar değil terste kalmak şart.
Spek beni gülmeye doyamadı.
Unuttum desem de inanma sakın anılarla sen yazdım kalbime.
Yol yakınlaşıyor. Uçan bir şey yok 44 kırılana kadar böyle devam geri dönüş için erken en az ekimi beklememiz gerekiyor.
@RESTTT D Ayk a katılmıyorum

Abik için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Benim için lı ke değil ger, dönüş önemli anladığım kadarıyla denden başka söylediklerimi doğru anlayıp değerlendiren yok.
Ne geçmişte ne de bundan sonra rüyada görünmez yazı ile yazdım kal
yol kısalıyor dikkat ! Spek nereyi gösterirse terse terste kalmayı ihmal etmemekte fayda var. Ytd.
Kısada 20,70 destek yazmıştım anlayabilen oldu mu doğru söylemişmiyim.
Küçücük dünyamda bir bilsen

aykul için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Verdiğin destekte çalıştı verdiğin dirençte.
Teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum