Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (198)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Size birde kırmızı gelince ne olmuş onuda atıcam yoldayım işe varınca sayın mimariçe hanım
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Şimdi attım genele kıymetli kardeşim
gurkan009 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()En son yeşil gelen veri sonrası
Şimdi kontrol ettim onslarda çok büyük hareketlilik olmamış şimdi o günün 5nisan 2021 pazartesi kurları
gümüş ons 24.66-25.14
altın ons 1.721-1.729
Dolar 8.0830-8.2560
gümüş gram6.64(sabah)6.43(akşam)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Günaydın sayın mimariçe hanım buyrun
Haftayı güzel başlatıp kapanışı heyecan verici yapacaklarını düşünüyorum kur tahmini olarak bugünden o güne zor ama şunu belirteyim örneğin 6.80-6.90 olursa yeşil gelirse şöyle bir avantajımız var veri 15.30da 16.30da abd açılıyor akşam 00.00dan önce güzel noktalardan alım için acele etmeden alımları metallerde tamamlamış oluruz. diger ihtimali konuşalım o olmasını istemediğimiz kısım ama onuda değerlendirebiliriz nasıl mı kırmızı geldi diyelim o zamanda yeşilde gelince olduğu gibi değil aksine o an bulunduğu noktadan alım yaparak 00.00 kapanışına kadar yükselişin keyfini çıkarma seçeneğide mevcut yani bunuda göz ardı etmemek lazım. lakin bu seçenektense yeşil daha çok işimize gelir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
gurkan009 ()Sayın @Invincible_lion cuma günü daha güzel alım fırsatını mı vereceğini düşünüyorsunuz.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()günaydın Lion, Cuma istediğimiz gibi bir düşüş olmazsa gene de alım yapma taraftarı mısın?
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba kıymetli kardeşim sayın @Kimimbenki alım yapmadım profilimdeki işlem geçmişi kısmına eklerim alım yapacak olursam cumayı bekliyorum öncesinde bir süpriz olmazsa. Ytd
Kimimbenki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Sayın @Invincible_lion şuanki kurdan gümüş aldınızmı yoksa yine cumayımı bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim kardeşim saygılar
Matrix_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Matrix_58 ()Teşekkürler sayın lion
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hayır cuma 15.30dan cuma 00.00 kapanışı öncesi kıymetli kardeşim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim kardeşim saygılar
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Matrix_58 ()Her 2 ihtimalde de alımı tamamlayıp bekliyecegiz o zaman. Perşembe gecesinden alıma başlamak risk gibi geliyor bana sevgili lion. Şu saat 00.00 Perşembe gecesi demi?
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Teşekkür ederim
Alıp almama kararı bize ait tabiki ama siz YTD olmadan alım yapınca beni Etiketler yada bizede profilinden bildirirseniz sevinirim:)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba ben genel planımı cuma için yaptım ama alım yaparsam profilimde işlem geçmişi kısmına eklerim sayın @ANK82 sizin yinede kendi hedefleriniz olsun bu doğrultuda hareket etmeniz en sağlıklı olandır bizlerde yanılabiliriz bunu unutmamak lazım. Ytd
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Haftayı güzel başlatıp kapanışı heyecan verici yapacaklarını düşünüyorum kıymetli kardeşim sayın @Matrix_58 kur tahmini bugünden o güne zor ama şunu belirteyim örneğin 6.80-6.90 olursa yeşil gelirse şöyle bir avantajımız var veri 15.30da 16.30da abd açılıyor akşam 00.00dan önce güzel noktalardan alım için acele etmeden alımları metallerde tamamlamış oluruz. diger ihtimali konuşalım o olmasını istemediğimiz kısım ama onuda değerlendirebiliriz nasıl mı kırmızı geldi diyelim o zamanda yeşilde gelince olduğu gibi değil aksine bulunduğu noktadan alım yaparak 00.00 kapanışına kadar yükselişin keyfini çıkarma seçeneğide mevcut yani bunuda göz ardı etmemek lazım. lakin bu seçenektense yeşil daha çok işimize gelir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Sayın @Invincible_lion
sizi takip ediyorum
Suan için alim yapmıyoruz değil mi perşembe yi bekleyeceğiz
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bana cok supriz oldu 27.38 hayalimdi :) dun dusseydi hayal kirikligi yasamazdim :)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet o bekledigin degil zaten bu süpriz oldu
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Matrix_58 ()Lion kardeşim altta cuma fırtınası kopar ise kaclari görürüz? 20 krş düşse dediğin gibi 6,8x gelirmi?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende bu dususu yarin bekliyordum cin acmadan once :) erken oldu hatta bugun bekliyordum persembe aciliyor diyince dedim yarina kalir :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim spek ne derse o olcak bizde spek ne yapar diye dusunuyoruz :) bazen tututor bazen tutmuyor :) insallah kardesim hepimiz guzel yerlerden alir satariz.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Benim bu yazımdaki gibi bakalım birisi olacakmı 2 seçenekten
asıl önemli nokta geçen haftaki fed sonrası onslarda suni yükseltme uyarım gibi bu haftada bir uyarım var 7 mayıstaki tdi verisi burada iki seçenek var birincisi ons ilk iki gün yukarıda ise hafta ortası aşağıya hafta kapanırken veri ile yukarıya ikincisi ve asıl benim günlerdir anlattığım bu olursa alım yapacağım hafta yine yukarıda başlıyor yükseliş algısı yaratıp cuma veriyle hop aşağı çekiyorlar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Allah razı olsun kıymetli kardeşim dua kabulum her daim bereketli bol kazançlar dilerim
Uzeyd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Unuturmuyum güzel kıymetli kardeşim gece gündüz elimden geldiğince Allah razı olsun sizden amin inşallah sayın @Kimsinsen27
Kimsinsen27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Canın sağ olsun kardesim.. sen bu işi bence biliyorsun. istedigin yerden satmayı nasıp olsun. (biz acemileri alsında az biraz yuzumuz gulsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsinsen27 ()Takipçilerini unutma ustam selam ve dua ile
0BeğenmedimŞikayet
Uzeyd ()Abi dua edecem sana.. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()İstediğin zaman yazabilirsin kıymetli kardeşim görünce cevap yazarım
Uzeyd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Spek yine 27.3 yapar sonra 25.5 yapar sonra 27.6 yapar sonra 26.7 de durdurur kimse korkudan alamaz bi bakmissin 30 usyu olmus :) ytd