Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1623 01:28:31
EUR 51.2575 01:28:31
USD 44.0679 01:28:31
ALTIN ONS $5172.9850 01:28:31

Konu: Gümüş Ons Uzun Vade Elliot İhtimaller (YTD)

1

2

3

Gümüş ons için acemi çalışması olarak kendime not şeklindeki ihtimaller.
Bu grafikler sadece kendimi deneme amaçlı teknik çalışmalar olup bunlar baz alınarak işlem yapılmaması konusunda uyarmak isterim. Sonra senin grafikler yüzünden böyle oldu zarar ettim gibi sözleri bana yazmayın. Bu denemelerde zamansal olarak bir tutarlılık yoktur ve genel bir tahmin olup gerçekte farklı dalgalanmalar olabilir. Bereketli kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Teşekkür ederim hocam evet öncelikle hareketi izlememiz gerekiyor çünkü bu noktada her ihtimale açık ve çok yanıltıcı olabilir doğası gereği. Dediğiniz gibi sonra yolumuzu çizeriz olmadı

dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Sayımdaki ihtimalleri çok güzel belirlemişsin. Bahsettiğin gibi expanding flat yapısı olabilir hala. Önce yakın ihtimallerdd nasıl davranıyor bir görelim de yolumuzu ona göre çizeriz olmadı.

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Tabiki çünkü orada extended flat yapı içinde uzayan dalga b aynı zamanda kısa (5) ve Majör I tepesi ve ayrıca 2020-2023 arasında süren karmaşık düzeltmede (x) dalgası olarak geçti kompleks yapı içinde.
Bugün ise flat, üçgen, zigzag hatta kompleks vb yapılarda olabilir majör IV. dalga henüz bir netlik yok dediğiniz gibi.
Ben genellikle uzamış dalga 3 ler, genişlemiş B ve aynı zamanda kısa kalmış 5 lere neden olması hasebiyle ve gümüş karakterine uygunluğu geçmişte yaşanmışlığı nedeniyle aslında bu şekil çizmiş oldum. Ama bu garanti demek %100 doğru olmaz tabiki. ytd

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

b ile gösterdiğin yeri başka bir ihtimal olarak aynı zamanda (5) olarak işaretlemişsin. Ben de 5 olarak dikkate aldım.
B için geçerli ihtimalleri yazdım belki şimdiki hareketler bir üçgen de oluşturabilir 4. dalga da o sebeple şuan oluşumu bekleyeceğiz bir netlik yok 4. dalgalar kompleks yapılar da olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Alt grafikteki gümüşün 2020-2021 kesitinde oluşan majör I'e bakarsak B dalgası zirveyi aşan yapısıyla Multi karakterli bir oluşum göstermiştir. @dinçersiber
Geçmiş hareketler bir enstrümanda gelecekteki hareketlerin de fragmanı niteliğinde olabilir kesin ve %100 olmamakla birlikte.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Teşekkürler sana da iyi hafta sonları dilerim

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Burdaki B dalgası için birkaç seviye olabiliyor III tepesini geçecek diye değil de mesela A nin fibo 0,618 0,786 0,886 1,272 1,618 gibi bir sürü ihtimal olabilir bunu zaman gösterecek

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Çok teşekkürler görüşleriniz için,
Bilmukabele sizin de emeğinize sağlık güzel hafta sonları dilerim saygılarımla

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bu nedenle yani bu alt grafik ile güncellemiş oldum tekrar bilgilendirme amaçlı hatırlatmak istedim. ytd

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Grafikteki sayımlarını inceledim güzel ve faydalı yorumlar emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Merhaba arkadaşlar
Bu analizimde 3. İhtimale dikkat ederseniz
121 dolar ı ve 64 doları grafikte 5 ve 4 olarak işaretlemiştim.
Sadece bir fark oluştu o da ben dalga 5 sonu, 121.5 olabilir diye düşünüyordum. Lakin dalga 3 sonu 121.60 oldu ve sonra 64 geldi.
Bundandır ki tepede yakalananlar ve içeride kalanlar için ileride muhtemelen bir şansımız daha olacak majör 5 ile ancak büyük ihtimalle son fırsat olacak tahmini 1-6 ay içinde.
Bu arada küçük al satlar için imkan doğmuş oldu çünkü bu kısım inişli çıkışlı olacağını yazmıştık doğası gereği. YTD
Herkese güzel pazarlar.

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Alt yorum ve grafik aynen devam.
81 altı mal toplama alanı mor alan. Şu an sarı mal boşaltımı alanındayız grafikte belli.
Mor alana sarkması durumda kademeli satılan çıkılan geri alınabilir desteklerde bana göre sonra yine mal boşaltma alanında o kısımlar çıkılabilir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Yani evet uyarmak amaçlı yaptım çoğu yorumu tepeden çünkü belliydi ama şimdi de aynı maksat uyarmak:)
Üzülmeye değmez her şey düzelir zamanla
Gümüş hakkında özellikle çok ciddi yükselişten sonra olumlu düşünmem mantıklı olmazdı zaten analiz yapınca her enstrüman için geçerli oluyor ama gümüşü tanıyan biri olarak ekstra yardım etmek istedim sayfaya yani
Grafiği tekniği geçtim Herkes olumlu olunca gümüş için çoğunluk, olumsuz olmam doğaldı yani nasıl derler sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir:)

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Biliyorum takılıyorum sadece

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ben hiçbir zaman olumsuz yorum yapmadım olumsuz olduğunda bile)

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Aynen öyle hayret ilk defa olumlu yorum yaptın:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Niye abi rahat olun.
İşin bu kısmında veriler haberler kötü gelse de yükseliş veya çok sert tepkiler olabiliyor
iyi gelse de düzeltme olabiliyorlar.
Bu her ne kadar oyun ve manipülasyon gibi gelse de
Zaten olabilecektir her şey çoktan fiyata dahil edilip iskonto yapıldı yani fiyatlandı. ytd
O yüzden takibe devam sıkıntı yok sabır sadece. ytd

Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Morel sıfır

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Arkadaşım açıkçası verilerle çok ilgilendiğim yok. Veri ve haberler işin temel analiz kısmı ancak ben teknik doğrultusunda analiz yapıyorum. Her şeyi yapar bunlar ama veriler ve haberler sadece yakıttır. Teknik olarak da her ihtimal olduğundan ben grafiği takip ediyorum ve grafik bana yolunu bulacağını söylüyor. Şu ana kadar beklediğimiz şekilde hareket ediyor bu takibim yaklaşık 2-3 aydır devam ediyor. Kesin tutacak diye iddia etmek doğru olmaz bunlar oyun kurucu sonuçta ancak rahatım ben iz sürüyorum. Mal toplama alanına geri dönse bile sorun yok. 84-81 üzeri olumlu devam ve mal boşaltma alanı olduğundan kademeli parçalar al sat onun dışında ana parça sabit devam etmekte sorun yok sadece zaman ve beklemek yıpratıyor ama o da geçecek inş. ytd

Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf0147_ ()

Hocam bunlar verilerde bir katakulli yaparlarmi normalde düşük gelmesi gerekiyor veriler jolts verisi çok kutu geldi geçen hafta adp verisi yine kutu geldi dünkü veriler de

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Sabır kardeşim -2 -3 -4 milyon zarar yazan var. İnş bişeyler olacak bekliyoruz. Ytd
Kafanıza takmayın gerçek diyorum her şey nasip nasip da olan neyse ne 1 gr eksik ne fazlası. Gerisi oyun oyalamaca.
O yüzden zihninizi biraz serbest bırakıp rahat olmanız sağlık tavsiyesi dost tavsiyesidir.

KARABEY26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KARABEY26 ()

-450 bin zarar yazdı yükselde stresimiz gitsin

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Aynen :) ve sonuçta her şey nasip dirençlee destekler güzel çalışıyor. Desteklerde eklenip dirençlerde satılabilir parçalar.
Ana büyük parçalar stoplu taşınabilir daha derin düzeltme riski için.
Gerisi py de artık:) ytd

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bende hyecanlandım inan:))... Direnç seviyeleri belli desteklerde bakalım piyasa yapıcı ne isterse o olacak :))... Grdımızı alıp izlicez artık ya nasip:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Senin de emeklerine sağlık ustam değerlendirebilene:)

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Emeğine sağlık mirim:)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Alt yorum silsilesi dahilinde geçerli üstadım:) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet arkadaşlar alt yorum silsilesi ve grafik dalgası B düzeltme içindeki 81 i geçerek ilk mal boşaltımı olan sarı alan içerisine girmiş bulunmakta gümüş artık. Bu alan 81-121 dolar arası yani ath Zirve seviyesi.
Oyun kurucular burada mal boşaltımı yapabilir.
O nedenle kademe kademe dirençlerde risk azaltmak mantıklı hareket olabilir.
Bir de yeşil mal boşaltımı alanı var 2. Mal boşaltımı alanı, orası tuzak alan ki eski zirve üzeridir ancak buranın gelmesi garanti değil gelirse de balina avlanma bölgesidir. YTD
Herkese iyi kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

İyi akşamlar dostlar.
Alt yorumum analizim aynen geçerli.
Mor alan üst sınırında gümüş.
Bu alan önemli toplama alanı. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Rasyo 5600 civarına doğru gümüşe dönerse olabilir ama rasyo devam ederse 5900-6000 civarına gittiğinde çekebilir ons Altın . ytd

KARABEY26 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum