Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1623 05:31:20
EUR 51.2575 05:31:20
USD 44.0679 05:31:20
ALTIN ONS $5172.9850 05:31:20

Konu: Gümüş Ons Uzun Vade Elliot İhtimaller (YTD)

1

2

3

Gümüş ons için acemi çalışması olarak kendime not şeklindeki ihtimaller.
Bu grafikler sadece kendimi deneme amaçlı teknik çalışmalar olup bunlar baz alınarak işlem yapılmaması konusunda uyarmak isterim. Sonra senin grafikler yüzünden böyle oldu zarar ettim gibi sözleri bana yazmayın. Bu denemelerde zamansal olarak bir tutarlılık yoktur ve genel bir tahmin olup gerçekte farklı dalgalanmalar olabilir. Bereketli kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

KARABEY26 ()

arkadaşlar ons Altın 5600 tepe noktasına tekrar gelirse ons gümüşün 115-120 civarlarına gelme ihtimali varmı sizce

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Maşallah bereketli olsun ben Gram altın fiziki olarak özellikle daha bereketli bişey göremedim. Zaten yaklaşık 8000 civarı gelir diye düşünüyorum inş. ytd

Jasmine6161 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Jasmine6161 ()

Benim maliyet çok düşük o nedenle gr 8000 e kadar tutmak hedefim

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Mal dağıtımı zaten yapıldı
Şimdi son tuzaklar ile daha büyük vurgun yapılabilir.
Likiditeyi tamamen çekmek sermaye transferi yapmak umudu olanları yontmak.
Evet oyun kurucu değiliz ama oyun kuranların oyuncağı olmamak için dikkatli olmak gerek. Onları anlamak gerek duyguyla değil mantıkla romantik değil realistik olmak gerekir.
Kar bizim doyduğumuz yer, hele ki tepeden full zararı kurtarmak en büyük kar. Onun dışında küçük parçalar ile denemeler kişinin tercihi yty düzltme alanı içinde yani tstre piyasa buna açık. ytd

EmDi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

121.6 dolar olarak ath zirvesiydi.

Kagü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ben teşekkür ederim.
Faydalı olduysa ne güzel:)
İnsansız bazı şeylere yenik düşüyoruz.
Oysa nasibimiz zaten belli ne 1 eksik ne 1 fazla.
Gerisi oyun oyalamaca.
Evet oyuna gelmemek açısından hatırlatıyorum arada
Altında da zirve tarafında dikkat yine onun durum daha iyi 5900-6000 civarına gider mi son tepe 5600 den mi dikkatli olmak gerek genellikle Gram altın çok üzmüyor ama kısmen dolar a dönmeyi düşünülebilirim ama çok sorun olmayabilir gram altında dolar kuru nedeniyle duruma göre bakmakta fayda var. ytd

Jasmine6161 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kagü ()

Gördüğü son zirve 127miydi hocam

0BeğenmedimŞikayet

EmDi ()

Mantık doğru… Bu piyasada algı, FOMO, tuzak her şey var zaten… Ama mesele şu ki biz oyun kurucu değiliz… Hangi senaryo çalışacak, hangisi fake çıkacak bunu da önceden bilmek zor… O yüzden benim için yön tahmininden çok risk yönetimi önemli… Panikle girip çıkmak yerine zamana yaymak, temkinli kalmak ve tuzağa düşmemeye çalışmak daha mantıklı geliyor…

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Onu da yazdım saten.
Ben 2'li tepe Zirve üstü tuzak bekliyorum. Sadece uyarı amaçlı hatırlatma yaptım çünkü biz ne beklersek bekleyelim oyun kurucular karar verecek ama en güzel vurgun zirveyi aştık hadi gidiyoruz coşkusu. ytd

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Jasmine6161 ()

Anam anam zalım zalım fikirler :))) neyse kimse oyuna gelmesin şimdiden uyarı niteliğinde olsun yazdıklarınız, benim Altın dan gümüşe geçmeyiş sebeblerimden birisiniz teşekkürü borç bilirim:)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Başka bir ihtimal kalmıyor ki zaten. Ya da burdan kademe kademe düşer dimi.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Alt yorum hatırlatma aynen geçerli. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bir bina düşün inşaatında tuğlalar eksik çıkıyor öyle işte grafikte eksik boşluk oluşuyor GAP da böyle. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bu arada gaplı açılışlar hiç iyi bişey değil temelinde tuğla eksik dikilen binalar gibi. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Benim görüşüm piyasa bitti.
Ama ben bu işin oyun kurucusu olsam,
Tekrar yukarı giderim
Böylece trend tekrar eski haline dönüyor diye düşündürüp girmeyenleri üzer FOMO yaptırırım.
Son zirveye yaklaşıp ya tam oralardsa cakarım umutları hem tekrar yıkar hem telaşla geri çekildi fırsatı algısı yapar tüm parayı likiditeyi çekerim.
ya da son zirvenin 5-10 dolar üzerine gidip iyice algı bozup oradan daha çok kişi toplar aç gözlülüge oynar zararı kurtaranları bile çıkartmam sonra orada patlatırım.
Ya da azıcık yükselir gibi yapıp merdiven basamağı gibi kademe kademe dinlene dinlene döverim.
Piyasada tuzaklar bitmez.
Yatırım tavsiyesi olmayan senaryolar.

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Abi merhaba çin kripto parayı yasaklamış
Gümüşe yaramaz mı bu haber

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Yok ben roket takımında değilim zaten şelale ekibinden de değilim. Objektif bişeyler yapmaya çalışıyorum abi:)
Ama lakin şu an için olumlu sinyaller olduğunu düşünüyorum. ytd
Belki de hiç tutmaz bunlar..

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

O zaman seni de roket ekibine dahil ediyorum:)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Rica ederim bereketli kazançlar.

Ardahanlı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ardahanlı ()

Açıklayıcı cevabınız için çok teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Hayırlı akşamlar bu iç karartıcı değil ki geçici de olsa yükseliş ihtimali ve zararı kurtarma için güzel bir şey:) ytd

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Mor olan mal toplama alanı diye yazdım 57-81 aralığı zaten şu an hala içindeyiz.
Net dip net tepe beklenenin önemi yok 64 görmüştü mesela fena değildi
Düşüş 64 de reddedildi. ytd
Tekrar deneme ihtimali olur mu bilmem olursa da kalıcı olmamalı hemen toparlanmalı.
57 altı gelirse ki sanmam ama kalıcı olursa sıkıntı o zaman bu da çöp olur ama kalıcı olmayacağını düşünüyorum.
Sarı ve yeşil alanlar mal boşaltma alanı, yeşil alan yüksek riskli kandırıcı olabilir.
Sabredebilenler için şimdilik böyle.
Tabi benim fikrim py kararı verir ama fikrim değişirse yine güncellerim. ytd

Ardahanlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Fiyat ve zaman açısından algı oluşturmasın diye.
Ama şu an mor alandayız
III nolu kısım 121 zirvesiydi
B ise sarı ve yeşil alana kadar ihtimalen kesinlik yok. ytd

Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf0147_ ()

Mor sarı yeşil alanların fiyat kısmı neden eksik hocam

0BeğenmedimŞikayet

Ardahanlı ()

Mor olandakinde boşaltalımda kaçtan

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Sende içimizi ancak karat bir gün de bari insan pozitif olmaz mı arkadaş:)hayırlı akşamlar

2BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Şöyle güncelleyelim,
Mor alan mal toplama alanı
Sarı alan İlk mal boşaltma alanı,
Yeşil alan yüksek riskli 2. Mal boşaltma alanı (tuzak alan)
B sarı ya da yeşil alanda bitebilir. Bu Majör 5 olmayıp Majör 4 düzeltme içindeki fake 5 ya da geçici boğa ihtimali yüksektir.
Ana trende döndü algı yanılgısı oluşturabilir.
Şimdilik böyle ama kesinlik içermez sadece bir fikir.
Sonuca py karar verecek.
Yatırım tavsiyesi olmayan teknik ihtimaller.ytd

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Herkese iyi akşamlar.
Bu hareketi izleyelim dostlar.
Bu ihtimal güçlenmeye başlıyor olabilir.
Bir takım sinyaller geldi
Fiyat 64 e görünce ve hızlı tepki alınca düşüşü reddetti gibi bir durum oldu.
Tekrar dener denemez bişey diyemem hatta dip fiyat neymiş bir önemi kalmadı sadece tekrar denemede kalıcı olmamalı. Hemen toparlamalı ki devamı gelsin.
Burada yanlış olan bu hareket majör 5 değil majör 4 iç düzeltmesi B dalgası olup bu bir nevi sahte majör 5 hissi verebilir ama değildir.
Bu B zirveye yakın aynı ya da biraz üstünde fake brake out tuzak olabilir bu geçici trend boğa tekrar başladı hissi verebilir ancak degildir ve şu an daha başındayız gibi. Bu ise 2'li tepe oluşturacak bir hareket o açıdan dikkatli olmak gerek sonunda.
Tahmini zaman 7 - 10 - 13 - 15 gün içinde.
Kesinlik içermeyen senaryo olup sonunda py karar verir yatırım tavsiyesi değildir.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Gümüş umut vadediyor dostlar gördüğüm kadarıyla. Size söyleyim de. Biraz zaman verin kendinize. ytd
Haftaya ve sonraki haftalarda izlicez bakalım biraz daha netleşsin.
Alt yorum tekrar hatırlatma. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet öncelikle 84-86 ya dikkat edelim.
Sonra tekrar dip arama durumu da olsa mühim değil grafikteki mal toplama alanındayız burası 81-57 aralığı. Ne kadar sürer ve dip rakam kaç olur önemli değil. Sonra bir zaman mal boşaltma aralığına gitme ihtimali olabilir. Kesinlik içermez düşük fiyatlarda alttan toplamak yükselişlerde parçalı olsa da satmak tercihe kalmış Zararları toplayabilir. kesin dip yaptık demek de tepeye gideceğiz demek de zor. Testere piyasa biraz insanı yorar. O yüzden temkinli sabırlı ve iradeli olmak gerekir.
Bereketli kazançlar. Ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum