Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (198)
0BeğenmedimŞikayet
ozz55 ()Teşekkür ederim bilgilerinizden dolayi
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet cuma günü için kıymetli kardeşim ytd
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Cuma için kıymetli kardeşim ytd
Abbas_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Son iki ay yeşil ve geçen yıl 2020 nisan mayıs haziran temmuz komple yeşil gelmiş kıymetli kardeşim yeşil daha kuvvetli yüzdesel olarak %60 yeşil %40 kırmızı bende. Ytd
ozz55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Bankalar uyanık bazen basiret bağlanıyor simdiden plan yapmak gerek o an heyecana kapılmamak icin teşekkür ederim sayın @Invincible_lion
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Abi bugün için mi cuma günü için mi bu analizin ytd
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()6mayıs 14.00 mb'den kurları düşürecek bir karar beklemiyorum süpriz olmaz ise cumayı bekleyeceğim yalnız geçen hafta başından bu yana yazıyorum elinde ürün olanlar perşembe cuma konusunda daha avantajlı neden derseniz mb kurları biraz yukarı ardından cuma veride kırmızı gelirse kurlar yukarıda çok iyi yerlere gidebilir. en kötü ihtimalle buraya zaten veri sonucunu yazıcam yeşil(düşüş) gelirse kendi istedikleri yönde planlama yapma fırsatı bulmuş olacaklar. Ytd
Ekonomist_24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozz55 ()Hocam bundan önce ne gelmiş bu veriler yeşilmi kirmizimi
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Gardaş bu bildirirseniz yorum Cuma günü için öneriniz mi teşekkürler
4BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Komik değil aksine çok önemli bir soru bir bir yanıtlarını yazayım size veri 15.30da yeşil gelirse bol zamanımız var 15-20 kuruş geri çekilme olduğu zaman veri gelmeden önceki kuru baz alırsak bu kadar geri gittikten sonra almayı planlıyorum ama kırmızı gelirse o vakit aynı şekilde yukarı atacağı için kur ne olursa olsun hemen almayı planlıyorum nasipse. Çok önemli diğer konu 5nisanda sabah 6.64 akşam 6.43lere düşmüştü o saatte makasları çok açmışlardı şimdi veri piyasa açıkken olsada yine makas uygulacaklardır 3ü5i ararsak benim o gün 5nisanda kaldığım gibi yaya kalırız bilginize 10-15 kuruş geri çekilme yaptığında yavaş yavaş alım için düşünmek gerekiyor. kırmızı gelirse veri sonrası çok vakit yok alım için bilginize. Ytd
Kimimbenki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Teşekkür gardaş sizede
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist_24 ()Hocam faiz kararı yarın saat kaçta karardan sonra direk alım yapıcakmısınız görüşleriniz önemli
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Günaydın kıymetli kardeşim bereketli bol kazançlar dilerim
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Malum onu genele zaten yazıcam ama ondan sonra çok soru gelmesi durumunda kimse gönül koymasın diye küçük bir rehber eklicem profilime veri saati diye tabiki herkez kendi hür iradesi ile hareket etsin inşallah hakkımızda hayırlısı sayın @ANK82 ytd
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba şuradan al buradan sat demek yalnış olur dün yazdım 8.36 üstü gayet olumludur gitmek isteyeceği noktalar 8.47-8.51 bölgesi orta vadede 8.67-8.77(tepe noktası) geri çekilme ihtimalinde sırası ile 8.22(pivot)-8.15-8.11-8.08-8.03 şeklinde görünmekte sayın @baloğlu2929 ytd
baloğlu2929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()@lnvincible_lion
Siz bize yeşil geldi kırmızı geldi diye anlık bildirim yaparsanız hocam
Bizde sizin bu ongorulerinize göre yönumüzü tayin ederiz:)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Lion gardaş günaydın
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Veri anı tabiki yazayım ama arkasından binlerce soru geliyor hangi birine dönüş yapabilirim ki ben veri öncesi ön hazırlık diye kendi kişiselime yazı hazırlamak konusunda nettim o anda geneli kurları takip etmem lazım yoksa anlamı olmazki kıymetli kardeşim. bunun çözümü belli güzel bir yazı hazırlayıp profiliminde bulundurayım onu okuyan kendi gemisinin kaptanı olur o saatlerde. Ytd
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Sorum komik olabilir ama şimdi veri 15:30 da açıklanacak 16:30 da abd açılacak ya şimdi biz o 1 saat icindemi olayı degerlendirmemiz gerek yoksa 16:30 dan gece 00:00'a kadarmi gerci gece makasda olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Dün akşamda süpriz olmuştu ondan bir sorayım dedim tamam teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Verileri aninda yazarsan iyi olur ona göre pozisyon aliriz
1BeğenmedimŞikayet
antepli97 ()gumus bozalimmi tekrar
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba kıymetli kardeşim tam tersi kırmızı gelirse süpriz bir şekilde. ondan bile faydalanmaya çalışırız inşallah. bu gün cuma verisinin bir nevi yavrusu diyebiceğimiz veri var bu günkü ekonomik takvimi atıyorum şimdi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Bi kaç günle çok şey kaçmaz deyi düşünüyorum ytd
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Elinizdeki doları kaç lira gibi bozalım bilgi verirseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()tamamdır, çok teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Usd 8 altını görmeyecek gibi sanki ya ytd. düşükten Usd almak daha mantıklı geliyor gözüme şuan nedense.
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()cuma günü birlikte hareket edelim inşallah Lion. Emeğine sağlık. tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Masaallah hocam ya iyi sabırlısınız ben duramıyorum
Huyum kötü benim
Gerçi alsamda ani yükselişte hemen satıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Üç aşağı beş yukarı demek ki abi beklenen veri gelirse yeşil 6.85 6.9 gibi depo fullenir yok kırmızı ise o esnadaki vaziyet ne ise oradan bende alım yapmadım sakince full TL bekliyorum ytd