Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:50:38
EUR 35.9598 01:50:38
USD 34.5492 01:50:38
ALTIN ONS $2717.4500 01:50:38

Konu: genel yön değerlendirmesi

[grafik d=309446_GR2021yrf0hl.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR2021j5f472.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR2021rlu66a.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR202141x432.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR20218v194q.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR2021nr786s.png][/grafik]
[grafik d=309446_GR2021eh14r1.png][/grafik]

US10Y DEĞERLENDİRMESİ
Günlük MACD sat vermiş durumda ve haftalık MACD sat vermek üzere.
Günlük RSI aşırı satıcılı bölgesine gitmeye çalışıyor . Haftalık RSI alıcıların giderek azaldığını gösteriyor. 10 haftalık hareketli ortalamadan destek almaya çalışmış 1.52 den yukarıya dönmüş gibi dursa da 4 saatlik ve saatlik RSI da sadece tepki yükselişi olarak kalacağı izlenimi vermiştir. Göstergelere bakılınca 20 haftalık ve 100 aylık hareketli ortalama olan 1.29 bölgesine kadar çekilip oradan yukarıya tepki vermesini bekliyorum. Burası aynı zamanda ağustos dan başlayan yükseliş kanalının 0.5 FİBONACCİ düzeltmesidir. Yükseliş trendini daha tamamlamamış yukarıya hedefi var gibi görünüyor.

DXY DEĞERLENDİRMESİ
Günlük MACD sat vermiş durumda ve haftalık MACD sat vermeye doğru gidiyor.
Haftalık RSI yükseliş trendinin içinde olsa da günlük RSI yükseliş trendini bozmuş ve aşırı satıcılı bölgeye gitmeye çalışıyor. 92.476 FİBONACCİ düşüş kanalının üstüne gitmek için belli bir süre daha 90 ile 91.8 arasında oyalanabilir. İndikatörlere ve hareketli ortalamalara baktığımızda düşüş trendinin bitmediğini fakat 94.476 seviyelerine tepki vermeye çalıştığını ve daha sonra ana hedefi olan 79 bölgesine aşağıya doğru gitmesi gerektiğini gözlemliyorum.

ALTIN GÜMÜŞ RASYO DEĞERLENDİRMESİ
Haftalık MACD RASYO da yükseliş sinyalini vermiş durumda ve Haftalık RSI de negatif uyumsuzluk oluşmuş durumda yükseliş olması muhtemel görünüyor. 4 saatlik ve saatlik RSI belli bir süre daha düşüş olabileceği izlenimi verse de RASYO nun ara hedefi 87.517 ye 85 çanağını tamamlamak gibi duruyor. Daha sonra 48 yolculuğuna başlayabilir.

ALTIN ONS DEĞERLENDİRMESİ
Günlük MACD al sinyalini 1680 vermiş durumda ve haftalık MACD al sinyaline doğru girmekte.
Haftalık RSI yükselişi yavaş kalıyor ve düşüşün devam edebileceğini söylese de, günlük RSI düşen RSI tepesini kırmış ve alıcılar artsa da değerde gözle görülür bir artış olmamıştır. 4 saatlik ve saatlik RSI de aşırı alım bölgesine gelinmiş fakat değer yeteri kadar artmamış yani düşüşlerin devam edebileceği ama öncesinde ciddi bir yükseliş yapabileceği izlenimi oluşmuştur. Düşen trendin kanal tepesine kadar bir çıkış olması muhtemeldir.

GRAFİKLERDEN ÇIKARDIĞIM SONUÇ: Nisan sonu ile Mayıs ilk haftasına kadar emtialarda bir yükseliş ve dxy ile us10y de düzeltme olacak ve daha sonra 21 HAZİRANA kadar emtialar düşüş eğilimde olup 21 HAZİRANDAN sonra yükselişe başlayacak. Verilen tarihler GANN analizi tarihleridir.

YAZDIKLARIMIN HER BİRİ BİLGİ AMAÇLIDIR VE HİÇ BİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorumlar (675)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 17 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Z15K ()

İnşallah gelmez :)

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()

Yok dostum bu hafta biraz izlerim onslarla asla inatlasmam sadece gecen haftalarda yeterince alsatim oldugu icin riske girip gmssuz kaldim biraz oncede yazdim sebebini yoksa benim icin tlde kalmak iyi degil yerine birsekilde tez zamanda koyucam illaki orakami beklemem

Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Bende küvet kullanıyorum satış dolar secebiliyorum. ama alış dolarla yapamıyorum direk cari hesap çıkıyor alırken ne yapmam gerekiyor acaba

Narkoz1651 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

6.40 ta mi başlayacaksın dostum

ATLANTİSDEKİ_ALTIN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()

Yok dostum beklemedeyim okonudada dusuncelerimi yazmistim alim konusunda kendi durumumu

1BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Cok teşekkür ederim sence bu hafta gümüş ne yapar bu arada alım yaptın mı

0BeğenmedimŞikayet

ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()

Sagol dostum iyiyim sen nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Narkoz1651 ()

Sağolsun lar sayfadaki hocalarımız çok yardımcı oluyorlar teşekkürler onlara

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Ben 25.50 ve altını bekliycem ins gelirse bakalim

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Evet sağ olsun ademcan banada öğretti

Bende gümüşten dolara geçiş yapmıştım

Şimdi tersini yapıcaz ins hayirlisi olur Bereketli olur efendim

1BeğenmedimŞikayet

Narkoz1651 ()

Bende yeni öğrendim Perşembe günü yaptım ADEMCAN kardeşten sağolsun ons 25.90 dan dolara parite yaptım 25.70 altına inerse gümüşe parite yapacam yarın mâksatım gümüş gram miktarını arttırmak

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Kardeşim iyi geceler nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

MATEMS ()

rica ederim iyi akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Sagolun açıklayıcı oldunuz

MATEMS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Nasip bu işler belli olmaz birazdan anlarız sayın @Gelinoy

Gelinoy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Bu bana cevap oldu teşekkür ederim normal dolardan gümüşe parite geçişi yapicaz yani gr olarak

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Çok teşekkür ederim sizede zahmet verdik @Azra35 narkoz1651 hocam tüm bilgileri verdi sağolsun

0BeğenmedimŞikayet

Gelinoy ()

@Invincible_lion sagolasin bir an sevinmiştim valla yeterince zarardaydım geçmişte belki kurtarırım diye

0BeğenmedimŞikayet

Masterabim ()

XAG USD yazan yerden ons olarak alabilirsiniz.

0BeğenmedimŞikayet

ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()

Bende tesekkür ederim arkadasim

YE06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Narkoz1651 ()

Kıymetli maden satış gms hesabından USD hesabına parite:)

1BeğenmedimŞikayet

MATEMS ()

hanımefendi kuveytte ons alım satımı yok. gram alırken alacağınız hesabı seçiyorsunuz (altın, gümüş vs. ) alımı yapacağınız hesabı da seçebiliyorsunuz (TL USD JPY gibi) vergi kesmek sureti ile bu alım alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. satış yaparkende aynı yolu izleyebilirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

YE06 ()

Teşekkürler beyim..

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Oradan tekrar dolara dönmek isterse peki sayın hocam

0BeğenmedimŞikayet

Narkoz1651 ()

Kuveyt kıymetli maden Alış USD hesabından gms hesabına nekadar isterseniz alabilirsiniz ons talimat verilmiyor diye biliyorum

0BeğenmedimŞikayet

ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()

Usdnin durumunu yazmistim birdahaki m.. b. Toplantisina kadar 7.90 ve 8.10 araliginda gezer diye ve usdnin bu durumunu goze alirsak 6.4××lerden toparlamaya baslamak hatta uzun vadeciler icin bu rakamdan ful girmek uzmez kanatindeyim

YE06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Biraz geri çekilme yapabilir belki isterseniz biraz bekleyin yarını bir görelim. su an birşey diyemiyorum sular biraz sıcak jetonlar büyük çöküşte oradan çıkan para ya altın yada dolara kayabilir yarın kritik bir gün azra hanım birşey diyemiyorum. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Sağol teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

YE06 ()

TL de bekleyenlere bir tavsiyeniz var mı beyim.. saygilar..

0BeğenmedimŞikayet

ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()

Elinde usd varsa usd ile herhangibir metal yada gms alirsan olur satista ise tl hesabi yerine usd hesabini secersin gmsu usdye satmis olursun ve bu sayede hic tlye gecmeden islem yapmis oluyorsun ama surekli bunu yapmak kârlı olmayabilir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum