Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (675)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Anlik takip onemli olabilir bu sira ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sen simdi elindeki gumusleri 27.97 de gectin diyelim.
Tl fiyatina hic bakmiyorsun. Sadece ons gumus 27.6 nin altina nerelere inerse insin sen istedigin yerden alirsan al gramin artacak oluyor :) tl ile isimiz kalmamis oldu
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tm teşekkür ederim emir gireyim olmadi bakmaktan çok sıkıldım ekrana
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tm teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
toriçelli ()27.97 TL olarak kaç Sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Yine sana soru soracam, kusura bakma olur mu.. :) Ben simdi elimdeki gumusleri 27.97 gordugum an dolara gecirsem, artik dolar kuruyla bir alakam kalmiyor degil mi? Sadece ons bazli yurumus oluyorum.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()7.5x son 7.4x de muhtemel dolar kuru suan x kisimlarini belirlemede yardimci olmuyor ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Bu 27.97 ve 28.33 gümüş gr ne ediyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim kardesim
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Alim satim yaptigimda gidecegi donebilecegi yerleri olabildigince paylasmaya calisiyorum kardesim. Suan icin yukari deneme yapiyor benim sahsi fikrim
Altin Ons 1855-1865 degebilir
Gumus ons 27.97-28.33 degebilir buralara ciktiktan sonra asagiya sert dusrbilir. Ytd
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Günaydın, nasılsınız Sayın Slave? Bereketli bir hafta diliyorum :)
SLAVE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Alınca siteye yaz dostum biz kanaldan filan pek anlamıyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O yuzden cuma hareketini yapip birden anlik 30 dolar cikip geri cekilme olabilir hocam. Ama hedefe degmeden duserse beni saairtir. Helede 1818 ustu kapanis yapip 1832 uzerinde tutunmusken. Haksiz miyim
SLAVE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende full dalir bekliyorum bakalim onda da 8.58 atagi bekliyorum biraz gecikti ama :) ytd
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SLAVE ()Altın ons, gümüş onsa göre yine geride kaldı dostum.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim kardesim.
akif23 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Simdi kardesim dusmese bile yukselis kanalina girerse 28 29 gibi bile alsam 34 hedefim var orasi gelirse zarar saymam :) ytd
Phoenix1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin in 1860 a degmesini bekliyordum degmeden duserse beni sasirtir ytd ama bir hizla gecen ki gibi gidip deger duser o kismi bilmem ama benim altinda hedef 1855 e degip 1862 dokunmasiydi ytd
meburmeti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Beklemedeyi dolar alıcam
0BeğenmedimŞikayet
Phoenix1 ()Çok iyi kar. İnşallah düşer de zarar etmezsin
0BeğenmedimŞikayet
akif23 ()Eywallah
Şimdi biaz alayım
0BeğenmedimŞikayet
meburmeti ()Altin 1837 gecemiyor ama gumus 27.44 gecti merakla bekliyorum ne olacak. Altin satis yerse gumuste duser cesaret edemedim hala ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bana yeni ugras cikti, cok heyecanlandim su anda.. :):):)
Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()7.13 dolari 25.2 de parite yaptim 7.3 maliyeti 5.8 di satis 7.3 oldu
Phoenix1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tamamdir, cok tesekkur ederim.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()Kesinlikle ilgi çekici tam bi vakit bulamadım ama adamın çalışmalarını detaylı incelemek lazım :)
0BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()William Delbert Gann adamın adı.
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Phoenix1 ()Kaçtan almıştınız
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hocam kimdir bu.. :):) Boslulta ben de biraz araştirayim, bir bilgi bir bilgi, göz cikarmaz.. :):)