Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (675)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Haberlesiriz yine
Serra16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Tamsmdır hocam beklıyoruz ınsallah
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ing de altin icin vardi gumus var mi bilmiyorum bende bakmadim ama bi ara alir denerim
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dustugu yer onemli guzel bir dusus de tabikide ytd
Alim yapacagim yerleri belirtirim dususlerde ytd
Serra16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Düzeltme yada geri çekilme olursa gümüşr geçicekmisiniz peki tepkiye oynamak için
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Siterlinde tfeiste parite yok diyerine bakmadım
Bide ona bakayım
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Euro sterlin bunlarda parite oldugu icin gayet mantikli olabilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Aminnn
Evroda da parite oldugu için işime yarar diye düsünüyorum ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi olsun kardesim. Kazancin bol olur insallah
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Evet
Şuanda euro biraz daha hesablı gibi geldi
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Endeks yukselirse dolar da yukselir ama euro biraz daha agirckalabilir. Ama endeks duserken dolar yukselirse euro daha cok yukselebilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Bende evruya girdim biraz
Biraz daha toplasa hep gireçegim ama fırsat vermiyor
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@admin insanlara yardim edenlere disloke veriliyor. Yildizlari yanlis kisilere veriyor olabilirsiniz. Yildiz sisteminizi revize etmenizi rica ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende o yuzden dolar aldim. 8.23 8.17 8.11 kademeli dolar alim yerleri olabilir. Ytd
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Abi tekrar ben :) sen paritesi yapmışsın ama ben elimde ki tl yi kademeli dolar alsam sen gumus alacağın vakte kadar mantıklı mı acaba dolar almak. Belki gumusun dusecegi zamana kadar dolar cikar 3 5 karla satip gumus alirim . paritesi bilmiyorum yine tl ile alcam gumusude olur mu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Amin kardesim hepimizin. Ben subatta yazarken de gumuste degildim cikacagi dusecegi yeri yazarim alan alir satan satar :) herkesin risk anlayisi farklidir. Bana riskli gelen 10 20 kurus adama risksiz gelebilir o yuzden de elden geldikce gordugumu yazmaya gayret ediyorum :)
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Ins ya ne temiz kalplisiniz
Gümüşte olmadığınız halde
Gümüşte olanları düşünüyorsunuz
Rabbim işinizi. Gücünüzü rast getirsin ins
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben cuma 8.28 de full dolar parite yaptim :) 8.23 icin de donus bekliyorum gerisi sende :)
Az biraz daha duseri var teknik olarak ama ben cok sanmiyorum ytd
tuyan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()1860 demistim ama 1855 e gelirsede dikkat etmeli son cizimde 1855 de kesisim vardi ytd
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()Dolar alayimmi geri kalaniyla ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben dolardayim. 8.23 donus bekliyorum.
Donemezse 8.17 veya 8.11 dip beklentim var ytd
-1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Insallah cikar oraya sirf sizler icin dua ediyorum hatta dolar da destek ciksa cok iyi olacak sizler icin
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()1860 lar demistiniz sanirim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Onlarda az dinlensin sene basindan beri pc den ders yapiyorlar valla yazik cocuklara iyi ki bizim zamanimizda olmadi bu pandemi. Inanin cocuk icin cok zor
Karar23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()28.20. 28.30 gördüğümde saticam ins gelirse
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()7.40 emir verdim gerisi TL de duruyor ne alayım
0BeğenmedimŞikayet
Karar23 ()Benim için iyi talebeleriniz için kötü :) siz sürekli bilgi paylaşın ben okumaktan yorulmam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Onun da gideri vardi bakalim dedigim noktaya degebilecek mi :)
0BeğenmedimŞikayet
SLAVE ()Sağolun , hepimize inşallah.
sports07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()27.97 ve 28.33 dikkat edilmeli orda karar verilmeli. Bana kalirsa cok cikamaz ama piyasa bu beni de yaniltir 20 yillik teknikcileride. Ama olindikatorler cok gidecek yeri yok diyor. Ytd