Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (675)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Yok orasi sadece dusus kanalinin son dip seviyesi orasi gelirse artik sonrasina sonra bakicaz :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Tek bildiğim ben değilim:)
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()23.5 nedir yaaa? Yapma abi hersey uçmuş.. altin Gümüş ne kadar ucuz kalmış. Bu gümüş altin Kasim da buralarda degilmiydi? Demire yatırsak para 2 ye katlamisti. Yeniden sıfır bir ev alabilirdim o zaman.
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu rakamları kayıt altına aldım haberin olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Adı niye spek? Spekülatif mi yapıyor? Belki spek burda!
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()23.8 de anlaşalım:)
23.5 bizi kurtarmaz bak:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Yok kardesim orasini beklemiyorum ki :) orayi beklemem icin 23.78 altina inmeli oralarda gun kapanislari yapmali sonra 24.8 i falan gecememeli gibi gibi cok sey var suan bende dip 23.5 asagisi suan yok :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Valla bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Bu Spek kim? Sen tanıyor musun Mehmet bey? @SLAVE usta nerelerde yahu? Görünmüyor ne zamandır!
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Bak kıramıyor aşağı 26.20.
Ahh keşke sabah 7.20 alsaydin.. ya gelmezse bi daha Los. Yarın 7.38 den alırsın. Yeterki 1 lira çıksın. 7.38 de uyar sana :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Spek gördü mü bakıcaz artık:)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Yapma Los. Yeter düştüğü. 25.7 leri de gördük. Artik 30 lari görelim. Yalniz siteye yeni girenler 18 falan görünce moralsiz kalir. Yapma böyle:( 26.20 destek olmadi mi daha:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Asagida 18.7 yukarda 38 var gibi bakalim ilk hangisi gelcek :) yada asagida 20.20 yukarda 35 bakalim bunlardan biri gelcek mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Ben onsun 30 dolarını bekleyemem. 29.45 kirmaz ise çıkarım ordan. Zaten bu @USTAMM in Haziran sonu 30.50 ons gazı ile aldım gümüşü. Bundan sonra gaza gelmeyip sağlam tuğla kullanacağım:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Valla haklisin kardesim. Bende o yuzden alirken ve satarken acele etmiyorum. Gumusten alacagim en azindan 1000 dolar kar var birde bu siraki al satlari hesaplarim 2000 dolar a kadar cikartirim gumusun borcunu :)
Şaka bi yana korkma kardesim 21 araliga kadar dusus olmzsa bu yil icinde 30 ustune cikma durumu var. 23.2 28.7 bandinda sıkıştık nereye kirarsa kirsin once ters hamle yapar. Once yukari cikarsa sonra swrt asagi gidebilir. Once asagi sert giderse sonra yukari ucusa gecebilir gibime geliyor. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben treni cok kacirma taraftari degilim benim ayagin biri zaten trenin icinde ben sadece bazen ilk vagona biniyorum bazen 1 2 vagon arkada kaliyorum. Ben tl bazli şuan icin cok ciddi bir dusus beklemiyorum dolar da ciddi bir dusus olmazsa. Ons kanadinda korkum biraz var ama dusus olup dustugu yeri gorsek belki icinizi rahatlatacak belki de wooowww diyeceginiz bir rakam da soyleyecegiz ama ona sanki biraz var gibi duruyor. Ben panik yapmazdim :)
Eylulde 6.5 ortalamali gumus 5.3e kadar indi :)
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Ooo sen o hesabi yaparsan biz 2500 dolar zararda iken zarar oldu şimdi 4bin hatta 5bin dolar. Bazen @celik2119 efendi beye hâk veriyorum. Zamanında atsak idi kiraya simdi bi 5bin dolar kârda olur totalde o zararlari da katsak kâr gibi 10bin olurdu. Vay ki vayyy. Giden gelmiyor bu piyasada. O gelse de zaman geçiyor ve taşıma maljyet hesabi ile gene zararda oluyorsun. Yani TL ile her daim zarardasin. Altin dolar ve gümüşe yukarda alip düştü ve terste beklerken gene zarardasin. Nasip olacak. Adam 20 Mart Cuma günü gümüş almis 6.15 lerden 22 Mart da satmis 6.70 lerde. 2 günde almis 19 bin. Sonra da hadi bana eyvallah demis. Yaw bu gümüş 24 Mart da 6.29 a iğne atmış. O gece ordan alsa ve 20 Mayisa kadar beklese köşe mi köşe:) Bu iş nasip işi. Vermeyince Mabud neylesin Sultan LOS :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben bir kere gumuste saglam terste kaldim. Ondan dolayi 1000 dolar zararim var onu cikartmaya calisiyorum.
5.8 den aldigim dolari 8.58 den satsam 6.9 dan geri alsam ve 8.48 de yine satsam arkasindan 7.7 dipte alsam diye hesaplayinca 1000 dolar zararim var :)
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Ama dolar hâlâ sürünüyor. 3 Kasim da dolar 8.58 gördü. Bugün 8.65.
7 kuruş fark var. Eğer inis çıkışlarda dip tepe al sat yaptı iseniz kazanmışsinizdir. Yoksa dolar hala kayıplarda. Bu bayram tatilinde artacağı malum olduğu için bu hafta aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bu hafta Cuma 8.48 e hatta 8.42 ye cekseler tatil sonu maksimum 8.80 olur ki zaten geçenlerde 8.75 gördü. Hele ki dışarda da haftaya onslarda yeter artık yürüyelim derse sizin tren kaçadabilir mi acaba! Bu arada 7 buçuk kusurlerde tersteyiz. 26 Temmuz gecesi gümüşü hiç olmazsa dolar destekli 7.90 görmek istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Aynen oyle kardesim. Benim beklentim bu yonde ben gumus tl analizi yapmam.
Şubatta herkes gumus 6.4 iken gumus pahali dedim cunku gumus ons 27.2-28.3 arasindaydi. Ben gumus pahali birdan gumus alan 2 3 ay terste kalir dedim. Dolar 6.9 du sonra dolar 7.5 oldu sen gumus andirmadin dediler :)
Ben dolar da 9.62 hedefim var dedim kimse inanmadi hatta biri bana burdan o zaman herseyi satiyim dolar aliyim dedi :)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Tabii siz dolarla gümüş alacağınız için onsun düşmesi ki nu veriler ile de doların çıkmasını bekliyorsunuz. Dolayısıyla bu önümüzdeki günlerde 16 Temmuz dan sonra 26 Temmuza kadar bizim tatilden dolayi ne tesadüftür ki dolar çıkacak ons düşecek ama gram tl bazinda gene 7.15 alti görünmeyecek fakat sizin dolarlar gayet değerlenmiş gümüşte ons da çok ucuz olacak ve ordan alım yapacaksınız. Güzel strateji. Tutma olasılığı da çok yüksek gibi duruyor!
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Evet kardesim gann tarihine gore 21 haziranda dip bekliyordum ama dip seviyem 25.5 in altina inip haftayi 25.67 nin uatunde kapatmasiydi.
Nisan sonu tepe beklentisi 1 ay gec geldi ve mayis sonu tepe oldu. Korkum şu ki 21 haziran dip acaba 1 ay gec kalacak 21 temmuz asil dip mi olacak korkusu. Cunku us10y cok dip seviyelerde. Dxy de kamayi yukari kirdi hededi 97 99 arasi oraya cikar mi bilmiyorum. 94.75 e kadar cikabilecegini dusunuyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Merhaba.. burada 21 Haziran dan sonra emtialarda yükseliş dermişsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Masallah kardesim ...
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@Mhmthsbhl kardeşim 3 ay önceki çalışma ve açıklama kısmına bir bakarsın okursun.
flama için birşey diyemiycem. ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()alt yorumdaki grafikleri incelemek ve değerlere bakmak gidişat ile ilgili fikir oluşturabilir. ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@çaylak1617 zümrem tüm grafikleri inceleyim yazıları okuyabilirsin. bu yükselişe başlamadan önce yaptığım yorum.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()@aspar alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Hocam sizin meslek ne ekonomıst misiniz :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Olur bunlara bakip islem acarsan daha garanti olabiliyor. Ytd
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)