Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (675)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @A_Didem ,
Spek in kandıramayacağı biri varsa o da spek'in kendisidir :))) Biz spek için kolay lokmayız.
Hiç yanılmadım diyen varsa onun adı spek tir zaten :)))
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Hocam valla sevindim hoşgeldiniz 3 kişi yüzünden gitmenize çok üzüldük sizi burda gördüm çok sevindim, tekrar hoşgeldiniz bidaha lütfen gitmeyiniz,
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()daha pazartesi tepe yapacak, yarım kaldı 24330 gibi bir rakama çıkacak önce x) çıkabilirse, sonra sabaha yada bir kaç gün oyalanıp baktı çıkamıyor, aşağı 4 saatlik düşüş... günlük grafikte de stoch tepe yapmış olur o zamana, ya çarşamba yada cumaya denk gelecek, belki abd verileri olumlu gelirse 6,50 üzerinede bir uğrayabilir tabi dolar düşmezse :) çünkü dolarında abd güven endeksi yüzünden biraz daha salacağını düşünüyorum. sadece kişisel bir tahmin ytd onsler çıkış başlaması için cuma verisi 2 kırmızı şeklinde gelmesi lazım, tahminen en iyi ihtimal bir kırmızı bir yeşil diye olabilir. 2 kırmızı gelmesini imkansız gibi görsemde borsada herşey mümkün, 2 yeşilde gelme ihtimali var ki gelirse gene sert düşüş kapıda olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Sen yaz .
Gann eko takvvimiyle grafik mi
çalışmanız
gann eko takvimi güzel.
Diğerleri bakmıyorum
Tarih önemli
O tarihte ne olmuş.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Cetvele kim benzetmisse yanlis benzetmis.
Cetvel 10 kurus asagi 5 kurus yukari bildim cetvelle cizdim yazip duruyordu :) fibo destek direnc arasinda 2 sayi verip baska birsey yaptigi da yoktu :)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Evet kardesim benim
Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bugun sadece haftaya dusmek icin icin cikti gibime geliyor ama yine de dusus seklini gormeden birsey demek dogru olmaz. Dususun devam etmesi lazimdi ama bakalim
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Araç kullandım bakamadım Los hocam senmisin
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()çarşamba ve cuma verilerinden sonra tekrar düşebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Yok kardeşim cetvel le uzaktan yakından alakan yok o arkadaş ters biriydi öyle herkese cevap yazıp yorum yapmazdı sizi ona benzetmek abes olur biraz. los ve slave benzetilebilirsiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Olucu olucu diyordun sende olucu olmussun :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bende aslinda trend cizgileri ile islem yapiyorum ve bir kac indikatorle analizleri birlestirip olabildigince dogru sonuc almaya calisiyorum. Burdan dusus olmazsa uzun zaman sonra ilk defa spek beni kandirmis olacak :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()los a benzettiler birde slave adlı arkadaşa benzettiler, zide cetvell isimli arkadaşa benzetirseniz ben bu işin neredesindeyim :)))
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()lost kızınca kız olmuş xD
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()İnanmayacaksınız belki ama hiç indikatörlere bakmıyorum. Bir çok indikatör stratejisi biliyorum. ilk zamanlar çok kullanırdım haliyle hiç bir şey yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Elliot biliyorum ama saymaktan artık sıkılıyorum :))) Gann analizinden daha çok keyif alıyorum. Zaman, desen ve fiyat ilişkisi daha görsel olarak cafcaflı :))) Klasik teknik formasyonlarını gann boxıma atıp oradan takibini yapıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
bay_bydn ()Hocam şey işleri sakat ve taklalı m- polacak.. şeyler.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Neye az kaldi
bay_bydn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bay_bydn ()Az kaldı hocam şeye ...
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Üye olmadan önce Cetvell nick li
arkadaş vardı.
Dışardan takip ediyordum ki
Üyelik iptal olmuş gitti.
Kısmet
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Eyvallah kardesim haklisin aslinda ama insan iste laf gelince haksizliga susamiyor bazen :(
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Evet kardesim o gun gordum aslinda ben bundan girip yok o los degil diyecektim ama ikna olunca insanlar yazmadim :)
Ben sadece bundan grafik atacaktim ama arkadasin birine soru sordum falan derken yazisma aldi basini gitti :))
Sizde benim gibi uzun ve detayli yaziyorsunuz. Sadece kullandiginiz indikatorler farkli birde sanirim siz elliot biliyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Yeni üyelerdenim.
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Normalde aynisini yapiyordum sonra baktim arkadan salliyorlar. Engelliyorsun bu seferde engel atti flan diye laf atiyorlar. Sayfa bi garip gercekten. Insanlar konusup paslasalim fikir alisverisi yapalim yerine, ben bildim sen bilemedin, sen onu yaptin derdinde.
Brk_zhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Evet ben de ilk başta acaba Los hoca mı diye düşünmedim değil ama sonra paylaşım ve yazım tarzınız farklı olduğu için sormadım:)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Aklımdayken Eski nick neydi
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Onlara cevap vermekten kendini çok yıprattın bence. Polemiklere girmeye gerek yok. Seni bilen biliyor zaten. Benim gibi nice sitede senin paylaşımlarından istifade edecek arkadaşlar var.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Bu arada aklıma geldi. Siz los isimli arkadaşsınız. Üye olduğumda ilk beni size benzetmişlerdi. Los hocam hoş geldiniz yazmışlardı. Kem de 2-3 kişi yanlış hatırlamıyorsam :)))
0BeğenmedimŞikayet
Brk_zhr ()Burada gereksiz yorum yapanları engelleyince sayfada sadece düzgün kişiler kalıyor.
Rahat ediyorsunuz aklınızda olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Konforluyorum adam cikip okuyor arkasindan yine laf soyluyor :)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Cumlemizden Allah razi olsun
kznlr için cevaplandı (yorumu göster)