Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1513 10:44:12
EUR 51.1887 10:44:12
USD 44.4302 10:44:12
ALTIN ONS $4494.3150 10:44:12

Konu: Gümüş Ons Hareket Alanları (YTD)

Herşey açık ve net.ytd

Yorumlar (686)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 8 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Bende 67 ile 106 arası boşluk var aynı senin gibi ajdalarımı kolumda parlatıyorum :)) geçen hafta biraz daha ekledim. Bu sayede portföyümüzü bölmüş olduk:)) Bereketin çok olsun … :)

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Allah razıolsun. Hepimize bereketli olsun inşallah:).

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ohh mis maşallah ben oralardan Altın aldım ozaman nakiti ona kullandım. Hisselerim'den sattıkça gümüşü öyle alabildim çok bereketli olsun hepimize:)

Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Cansın teşekkür ederim... Sende iyiki varsın bereket çarpsın boşa demedim:)) çarpıyor şükür Azrcye görüşlerimi yazdım. Kararların isabetli olsun inşallah güzellik:) @Asiii__

Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Benim 63-64'ten azda olsa topladıklarım bile var :))

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Maşallah deme vaktidir :) Benim canım güzel kalpli Asi'm çokça kalp gönderiyorum sana:) iyiki varsın…@Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

İşte buna nokta demek düşer tebrik etmek düşer @Asiii__ hocam :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:)) çıkarda düşerde neyapalım yani biz çıkacak diye 101lerden beri topladık neyapalım yani:)) Allah bereket versin güzelde taşıdık kime ne dedikki:))) yani @Risus_ hey maşallah diyelim artık:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet tabiki pirim ufak çaplı da olsa gap boşluğu oluştu hafta açılışı ile açılışta adım adım gitmekte fayda var o nedenle belirttiğin gibi, ben majör leri direkt yazıyorum ama ara dirençler sende :) ki zaten o şekilde gitmezse majörleri göstermezler ya da hemen göstermezler zaten epeydir bekletiyor sayılır yine de iyi. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ne bileyim ya çıkarmış ya düşermüş ya hani öyle diyorlar :)) ilginç yani :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Altın_Kokusu şunun şurasında ne kalmış:)).. 5236 direnç üstü 5280 kısada hedef olurda senin 53** ler öyle görünür anca... adım adım gidenim bılıyon. aşağıda bi Gap boşlğu var onu nerden alır onda dkkat etmek lazım.. Bi bakarmısın mumların arasında boşluk var. Banamı görünüyor yoksa. @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Mert13mert ()

Neşemiz gelior az ondandır :)

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Senle yolumuz hep aynıydi güzergah aynı oldu hep:))

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Daha önce kalmadık mı? .. Vay be az yükselince sayfa hareketlenmiş:)

Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Yalnız kalmazsın yanındayım merak etme yeniden toplamaya başladım gümüş Altın borcu bitiyor 10 gün sonra gümüş eklemeye devam dostum:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:))) maşallah boş bırakmaya gelmiyor ne oluyo ne oluyo gene:)))

0BeğenmedimŞikayet

Mert13mert ()

87 dolar a geldik hocam onsda

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

5154 ve kırılırsa 5200 evet canım ya düşer ya çıkar doğru biz sallıyoruz zaten @Asiii__ hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Yani işlemler kaldıraclı oluyor diye teknik çalışma saydı bu tahminlerim de tutmazdı. Herkes senin gibi anlık işlem yapmıyor ama al sat yapabilir böyle bir piyasada. Gerçekten de yıllar içinde olan gerçekleri senin kafana göre değişen şeyler değil bunu da sen unutmayın

kod007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Biz burada kaç aylık takip ediyoruz tabiki hatırlatırım da güncellerim de yeni bir şey fark edersem. Bu da insanların yarına olarak sonuçta. Al sat kimse kimseye diyemez zaten

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Bak dostum fiyattaki manipi kaldiractanbyaparlar spot ile manip olmaz. Burda mum dediğin şeyin aslında içeride biriken para olduğunu anlaman lazım. Neden sizi kaldiraca aldılar. Ayrıca bunu neden kabul etmiyorsunuz ki. Kaldiractasinizz.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Sen de eleştiri yapacağım diye kıskançlık ve herkesin stratejisini küçük görme. Ben hatırlatıyorsam da bir sebebi var demek ki lafı eğip büküp kesip algı yaratma

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Sen işte sanıyorsun ki sadece spottan oluşturuyor. Öyle olsaydı hareketin daha gerçekleşmeden mumuna kadar tahminim tutmazdı. Ama işin inceliklerini yıllar içinde öğrendik. Sizler Yokken çok uzun zaman önce diyorduk FX piyasanın etkilerini yani siz keşfedebilirsiniz de biz dünyayı yeniden keşfetmiyoruz

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Benim yazdıklarımı okuduysan eğer kimseye al sat demem fiseklemem yaptığım katmış bilmem neymiş söylemem. Sen onları fırlayacak uçacak kaçacak diyenlere soyle

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Valla senden başka hava peşinde olan yok. Sen de tanımadığın insanları aşağı çekmeye çalışma. Bu duyguların sadece sana kaybettirir

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Senin spottan olusturdugun bilgiyi yıllardır hergun iki saniyede yok ediyorlar. Nicelerini gördü bu gözler.

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Tanımadığın insanlar için kesin yargılı konuşma bence. :)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Senin okuduğunu anlama problemin var herhalde. Bu kafayla çok zarar yazarsın hele de kaldıracta falan dikkat et.

Her şeyi açık ve net şekilde yazmışım daha gelmiş ya çıkacak ya düşecek bilmem ne. Senin hiç bir vasfın yok yani. Sadece teknik grafik ile de değil benim yazdıklarım kendi tecrübem kendi başarım ve kendi dağarcığım ile yazdığım şeyler. Ve benden önce de yazan yok şu sayfada. Sen işine bak kardeşim boşsun ne yazık ki

-1BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Surda yasadiklarini bir tek teknik ile açıkla bakalım nasıl açıklayacak son. İşin hem tekniğini hemde manipini bileceksin. Öyle kuru gürültü 125 olacak demek kolay zaten ya düşecek ya çıkacak. Bende diyim şimdi düşecek ama ne zaman. Hep bı hava pesindesiniz

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ya sen de amma boş yaptın kusura bakma da inanırsın inanmazsın ama boş yani biz dip geldiğinde uyardık belirli sinyalleri yazdık mal toplama alanında toplanır dedik dediğimiz gibi de gidiyor. Yutan boğayı gören gidebilirdi. Hareketli ortalamaları kırdığında girilebilirdi ve benim kendi grafiğimde beklediğim alanlarda isteyen gidebilirdi. Bir çok şekilde işleme girilebilir. Sistem öyle işliyor böyle işlemiyor vs neyse ne herkes kaldıraclı anlık işlem yapmıyor. Bu kadar kıskanç olma

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum