Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (686)
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Düne kadar horlanan itilip kakılan Punch bugün çok mutlu iki ayak üstünde yürüdüğü görüldü bu gümüşün karanlıklardan aydınlığa çıkışına işaret midir
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Hocam gerçekmi bu :)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet haberler çok etkiliyor altını gümüşü punch bir taraftan horoz Wilson bir taraftan nihilist penguen bir taraftan ortalık karışmış
ozguroza için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ozguroza ()Benimde dikkatimi çekti pumch gümüşü yukarı taşınacakmış:))) çok güldüm :))
2BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Maymn punch yüzünden dünya karışmış bunun da metallere olumlu yönde etki edeceğini söyleniyor. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Çok teşekkür ederim.. :) hepimize bol kazançlar diliyorum..
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bundan daha iyi iz süren görmedik pirim çok da yoruldun dualar aldın teşekkürler her şey için :)
haftaya açılış artık bakicaz piyasa sürprizlerle dolu fırsat verirse ekleriz özellikle fiziksl Altın zaten fırsat bitmez nasıl olsa iyi dinlenmeler görüşmek üzere:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) bazen klavyede herşey yazabiliyor bişe olmaz:)... kapanışlar 3gündür çok güzel oldu takip ettik açılışta geri çekilmeler olsa dahi desteklerden alım vermiş sayarız. Bakalım artık pazartesi ola hayr ola:))... Cümleten iyi geceler...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Araya @ karışmış alışkanlık:))
İyi ki oynak demedim:))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ahahahhah:)) gümüşlede beni bağdaştırdın ya:)))...
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Evet tercih meselesi haklısın:) Çok tripli bir arkadaş gümüş. O da bir gerçek:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Erkek olduğum için tavrını hanıma benzettim ben tiripli @Asiii__ ve hırçın:)) ama tabi kişiye göre değişir:)
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Gümüş Bey o:) Hanım deme kızar:) Ben Altın a hanım diyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Gümüş hanım bizi kırmadı sağ olsun güzel al sat verdi
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Nasibinde varmış güzel kadın çok sevindim çok bereketli olsun inşallah:))... sende iyiki varsın :) @Asiii__
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Tamam. Gümüşü koklayan adam diyeyim:))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Abi ismim yabancı olduğundan yazmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın sıkıntı yok nasıl istersen öyle hitap edebilirsin :)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()tamam sağolasın. bu Arada ismin neydi kardeş. isminle hitap etmek istiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()81 altı mor alan, üstü sarı alan grafiğimde görünüyordu değişiklik yok sadece ara direnç destek değişir ancak majörler daha önemli kendim bu strateji ile ilerliyorum çünkü testere piyasada verimli olan stratejim. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Kesinlikle karar kişiye aittir! . Bugün 114 görüp birazını çıkmayı düşünürken beni minicik bir uyarı ile biraz daha takip et istersen yinede senin kararın deyip korumuş oldun:) Senin sayesinde çokta güzel kâr elde ettim iyiki varsıncanım benim benden sana kocaman sevgiler çokça kalp :)) bolcada like :)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()mor alan kaçtan itibaren başlıyordu kardeş. düşüşte ona göre toplayalım.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bilmukabele cümlemize inş
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()bereketli olsun kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Mor alanda topladığımız ilk parçayı sarı alanda ilk majör uğurladık an itibariyle shooting cümleten bereketli kazançlar dostlar. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah razı olsun... Seninde emeğine yüreğine sağlık bende bereketli kazançlar dilerim iyi geceler:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Daha ne olsun, değerlendirebilene. Ne uçurduk ne kaçırdık gereği neyse o üstadım senin emeklerine sağlık cidden çoğu usta piyasa uzmanı karşısında ve "sıradan" görünen sıradışı bir kadının gücü :) maşallah diyorum takip edilmeli rakamların @Asiii__ bereketli kazançlar. İyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İnşallah aydınlanır ablam elimizden geldikçe 70dolardan gene şükür 84lere ulaştı az değil. Sende kararlarında emin ol inşallah... Bi hedef belirle vbal giremeyiz ki:((... @Asiii__
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Estğ:)Emeği geçen tüm herkese sanada teşekkür ederim:)... 1090dan taşıdım gümüşlerimi korkmadan da alsatla şükür taşıdım değerlendirine bereketli olsun alanada , tutanada , satanada :)) seviyeler belli yazdım şrtlarıyla valla karışmam:)) @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Olayları gelişmeden haber veren tek adresiz @Asiii__ üstadım :))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bu da boş olmadığınızı gösterir tebrikler
heromero için cevaplandı (yorumu göster)