Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1513 12:17:05
EUR 51.1887 12:17:05
USD 44.4302 12:17:05
ALTIN ONS $4494.3150 12:17:05

Konu: Gümüş Ons Hareket Alanları (YTD)

Herşey açık ve net.ytd

Yorumlar (686)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 11 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Günaydın, uyku çok önemli gerçektende ve haftaya dinlenmiş bir şekilde başlayamadım. Teşekkür ederim. Gümüşte momentum biraz düşmüş şu saat itibariyle ama direnç hikayesinde beklendiğini gibi denilir. ytd

Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Aman hocam siz bize lazımsınız sağlam kafa sağlam vücutta demişler:) uyuyun dinlenin lütfen. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet çok teşekkürler güzel görüşleriniz için bereketli kazançlar diliyorum tekrar görüşmek üzere yarın iş var sadece Yarım saat uykuyla kaldım:)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Kesinlikle hem yatırım yapıyor hemde heybemize güzel dostluklar katıyoruz ne mutlu bizlere:)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Katılıyorum bazen çekilmez oluyor ama sizin gibi güzel dostlar varken çekiliyor:)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Doğru diyorsun hocam, bu piyasa tam bir okul gibi :) Espri de işin stresini alıyor, böylelikle daha çekilir hale geliyor.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Komple direnç bandındayız 84 Altın da kalmadığı sürece sorun yok ama şimdi direnç 86-88 öncelikli ara dirençler yani dirençte risk alabilmek zor. Klasik trade de dirençler alım değil satış yeridir ama güvenilir görünüyorsa kişinin tercihine kalır ya da kırılım beklenir destek olduktan sonra işlem yapılır ancak burada direnç band geniş yine de 95 fvrm. ytd Cümleten bereketli kazançlar ben çıktım

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Acaba 92 ye mi daha yakın 82 gibi geri cekilmeyemi daha yakın

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Mal boşaltma alanında kimseye al denmez zaten al sat demek yasak ama mesela ben 95 de göndereceğim bir parça orayı bekliyorum çünkü 81 Altın da topladım. Erken zarar durdurma yapabilecek olan her yerden alabilir ona bişey diyemem kendine güvenen varsa olası düzeltme durumunda, parçalı olduktan sonra yön pozitif duruyor risk herkesin kendi algısına göre alabileceği bir şey. ytd

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Haklısın pirim maşallah çok bereketli olsun size de yakışır tabiki:) yeterli tabiki bist (o taraftaki uyarına dikkat ediyorum) ve gümüş al satta

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Hadi sana sorayım buradan alınırmi, sabaha bekliyelimmi.

2BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

İlk başladığımda ben de teknik olarak acemiydim herkes gibi ancak multidisipliner çalışmayı da seven biriyim akademik olarak da biraz geçmişim olduğundan sanırım, fantastik fikirler de galiba yapımdan kaynaklı :) sonuçta piyasa aslında bir bilim gibi. Punch ise sadece işin esprisiydi zaten sinyaller gelmişti gülümsemek amaçlı:)

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aman onlar bileğimde parlıyor maşallah dursunlar hele 9bin, 10bin göreyim oralar görünene kadar düştükçe çoğaltmak derdimiz:)).. Alsata bist, gümüş yeter ama dimi:)... Çok bereketli olsun inşallah sanada gönlündekine nasip olsun:)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Korkmak da ister istemez bu avcılsr varken av olmak istemiyoruz tabiki en doğrusu adım adım dikkatli temkinli olmak hakkının. Ben fiziki Altın ları satamıyorum zaten bir başka yatırıma dönüşmedikçe :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Hocam yelpazeniz çok geniş bu çok güzel bir şey bence. Her koşulda bir B planınızın olduğunu, temkinli hareket etmeyi sevdiğinizi ve güvenilirliğinizi arttırıyor.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Farkındayım kısayı es geçemiyorum evet çünkü spekler herkesin beklediği yerden yapacaklarını yapmıyolar. Bu yüzden adım adım her dilimden bahsetmek benimkisi... K, orkağım sanırım ondan:)))...

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ben de marjları fazla mı açık yazıyorum ne ama senin rakamlar da hep nokta atışı çalışıyor ben biraz daha direkt majörlere basıyorum galiba ondan :))

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet punch izleyince ilham verdi esprili de olsa bazen böyle şeyler seviyorum hayal dünyam biraz geniş galiba:))
Kendinizi geliştirmek adına bence güzel ilerleme kaydediyorsunuz Sonuçta karalayarak öğreniliyor tecrübe ettikçe daha güzelleri geliyor:)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Orası bende karar yeri hocam 5088kırılmadıkça... ! 5154 üzeri kaldıkça 5205 üstü 5236karar yeri:)) ytd... Ytd:))) @Asiii__ ben koşmayı vallahi bilmiyorum hep skerekten adım adım iz sürenim:)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Kırrlarsa 5200 sonra 5350 ne dersiniz pirim? :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

En güzeli :)

Selo58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

5154 yanmış:) @Altın_Kokusu :))... Yeni gncelleme lazım:)

0BeğenmedimŞikayet

Selo58 ()

Gizli takipçiyim ben havayı kokluyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Aaa merhaba nasılsınız :) sizde görünmüyorsunuz

Selo58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Bencede işe yaramış görünüyor, iyi akıl ettiniz hocam punch'ın duygusal görsellerinden sonra bu gülümsetti birazda olsa sağolun :) kimseyi yanıltmak istemem zaten grafik nasıl paylaşılır onuda bilmiyorum. Fakat kendimi denemek adına ufak bişeyler karalıyorum işte :)

0BeğenmedimŞikayet

Selo58 ()

Dedim bu nerde hg.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Punch spekülasyonu işe yaramış görünür:))
Teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim.
Bu arada 92 direnci iyi tespit etmiştiniz elinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Ahh punch üzümlü kekim :)

Bereketli başladık iyi haftalar hocam. Tespitleriniz yine çok yerinde.

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Gümüş ile benzer kaderi paylaşıyorlar halk onları çok sevdi

iilyas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

:)) gerçek mi açılıştan sonra anlıcaz :)) tabiki ironi eğlencesine:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum