Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1513 10:44:13
EUR 51.1887 10:44:13
USD 44.4302 10:44:13
ALTIN ONS $4494.3150 10:44:13

Konu: Gümüş Ons Hareket Alanları (YTD)

Herşey açık ve net.ytd

Yorumlar (686)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 7 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bu 88 de neymiş ya

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

şeytanın yavrusuna uydum 500 gram aldım sadece 124lerden:)

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Keşke daha çok alsak bolca:)) ne yapalım dediğin gibi diğer taraftan toplayalım fırsat olduğu sürece Altın da alırız inş gelen kar ile

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Altınla işimiz yok Allah'tan mirim keşke düşssede daha çok alsak onları uzuna sakladık:) Teşekkürler emeğine sağlık..
Nasılsın:). Diğer tarafta toplama usulüne girdim şu 10_15gün ne ucuzlarsa o kar :) @Asiii__

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tünaydın cancazım:)) bereketli kazançlar olsun.. Onlar yorulmaz bizi yorar:)..

Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Günaydın canımcım @Asiii__ :)
Haklısın ekmek zorlaştı ama imkânsız değil..
Sessiz sessiz, parmak uçlarında ilerleyelim. Sırtlanlar biraz yorulsun bakalım :)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Tabiki aynen dediğin gibi o gap olayını da bu yüzden sevmem ama iyi yününden bakarsak fırsat vermesi güzel:)
Gram Altın da sonraki durak 7458 sırasında 7624 TL grafikte ancak kuyumcuda 300 TL üzerinde olur en az yani 7800-8000 e. Maşallah bereketli olsun çokça :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Günaydın canım devirteslim aldım. Sayfamda yazdım krtkleri:). Bugün bistide sıkı takip etmem lazım her yerde srtlanlar kolay ekmek yok:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Azrc uyandığımda ekran 122.90ken çıkışlarım oldu ytd... @YUSUF_ENES16 o şytana uyup 125lerden full girmedin inşallah... Şytana uyma dedim sana:) ytd...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Altın ons içinde 5130 kısada destek şimdilik . 5082__ 5044 alta kırmadıkça güç aldı sayarız...

Gümüş ons ise 88.40üzeri kalmalıki devam etsin yoluna. ..

Destekleri 85.80__84.70__82.74kısada... 82ler kırılmadıkça devam eder.. Stop destek seviyesi ytd... @Asiii__

Aytekin83 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytekin83 ()

Hocam bu boşluğu doldurduktan sonra yoluna devam edermi ne dersiniz

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Günaydın cümleten bereketli kazançlar altyorum... @Altın_Kokusu Gap boşluğu illa alınacak işte... 5236 önemi ytd... kısalara bakma sebebim alsatta işe yarıyor...

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

160 TL üstü herkes cesaretliydi ama 101 lerde korku saldı işte. Bu durum hep böyledir zaten hiç değişmez
He ben de Maymn Punch yüzünden dünya karışmış bunun da metallere olumlu yönde etki edeceğini söylemiştim bak nasıl iyi geldi hem de:))
Ben de komple bitireceğim bu işi ya yorucu güzelim BIST 6 da bitir:)
Bilmukabele pirim sen de hayırlı sahurlar bereketli kazançlar görüşmek üzere

0BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Ben bu gece nöbetçiyim çekikleri bekleyeceğim:)) Güzellik uykunu al sen yarın kritik yaparız nasıl olsa iyi geceler tatliş rüyalar :)) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Estğ kardeşim. Hepimiz kardeşiz rahatsızlık olmaz geceniz güzel olsun @Risus_ cancazım sana emanet gümüş benim uykum geldi:)

By_driver için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hımmm 101deyken eller titriyodu ama:)).. Şimdi bundanmıymış:)) @Altın_Kokusu :)).. Neyse nerden bulaştıysam saat 6da işim bitiyodu valla ekran kapanıyodu bende başıma gümüşü sardım:))... Ben kaçar Allah'a emanet kalın gece sahur var cümleten bereketli kazançlar..

Azrc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Ay tutlmasi ve halkalı güneş tutulmasinn metali gümüş diyor astroloji bilimi o yüzden yükseliyor:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bereketli kazançlar hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ettim seni takip rica ederim:)... Koşamıyorum ben hep adım adım yürüyelim bilirsin yaşlılık idare et:). Rakamları yazdım sana Allah doğruyu yaptırsın nasip kadar ötesi olmaz...

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Teşekkür ederim çok sağol gümüşü 99 dolar a çıkar az biraz orda dursun lütfen

1BeğenmedimŞikayet

Risus_ ()

Severiz canımcım hem parlasın hem şıkırdasın maşallah:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Niye like istiyosun ozaman 2. ciyide aldın:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gümüşü çıkardık şimdi başka istekler :)) edeyim ablam peki canınsağolsun takipte ederim:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yaldızmı almak istiyosun verdim likeni:) allam yarabbim:)

1BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Abla beni takip etmiyormusun takipçim az rica etsem takip eder misin

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ne güzel parlıyolardır maşallah yakışır bacıma:) amin seninde:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum