Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (686)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Şimdi gördüm mesajini profilinde:(( Allah derman versin, geçmiş olsun, sifa versin inşallah, nasıl durumlar ; ((
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sağolasın gördüm bildirim dolmuş hepinizi çok seviyorum Allah razıolsun...
1_umut58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
asfar ()Çok geçmiş olsun Rabbim sizleri ferahlatsın inşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet o sebeple yorum yapmak da zorlaşıyor sürecin uzaması gidişatı esnek alan içerisinde farklı seviyelere de taşıyabilir
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Hayırlı sahurlarınız olsun allah kabul etsin oruçlarınızı mübrek ramazan ayı hürmetine rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..
1BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Hocam bu zor gunlerinizde bile yaziyorsunuz cok sagolun cok buyuksunuz. en kisa zamanda atlatirsiniz bu gunleri insallah
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah razı olsun inşallah baya zor günler geçirdim az ferahladım. Ama şuan elimden geldikçe krtik yerlerde hatırlatma yapayım diye girdim.. sahura hazırlanırken @NoPaniC_34 sağolasın güzel kardeşim...
Esgök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynen desteklerden güç almış... @Altın_Kokusu 85.80den döndermişler, altınonsuda 513*lerden
1BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Hocam buyuk gecmis olsun rabbim sifa versin
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Hoşgeldiniz. Hastanız için acil şifalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İyi geceler tdavi sürecine girdik inşallah iyileşecek zaman ve sabra kaldı süreç hocam.
Buarada hrkese yazan soran herkesten çok teşekkür ederim. Aktif olamayacağım... Allah razı olsun herkesten... Ayrıca tşk ederim evet Gap boşluğunu aldı ve şuan senin hedefte ona altın tebrikler... Yalnız hatırlatma yapıp çıkıcam... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet kim bilir daha önce konuştuğumuz gibi bir expanded B olabilir kesin değilse de mümkün ama mecbur da değil. Gelişmelere göre genişleme olursa artık ona göre hareket etmeye dikkat etmek gerekiyor. ytd
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Hocam yeşil alan tuzak bölgesi farkındayım çok daha dikkatli olacağım.. söyledikleriniz fikirleriniz aklımın bir köşesinde.. önemli paylaşımlarınıza benide kattığınız için teşekkür ederim.. bazen gözümüzden kaçıyor etiketlenince çok mutlu oluyorum.
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet biraz gelişmelere göre de hareket alanı genişleyebilir izlemedeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Değil mi işte insanız biz de
Bazen punc gibi hissediyoruz galiba
Bazen de Nihilist penguen gibi olmak istiyoruz.. /
Ama yakın çevremize bakın bugün yaşananlara, bizler hayvnlara üzülürken insan insana acımıyor
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet hocam henüz sarı alanı aşmadık ortasındayız. Öncelikli beklentim 95-99 ve 107 ler civarıydı. Dahası da yoktur denemez lkn o durumda hani haber vs sürrlrse yeşil alana daha da dikkat etmek gerekecektir. YTD
@Risus_
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Punç'un annesizliği, yalnızlığı ve diğerleri tarafından zorbalanıp durması yüreği olan herkesi üzdü(
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Sarı alanda da kritik yerler var oralara da geldik bakalım ne olacak rica ederim
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Çok teşekkür ederim Dinçer üstadım.
Şimdi yeşil alan gelme durumu olabilir o nedenle hatırlatmak da istedim sonuçta yine aynı zirvelere yükselse bile 2'li Tepe riski olacak diye belirtmiştik geçen haftalarda.
Bakalım ben de takip etmeye devam ediyorum. ytd
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Güzel analizdi tebrikler emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()İyi akşamlar sevgili dostlar.
Gördüğünüz gibi alt yorumdaki takibimiz güzel şekilde gitti.
Şimdi hala geçerli yorum ve grafik de unutmayalım yeşil alan eğer geçebilirsek önemli olacak diye düşünüyorum. YTD
Biliyorsunuz haberler gelişmeler vs ortalık tamamen karıştı ama yine de dikkatli olmakta hatırlatmakta fayda vardır:
Gümüş için Altın_Kokusu yorumu (3 hafta önce)
Konu: Gümüş Ons Uzun Vade Elliot İhtimaller (YTD)
Mor olan mal toplama alanı diye yazdım 57-81 aralığı zaten şu an hala içindeyiz.
Net dip net tepe beklenenin önemi yok 64 görmüştü mesela fena değildi
Düşüş 64 de reddedildi. ytd
Tekrar deneme ihtimali olur mu bilmem olursa da kalıcı olmamalı hemen toparlanmalı.
57 altı gelirse ki sanmam ama kalıcı olursa sıkıntı o zaman bu da çöp olur ama kalıcı olmayacağını düşünüyorum.
Sarı ve yeşil alanlar mal boşaltma alanı, yeşil alan yüksek riskli kandırıcı olabilir.
Sabredebilenler için şimdilik böyle.
Tabi benim fikrim py kararı verir ama fikrim değişirse yine güncellerim. ytd
https://altin.in/altin_kokusu/33
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Herkese hayırlı sahurlar arkadaşlar.
Alt yorumlar nokta atışı ilerlemeye devam ediyor.
81 Altın daki mor alandan mal toplama alanı yani çıkınca, ilk mal boşaltma alanına girip 94-95 civarı yükseliş geldi sarı alanın ortasına geldik. Burası karar yeri bir nevi ama öyle olsa da devamındaki beklediğimiz rakamlar belli. Takipteyiz yine devam. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Net yorum tebrikler gerçekten nokta atışı @Asiii__ hocam.
Hastan vardı inş düzelmiş şifa bulmuştur
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Alt yorum hatırlatma. Bozulma yok devam. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Amin kardeşim takip ediyoruz ilk sinyalleri geçen hafta almıştık erken yorum oldu ama gayet olumlu gidiyor o gün bugündür sabır ile devam. ytd
Balalı_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Geçen haftaki bu beklentimiz gayet güzel gidiyor her şeyiyle. 107 dolar bekliyoruz arkadaşlar nihayetinde. Devam. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Geliyor gelmekte olan Allah'ın izni ile inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Alt yorum devam arkadaşlar takip. ytd
Bi 151 TL 107 dolar bandına gidebilir miyiz acaba...
https://altin.in/altin_kokusu/14