Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (686)
0BeğenmedimŞikayet
Melisima ()Dinçer bey şu konjuktörde grafiğe göre hareket ediceğüni düşünmüyorum, yanılabilirim sadece hissiyat olarak yazıyorum. Ama önümüzdeki hafta yön belli gibi.
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Gümüşte bu hafta neler bekliyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet aynen bu şekilde, tepenin geçilme ya da geçilememe durumuna göre dalganın ne olduğunu biraz kestirebiliriz gibi :)
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Aynen katılıyorum hocam, B sadece bir varsayımdı ama bu sanki 5 e de benziyor gibi duruyor zaten A dediğimiz ise 5 dalga şeklinde ABC ye de benziyor o nedenle orası net konuşmak zor yine de expanded durumlarda B zirveyi aşan yapısıyla dalga 5 gibi de olduğundan efektif olarak benzer olabiliyor. Dalga 5 olacaksa ki şu an 5 in iç dalgası olan 3 gibi bir görüntüde var ama bunlar komple yapı oluşturuyor zaten o nedenle her 2 durumda da zirve aşma ihtimali olabileceğinden daha da dikkat istiyor. Ya da alakası olmaz bilemiyoruz. Sadece gümüşün eski hareketlerinde olağan bir durum diye genişleyen B ya da kısa kalan 5 fikri teorik bir tahmin demek daha doğru. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Evet evet mutlaka parçalı işlem yapılmalı izlemedeyim.
Selo58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selo58 ()Kar cebe yakışır gibi yüzde 30 50 arası çıkış yapılır gibi benim tahminim 136-138 arası açar gibi
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Bu B diye konuştuğumuz dalga 5 de olabilir mi diye düşündürüyor ama şuan anlayamıyoruz işte. Çünkü 4. dalga belki hızlı bir abc ile tamamlanmış da olabilir. Mecbur zamana bırakacağız biraz. Hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Benim düşüncem devam etmek yönündeydi ama biraz bu stresten uzaklaşmakta istiyorum gece açılışa göre hareket edeceğim.
Selo58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selo58 ()Eğer yüksek açarsa parçalı bozmak niyetindeyim sen ne yapmayı düşünüyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet her şey beklenebilir hep de hafta sonuna denk geliyor açılıştan sonra da ciddi takip gerekebilir artık hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ben teşekkür ederim sevgili Risus hocam sizin de bilmukabele:)
0BeğenmedimŞikayet
Quersian ()Napiyosun!
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Teşekkür ederim..
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()@Altın_Kokusu ile yorumlamıştık durumu geniş bir alan var şimdi açılışa kadar olan gelişmeler ne olacak o da önemli
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Açılışa kadar durum ne gösterecek bakalım şuan her saat çok önemli.
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Teşekkürler hocam işiniz gücünüz rast gitsin inşallah.. @dinçersiber hocam sizleride müsait olduğunuzda sayfada görmek isteriz..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Kesinlikle genel eğilim yukarı ama hassas takip gerekiyor stoplu olaraktan. Hafta sonu sanal Altın ons yükselişle seyretti bakalım hayırlısı hocam. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Tam kordinatları verdin maşallah bereketli olsun cümleten @Asiii__
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Allah şifa versin tez zamanda güzel kalpli insan
Benim gündemim de yoğun zaten hedefler de aşağı yukarı söyledik takip ettik elimizden geldiğince başarılı şekilde gerisi nasip diyelim. Ben de hatırlatma nedeniyle uğrayıp çıkıyorum.
Teşekkür ederim @Asiii__ hocam
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet dinya gibi benim de yoğun bir gündemim var pek giremesem de şu günlerde yine de hatırlatma niteliğinde düşündüm.
Bu oyunların sonu bitmez 2. Zirve olabileceğini de tarihi düzeltme düşüşten sonra belirtmiştik böylece 2'li tepe riski gelişebilir şeklinde uyarılarımız olmuştu zarardakiler için fırsat ama diğer taraftan tuzak gibi. Tabi hiçbir kesinlik yok bunlar teknik analiz ve tecrübelere dayalı fikirlerimdi. Belki daha da gider ama artık karar kişilerin kendisine ait olacaktır bunu kimse bilemez kolay kolay. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Söylenti mi bilmem ama punch ölmüş diyorlar
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Asii hanım tekrar geçmiş olsun. Mübarek günler hürmetine Rabbim şifasını tez versin yavrucağınızın. Ümmetin tum hastalariyla beraber yabrucakta her vakit dualarımızda olacak inşaAllah. Hürmetler
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin.. Var şükür. Sadece zaman sabr. Sanada geçmiş olsun inşallah görmemişe dönsün oğlun:(..
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Geçmiş olsun hastanıza allah şifa versin inşallah tam nedir rahat sızlığınız bilmiyorum fakat şifasıda vardır inşallah bende geçen iki sene çok uğraştım oğlum için
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Allah'ın izniyle iyi olacak insallah dualarımız da, sen güçlü ol meytanetini umudunu kaybetme yeterki
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin Sağolasın iyi olacak inşallah diyeyim:((. küçücük daha 6yaşında iyi olacak Allahın izniyle süreç, zaman hocam @dinçersiber sağolun hocam... @asfar ablam, @YUSUF_ENES16 sağolun.. @Asiii__
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Aynen hocam bir kismiyla alim yaptim zaten sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bildiğini, gördüğünü paylaşmakta en büyük hayr dır. Büyük Allah biz acz kuluz Fayda sağladıysam ne mutlu bereketli kazançlar olsun sizlere inş tşk ederim... Sana altın topla yazmıştım hatta... @Asiii__
Esgök için cevaplandı (yorumu göster)