Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (275)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Arkeolog06 da beni engellemiş alt yorum
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben alım yapmayacağım kardesim yön tahmınım sen tahmın et
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum mum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()17,40 aşağı kırılmadığı sürece gümüşün yönü yukarı düşüşler aralıklı parçalı alım fırsatı diye düşünüyorum ful işlemden parite ile kar çıkışı yapmadan alım yapmaya devam etmemekte ful işlemden kaçınmakta fayda var diye düşünüyorum parite ile kar almadan işlem yok kuruş kaptırmak yok az kazan hep kazan elinde kalan TL ile de kazanma elinde kalsın. Şahsi kannatimi fikir olarak paylaştım. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Japon yeninde düşüş var gümüş bir miktar daha geri çekilip alım fırsatı verebilir.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Yılmaz34 sende mi kardeşim dememi istemiyorsun ? Cevap yazmadın!
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Yılmaz34 o kelimeyi kullanmıyorum alttan aldım iyi kar bırakırsa dolar a geçerim
0BeğenmedimŞikayet
N_N_C ()Teşekkür ederim abi
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@pegasus325 Alt yorumu 9 saat önce göndermiştim ve hala geçerli artık dinlenmek istiyorum.
Aşağı yukarı her şeyi yazdım attığım başlıkları da ileride inşaallah hatırlamazsınız.
0BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Hocam destek direnç paylaşırmısınız
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()24,20 den sonraki manipülasyondan beri her sorana dip tahminim yok dedim.
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet 14 dolar a gelirse 18,90 kırılmış olur her ihtimali düşünmekte fayda var parçalı kar almadan işlem yok kuruş kaptırmak yok.
Ben daha önce 2,90 rakamını yazmıştım bulabilirsem.
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Düzeltiyorum 17.40 olucakti kritik rakam aşağısı uçurum
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Hocam 16.40 aşağı kirislirsa aylık haftalık kapanislar alırsa 14 dolar a düşüş mümkün görünüyor buda 8 9 lira arası alım gozukuyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim şu an bu uygun değil ben beklemedeyim. Yukarı sert çıkarsa boşa dolar a geçersin.
Buradan sembolik miktarda TL ile al aşağı doğru gene sembolik miktarlarda TL ile topla yukarıya düzeltmeye gittiğinde de aynı miktarı deneme olarak dolara geç.
Aynı miktar gümüşünü yerine koyup dolar artıyorsa sana bir maliyeti yok bu kadar basit.
60 deneme yap kazandığın doların yarısı ile riske gir.
Herhangi bir para harcamadan kazandığın sıfır maliyetli dolarları TL ye geç bu şekilde.
N_N_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
N_N_C ()Reşat abi şu düştükçe kazan işini parite olarak bana bı anlatabilirmisin?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1 Gün öce Eylül ayı destek ve dirençleri yazmıştım hala geçerli 17,40 aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eylül en altta 17,366 görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eylül ayı için grafik alt yorumda
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sıkıntı üstadım değişik bir pisikoloji bu kadar boş vakti insanlar nasıl buluyor anlamak güç gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()fed mi kıh kıh ayrıyettende koh kh ve dahi kih kih
9 kişiyle 4 - 1 bşk kocamanbir eli körfez çok zorlandı Ali
Keşke şöyle ons 7 ye düşse de karpuz kessek
Fedin karnesi böyle
18,531 in üzerine atıp üstünde kalabilirse yukarı devamke karpuz keserimke
18 Altın a gelirse duruma bakar gene karpuz keserimke
Topalkarınca için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Topalkarınca ()Nasıl yukarıya yaw
Her gün düşüş oluyor
Çok ilğinç
Hele ki önümüzde ons düşmanı fed varken
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu ikinci sıradaki grafiği ben eklemedim feritcim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşün yönü hala yukarı Altın ons 1924,80 Ammada direkmiş ha
dxy ne zaman geberinke hözöröf bönöf steylöf
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Birileri de beni sabah takibe alıp akşam takipten vazgeçiyor
@Invincible_lion bu konuda ne dersiniz siz bu sabah girip akşam çıkma işini iyi bilirsiniz.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Fazla takılma abi bunların sonu gelmez
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ciddi tepki yok ama uçurum demek hızla aşağı çakılması demek şimdi arayıp tekrar göndereyim ki böyle yorumlar yapanları insanlar tanısın zarar etmesinler.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Ciddi bir tepki yok şimdilik