Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (354)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Ben hala 20 beklentisine sahip değilim lakin tepkisi 19.50 ve üzeri gelebilir ama orta vadede 20 Altın da biraz takılacağımızı düşünüyorum
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayırlı olsun kardeşim .
Bana güven vermiyor dolar TL endeksteki düşüşe rağmen 17,57 yukarı devamı halinde onsta yukarı tepki verirken biraz daha kar alınıp TL ye geçilebilir diye düşünüyorum.
Bu ay gümüş onsta 20 seviyesinin üzerinde kapanış alabilirse Altının sağlamm durmaya devam etmesi şartıyla bir sonraki ay için ümitlenebiliriz diye düşünüyorum.
Altın zayıf kalırsa 22 üzerine de atsa bu seviyelere hatta daha aişağısına geri dönebilir.
@Abik Teşekkür ederim kardeşim.
@Yılmaz34 ustam iki gündür zaten dar alana sıkıştı kaldı artık kırılım bekliyorum bir anda fırsat gelebilir.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guzde ()Yok sen alırsan kesin iner Yılmaz abime zarar ettirme
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Yükselmesi için 10 % oranında gireyim mi platine millet yükseliş görsün :))
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guzde ()İyiyim canım abim. Seni iyi gördüm maşaAllah! Biraz nakitim var dolaşırken buralarda seni gördüm
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Merhaba hosgeldın abım nasılsın?
Guzde için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guzde ()Yılmaz abi merhaba ?
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Kapanışta olumlu seyirden dolayı 5 % oranında bir parça daha ekledim 18.76 üzerinden vergisi kaldı kar için
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Çıkar 900 e ne kaldı ki? ılk tepkı alımı yapacak metal bence gümüşe tercıh ettim şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Emeğinize sağlık dostum
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Senin platin çıkmam diyor ben almadan :)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yatayda ıste bekletıyor çok da bakmamak lazım ekrana al sat yapmadıktan sonra
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Kapanıştaki olumlu görünüm etkili ouyor bakalım bu sefer durum nasıl olacak
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0,786 üzerinde ve yön yukarı gibi görünüyor ama güven vermiyor aşağı kırma ihtimali hala var.
Çok kısada ortalamalar birbirine yapışmış durumda artık bir tarafa kırması lazım Destekler 18,779 18,660 18,550 Dirençler 18,841 18,900 18,920
Altın ons sağlam durmaya devam eder ve rasyo Rasyo 89 u aşağı kırabilirse gümüş yukarı döğru güzel bir tepki verebilir. Altın onsun gerilemesi durumunda ise 18 seviyelerine tekrar dönme ihtimali olabilir.
Dolar endeksinde ise şu an 104 seviyesinin aşağı kırılımı önemli
1BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Temel sebep bekliyoruz.
Teknik tamam hocam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Altta ters bayrak 18,569 altı üstte de fincnan kulp 19,065 ve 19,560 görünüyor ama hiç bir şey çalışmıyor. Bir tarafa kırması lazım artık. Yaklaşık üç saattir 10 15 centlik alana sıkıştı kaldı
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Görüyorsun yeşile nasıl vurup vurup dönüyor destek direnç hikaye diyenler baksalar görecekler.
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Eline emeğine sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()18,78 i kırmaya çok çalışıyor. Baya destekledi ama düşüş ağır basmaya başladı.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Desteğimize geldik şu an aşağıyı düşeceğim diyor 18,569 u ve aşağısını gösteriyorlar bakalım sağ gösterip sol mu vuracaklar. Oradan da ikili dip yapıp yukarı 19 üzerine atar mı ?
Aşağı mı yukarımı bir tarafa kıracak gibi az kaldı.
1BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Eyvallah usta. Emeklerin boş çıkmasın..
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Destekler 18,732 18,569 18,431 dirençler 18,888 18,973 19,032
@Yalnızİnsan evet bilmiyoruz az riske girerek elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Allah çalışana verir derler. Hayırlısı.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Destek direnç hikaye diyenler vurduğu yere bir de alt yoruma bakabilirler.
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Sağolasın hocam emegine saglik