Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (476)
1BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Resatim eline koluna sağlık seviliyorsun
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki ikinci grafik artık çöp olmak üzere artık buradan da takip etmekte fayda var.
Bu gün 23,032 hızlı bir şekilde kırabilirse 24,037 ye kadar rahat yükselebilmesi gerekir. Şu an yükseliş trendi başladı demek için erken ama güçlü doları tokatlamaya başladı. Bu da toparlanma işareti.
@Yarcan Hepimiz yanılabiliriz. Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Teşekkürler hocam onu da takip edeyim :) siz fikir paylaşıyorsunuz herkes illa sizinle işlem yapmak zorunda değil ama burada insanlar birbirine saldırıyor resmen
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Emeğinize sağlık. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()rica ederim kıymetli kardeşim Allaha emanet olun
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()kıymetli kardeşim emekleriniz için sağolun varolun. sizler değerli çalığşmalar yapıyorsunuz. buna inanın. kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor. sizin yanınzdayız. Murat hocanında. saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Çok haklısınız
Bıraksınlar artık siteye. insanlara faydası olan larla uğraşmayı
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir süredir @TANER_Murat ın üzerine gidliyor ve ben de onun takipçisiyim inşaallah o da küstürülüp sayfadan uzaklaştırılmaz. Eğer böyle olursa ben de artık paylaşım yapmayı iyice azaltmayı düşünüyorum.
Arkadaş burada cesurca zararkes yaptığını açıklayan ve yön gösteren belki de tek kişi, göstergeler ne diyorsa onu söylüyor. Daha önce nasıl zararkes yaptıysa değişiklik olması durumunda yukarıdan almaktan da çekinmez ve açıklar.
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Rica ederim hocam grafiklerinin çok hoş teşekkür ederiz :) bizleri yalnız birakmiyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yorumunuz için teşekkür ederim.
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Teşekkür ederim kardeşim :) ben herkesin düşüş beklediği piyasada tersini yapacaklarını düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Teşekkürler elinize emeğinize yüreğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Değerli kardeşim eline sağlık. Teşeklür ederim. Şu toz duman kalkıpta önümüzdeki hafta açılışında(18 ekim) haftalıkta TAM AL teyidi alırsam, elimde kalan son TL ile full girmeyi düşünüyorum kardeşim. Zira 2-3 aylık bir döngüde yeniden 7.50 yi hedef gösteriyor. Yatırım tavsiyesi olmadan.
1BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Değerli kardeşim eline sağlık. Teşeklür ederim. Şu toz duman kalkıpta önümüzdeki hafta açılışında(18 ekim) haftalıkta TAM AL teyidi alırsam, elimde kalan son TL ile full girmeyi düşünüyorum kardeşim. Zira 2-3 aylık bir döngüde yeniden 7.50 yi hedef gösteriyor. Yatırım tavsiyesi olmadan.
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()gerçek işini yapan ve yararlı olan , polemikten uzak eleştiriye cevap verebilen ender bir arkadaşımızsınız. tebrikler like size.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Hocam elinize sağlık dolar ve euro ile ilgili çalışmalarınız gorusleriniz var mi
1BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Maşallah güzel tespit emeyine sağlık usta beyendim
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Siz ne güzel bir karaktere sahipsiniz. Maşaallah... Çok mütevazisiniz gerçekten.
Çalışmalarınızı sessizce takip edip kendimce istişare ediyorum. Emeklerinize sağlık..
6BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eleştiriniz için teşekkür ederim size de hayırlı sabahlar
homongolos1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()güzel kardeşim selamlar hayırlı sabahlar.. 7.70 i kırarsa 8 9 lar gelir diyorlardı.. gümüşte kırma bükme falan olmaz.. anlık verileri bilgi akışını takip ediniz. "gümüş" grafik direnc destek dinlemez..
1BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eline saglik dostum iyi yorum
1BeğenmedimŞikayet
Refes ()Bu yorumunla like ı hak ettin rasat altıni
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Emeğinize sağlık kardeşim