Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0421 20:59:06
EUR 36.0220 20:59:06
USD 34.5405 20:59:06
ALTIN ONS $2706.7750 20:59:06

Konu: yön ne tarafa destek direnç son hali

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

TL de 6,35 bu gün aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı
6,65 i kırarsa ilk hedefi 6,80 sonrasında 7,26 görünüyor. Kısa vadeli olarak bakarsak Onsta 22,060 22,100 civarına çekilip Ters omuz baş yaparak 25 civarına ve sonrasında 27 lere kadar gitmesi de ihtimal dahilinde.
Şu an için destekler 6,52 6,44 ve 6,35
Artık altını n öncülüğü bitmiş gibi görünüyor gümüşün daha erken sıçrama yapma ihtimali daha yüksek.

Bu da gün içi al sat yapanlar için 6,46 6,52 giriş 6,58 6,64 arası da çıkış yeri olarak görünüyor.
Yukarı ani sıçrama yapma riskini daima göz ardı etmemekte fayda var full çıkış yapanlar pişman olabilir.

Yorumlar (476)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 14 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Az önce yazdığımı sayfandaki grafiğe baktım
Zaten paylaşmışsın
Tepedeyken ters çekiç olmuş
Bu mum beni korkutuyor
Geçmiş mumlarda da tepedeyken ne olmuş görünüyor
Tabi bu ons olarak
Yoksa tl dolar kaynaklı yükselebilir
Bu gece önemli olacak
Asya takip edeceğim
Kendime yatırımdır
Kardeşim eline sağlık
Allah cc razı olsun senden

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Eline sağlık kardeşim
Çok güzel bi çalışma
Ancak kafama takılan şu
Daha kısa zaman dilimli 4saatlik veya günlük mum grafikleri grafikler bu haftayı daha güzel anlatır mı acaba

6BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@NİYAGARA

Alt yorumdaki destekler geçerli olmakla birlikte uzun vade olarak aylık grafikten yükseliş yönlü değerlendirecek olursak aşağıdaki ara dirençleri de göz önüne alabiliriz.
Aylık grafikten bir önceki dip sonraki tepe ve en son dipten fibonacci çektiğimizde bir önceki ay en altta 21,429 u bu ay da şu ana kadar 22,004 kadar inmiş tepede ise bir önceki ay ve şu ana kadar gördüğü en üst seviye 24,868 onun üstünde de 25,331 ve 26,394 görünüyor.
Aşağı doğru baskılama devam ederse 0,786 seviyesi önemli bir direnç ve 25,331 üzerinde aylık kapanış yapması olumlu değerlendirilebilir. 26,394 ise geçici bir düzeltme yapma ihtimali olabilir. Ama trendin yukarı dönme ihtimalinin kuvvetlenmesi için öncelikle 24,868 i aşması ve üzerinde kalıcı olması gerekiyor yani yukarı devam etmesi ve düzelteme yapabileceği dip seviyenin 24,868 üzeri olması lazım.

Haftalıktan baktığımızda da yukarı doğru momentumun arttığı ve yeşil mumların gövdelerinin büyüdüğünü ve ayrıca haftalıkta 0,786 önemli direncin kırıldığını görüyoruz. Şimdilik görünüm pozitif.

0BeğenmedimŞikayet

NİYAGARA ()

Soruma verdiğiniz emek isteyen uzun cevabınız için çok teşekkür ederim.
Var olun, elinize sağlık.
İyi akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet benziyor toboya gidebilir o zaman 28 doların üstünü görebiliriz. Ama formasyon ille de çalışacak diye bir şey yok.
Geri dönüş yapan arkadaşlar ve herkese hayırlı geceler ve hafta sonları görüşmek üzere.

Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Emeğinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Gulsoy ()

Emrginize saglıl hayırlı geceler dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Eline emeğine sağlık
Son mum kayan yıldız mı
Düşüş habercisimidir
Toboya gider mi

1BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Elinize sağlık hayırlı hafta sonları dilerim

1BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

Sagolasin hocam emegine saglik

1BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

Elinize sağlık Kıymetli kardeşim Hayırlı geceler sağlık ve sıhhatli Bereketli kazançlar diliyorum Saygılarımla teşekkür ederim

1BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Emeğine sağlık usta

9BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Her ne kadar acemi olsam da elimden geldiğince aşağı yazdım, inşaallah önümüzdeki hafta 24,868 üzerinde kalıcılık sağlar ve trendin yukarı dönme ihtimali kuvvetlenir, hayırlı hafta sonları görüşmek üzere.

25,436

Sonrasında da 25,523

devamına da tepeden dibe fibonacci çektiğimizde 25,762 26784 28,240 ve 30,094 geliyor. 30,094 kırılınca yükseliş trendi başlar.
@35oğuz35 ons 31,1 grama karşılık gelir. Doların fiyatı/31,1x gümüş ons usd = Gümüşün gram TL değeri.

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

24.80 lerden sonra hangi dirençler var
Pazartesi günü tekrar grafik atarsanız sevinirim
Bu hafta yanlış hatırlamıyorsam 3 defa 0.80 centlik yükseliş gördüm
Yani 25 üzerindeki dirençler benim için önem arz ediyor
Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet nasıl olduysa aynı grafik alt alta üç tane gelmiş bazen de yüklediğim grafik yerine çok eskisi geliyor, mum hareketleri konusunda da haklısınız

1BeğenmedimŞikayet

Avaz ()

Çok doğru tespit eline sağlık

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

bu gumusun onsundan 1 gram anlamıyorum ha :)

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Elinize sağlık hocam
Dikkatimi çekti
Yukardan aşağıya 3. grafikte
Ayın 19 ve 20 sindeki mum hareketin aynısı olmuş gibi
Doğrumuyum

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Son dipten fibonacciyi çektiğimizde 0,786 yı kıramamış geri dönmüş düşüşe geçmemiş. Yani yükseliş kanalından henüz çıkmadık.

Bir önceki dipten çektiğimizde de 0,618 fibonacci geri çekilme seviyesine gelmemiş, genellikle geri dönüş yaptığı için teknik analizcilerin eklediği fibonacci değeri olmayan 0,5 ten dönmüş görünüyor.
Galiba her Cuma yaptıkları gibi gene bu Cuma da kritik yerde muallakta bırakacaklar.
Benim beklentim yükseliş yönünde devam ediyor. Ben mümkün olduğu kadar düşük maliyetle elimdeki gümüş oranını artırmaya çalışacağım uzun vade beklemeye değecek yüksek getiri sağlayacağını düşünüyorum.
Manipülasyonla çok aşağı çekseler bile hızlı bir şekilde daha yukarı gideceğini düşünüyorum. Yanılabilirim. Doğrusunu Allah bilir.

NİYAGARA için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİYAGARA ()

Reşat bey, yükseliş kanalından çıktık mı?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben Ben en son 7,33582 den girdim altıda birini 7,62354 ten çıktım çıktığımın iki katına yakını 7,50933 ten girdim 6,47400 lerden itibaren denedim rakam değişti girişe izin vermedi.
Elinde hiç gümüşü olmayan buralardan bir parça girip yükselmesi durumunda geri çekilmelerde parçalı giriş çıkış yaparak oranı artırabilir. Düşerse de nereye kadar düşebileceği takip edilir aralıklı olarak parçalı girilir çıkılır.

35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

nerden gırılır?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sondipten baktığımızda 0,786 ya kadar değip geri dönmüş durumda

Bir önceki dipten baktığımızda ise 0,5 değerinden geri dönmüş görüünüyor.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Beklentim yukarı yönlü düşerse de inşaallah daha önceki gibi ekleme ve giriş çıkış yaparak gümüş oranımı artırmaya çalışacağım. Gerekirse 2 sene beklerim beklentim çok yüksek.

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

7,62354 ten çıktığım parçanın iki katına yakınını 6,50933 ten geri girdim, 6,47400 lerden itibaren rakam değişti dedi girişe izin vermedi. 0,786 kırılırsa bir önceki dibe göre çekip düştükçe inşaallah girişe devam edeceğim.

0,786 nın kırılacağını zannetmiyorum demiştim şimdilik kıramadı bende tekrar giriş yaptım inşaallah bu şekilde kar verirse yarısına yakın çıkıp duruma göre tekrar giriş düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Burdan sonra yukselir mi resat dostum

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Dostum mrb.. FED sonrası olası bir Ons düşüşünde (Umarım olmaz), Ons Altın'da 1670 $ altı görünüyor mu sizde? .. Tşk.. YTD..

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu ana kadar geldiği en son tepe ve bir önceki dipten fibonacci çektiğimizde 0,5 teknik analizcilerin ekledikleri sıklıkla dönüş yaptığı seviye 24,401 0,618 ise fibonacci geri çekilme seviyesi son dönemde hep bu seviyelerden döndü. Sayfamda pek çok örneği var.
0,786 24,160 ının kırılması ise düşüşe işaret eder bir alt kanala iner bir önceki dipten çekerek kontrol edebilirsiniz ben bunu beklemiyorum beklentim yukarı yönde.
Gene de kar gördükçe yukarı doğru parçalı çıkıp dönerse aşağıdan. Yukarıyı kırarsa da çıktığımdan yukarı rakamda giriyorum inşaallah böyle devam edeceğim. Önce TL sonra gram artışı.

Tepe yükselirse tekrar bakmak gerekir önce tepeyi görmek lazım bu grafik ve geri çekilme seviyeleri şu ana kadar yaptığı tepeye göre daha yukarı gitmesi halinde tekrar ölçmek gerekir.

OSMAN_BEY34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

OSMAN_BEY34 ()

24868 i kıramazsa nereye kadar düşebilir?

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Burası karar noktası kırarsa ve 24,848 üzerinde kalıcılık sağlarsa trendin yukarı dönme ihtimali kuvvetlenir düzeltmeler olsa da beklentim yukarı yönde gene de yükseldikçe küçük parçalar çıkıp tedbir olarak kar alınabilir.
Uzun vade bekleyen içinse bence tahmin çok yüksek kar getirebilir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum