Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:15:54
EUR 36.2009 04:15:54
USD 34.5323 04:15:54
ALTIN ONS $2678.3600 04:15:54

Konu: yön ne tarafa destek direnç son hali

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

TL de 6,35 bu gün aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı
6,65 i kırarsa ilk hedefi 6,80 sonrasında 7,26 görünüyor. Kısa vadeli olarak bakarsak Onsta 22,060 22,100 civarına çekilip Ters omuz baş yaparak 25 civarına ve sonrasında 27 lere kadar gitmesi de ihtimal dahilinde.
Şu an için destekler 6,52 6,44 ve 6,35
Artık altını n öncülüğü bitmiş gibi görünüyor gümüşün daha erken sıçrama yapma ihtimali daha yüksek.

Bu da gün içi al sat yapanlar için 6,46 6,52 giriş 6,58 6,64 arası da çıkış yeri olarak görünüyor.
Yukarı ani sıçrama yapma riskini daima göz ardı etmemekte fayda var full çıkış yapanlar pişman olabilir.

Yorumlar (476)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumu hatırlatma zamanı belki daha gelmedi ama gene de şimdiden hatırlatıyorum 2022 Ekim hadi en geç Kasım 2023 Ekimden sonra ise bunu tekrar hatırlatmak nasip olur inşaallah.
( O kadar ömrüm varsa)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Son olarak alt yorumdaki uyarımı tekrarlıyorum. Cümleten bereketiniz bol olsun.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumda full çıkış yapanlar pişman olabilir diye fikir paylaşmıştım.
Maalesef tepeden maliyetlenler o kadar da istişare etmemize rağmen maliyeti kurtarınca çıkmıştı. Gümüş 13 TL yi geçmişti. dolar TL de geri çekilme olmadığı sürece aynı uyarıyı tekrarlıyorum.
Artık çok yönlü risk var. Az kazan hep kazan derim ytd.
@Abik

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumu dikkate almayıp tepelerden 8 TL den girdiler maliyeti kurtarınca çıktılar gümüş 13 TL yi geçti daha 21,40 kırılmadan bazı arkadaşlar şurası kırılırsa düşünmek bile istemiyorum 11 dolar gelebilir diye de yorum yazıyordu gene yorumlar yazmaya başladı gene aynı alışkanlık beni engellemiş ben de onu engelledim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum bunları defalarca yaşadık isteyen sayfamdan geriye doğru inceleyebilir. Şimdi aynı uyarıyı farklı bir şekilde tekrarlıyorum full işlem yapanlar pişman olabilir. Hiç bir şey yapmadan elinde malla bekleyenin de bir süre morali bozulabilir. Enflasyon karşısında da kayba uğrayabilir iki yöne de tedbir.
Şimdi gene aynı kişiler sayfaya gelmiş kimi 13 dolar ı kimi de 10 dolar altını gösteriyor ben çoktandır ne dip şurası ne de yön aşağı veya yukarı demiyorum duruma göre strateji.
@Adaist0134 @GÜMÜŞCEVİZ @Abik
Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz kimse kesin bir şey söyleyemez. Her şey mümkün 50 puan faiz artışını dile getirdiler arka arkaya hep bir önceki tepenin üstünde kapanış yaptı. Daha önce de varlık alımını azaltmayı düşündüklerini söyleyerek oyaladılar varlık alımını azaltacaklarını netleştirdiklerinde tam tersine yukarı gitti.

Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mavimor ()

Fed öncesi bile olablir mi?

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aynı fikirdeyim vaktin daraldığını düşünüyorum.
Ben önceden beri sanki bir gün kontrolü kaybedebilirler alıp başını gidebilir diyorum. Ne zaman olur bilemiyorum ama gelişen olaylar ve günümüz şartları dikkate alındığında böyle bir ihtimalide akla getiriyor.

gümüş 28 centlerden buralara gelmiş.

Miryaz52 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mavimor ()

Ben şunu anladım.. Grafik okumasını bilmiyorum... Fazla temkinli alstım yapayım derken aslında aylarca oyalanmışım gümüş aldım alacağım diye... Becereremiyorum kabullendim artık.,

1BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

Hocam yine bir manüpüle bulacaklardır ama genel olarak zaten Mayıs gibi hep sert sıçramalar olmuş o yüzden biraz geç olsada artık vakit daralıyor iyice

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Baktım mesela 2017 Marttan sonra var ama mum boyları ve dizilişleri itibarıyle yok. Biri hariç her mum bir önceki tepenin üzerinde kapadığı gibi mum boyları uzadı.
Bu da ister istemez gecikmeli de olsa sert bir sıçrama yapar mı diye düşündürüyor.
Bundan önce yaşadığımız manipülasyonlar olmasa çok daha rahat bunu söyleyebilirdim.

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

7 gün üstüste hiç yeşil kapanış gelmemiz en fazla altı gün gelmiş geriye doğru 3 5 seneyi incelediğmde sonuç bu bir bak istersen

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumda ifade hatası olmuş, yukarı hareket başladığından beri kapanışlar bir tanesi hariç bir önceki tepenin üzerinde oldu.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Beklediğimiz sert çıkış şimdilik gerçekleşmedi ancak yön yukarı görünüyor bir mum hariç yukarı hareket başladığından beri kapanışlar bir öncekinin üzerinde oldu. Fazla bir geri çekilme yapacak gibi görünmüyor gecikmeli de olsa sert çıkış yapma ihtimali ise devam ediyor.
Grafiği geriye doğru incelediğimizde bu günde aynı şekilde kapanış olması halinde mum boyları ve dizilişleri itibarıyle üst üste 7 yeşil mum ilk defa bu şekilde görmüş olacağız.

Destekler 25,616 25,462 25,401 25,112 Dirençler 25,816 26,002 26,464 26,773
Gene ucuz olanı tercih ettim terste kalma ve bir müddet gerekirse yatma riskini göze aldım sepete 0,1177 seviyesinden bir kademe JPY ekledim.

Dolar endeksinde aşağı yönlü bir hareket var

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumda gene alakasız grafik çıkmış eğer 23,979 da dip yaptığını varsayarsak yükseliş yönlü dirençleri gösteren grafik bu

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kısa vadeli bakış açısıyla 23,979 da dip yaptığı varsayımıyla yükseliş yönlü değerlendirecek olursak dirençler 24,710 25,163 25,228 25,894 kısa vadede çıkışın başlaması içinse 0,786 26,415 i kırması gerekiyor.

Tehlikeli alandan uzaklaşabilmesi için ise 25,060 ı kırması gerekiyor geçtiğimiz hafta burayı iki kere kırmayı denedi ancak kıramadı şimdilik olumlu diyebileceğimiz dolar endeksinin tepe yaptığı aşamada gümüşün direnmesi fazla gerilememesi ve dipleri sürekli yükseltmesi oldu son dönemde ise dolar endeksiyle ters yönlü hareket etmesi dikkati çekiyor.

Daha önce 2011 Nisan ayında dolar endeksi dip yaparken gümüşün ise tepe yaptığı 49,918 gördüğü dikkati çekiyor.
Ne kadar vakit alır kestirmek zor ama günümüz şartları değerlendirildiğinde uzun vade de gümüşün tahmin edemeyeceğimiz zirveleri görmesi de ihtimal dahilinde diyebiliriz.

Düşüşlerin uzun sürmeyeceğini ve gümüşün yönünün yukarı devam edeceğini tahmin ediyorum şahsi kanaatim yanılabilirim ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Var olasin Reşat hocam. Yarı dolar . Düşerse alırız.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben koruyorum çünkü almaya kalktığımda makas açılıyor alamıyorum siz bilirsiniz. Geri çekilmeler uzun sürmez diye düşünüyorum 26,228 ve 27,2 şu an takibimde.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat hocam şu anda gumus pozisyonumuzu koruyalimmi.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben TL üzerinden işlem yapıyorum dolar TL düşerse yen toplamaya devam edeceğim inşaallah. Hayırlı olsun.

GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Yol_gümüs ()

Hocam özür dilerim gümüşte yim usd kaçışı yapmak istiyorum 12.39 dan tersteyim tekrar aynı stres ne yapsam bilemedjm

0BeğenmedimŞikayet

GÜMÜŞCEVİZ ()

biraz önce 200 dolar ı japon yenine parite ettim ilk yen alışım bakalım nasıl olacak yen alım satımlarınızı paylaşmaya devam edin teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

JPY Daha önce bu noktadan sert dönüş yapmış vadeniz kısa değilse bir süre daha düşüşe aldırış etmeden beklemenizde fayda var diye düşünüyorum dolar yukarı geçiçi bir atak yapabilse duruma göre TL ye geçebilirsiniz. 14,03,2022 de 0,124870 çıkış yapmıştım, ben bu noktadan 0,12278 dan yen toplamaya başlıyorum ilk alımımı yaptım. Düştükçe parçalı olarak toplamaya devam yükselirse de fazla tutmuyorum satıyorum.

Yol_gümüs için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Yol_gümüs ()

Hocam kaçış rampası direnc noktası neresi olmali

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet parite düştüğünde işlem yaparsan dolar cinsinden kar etmiş olursun mesela hedefin 0,88 olabilir faiz artırmayla bu iş bir yere kadar gider uzun vadede JPY nin dolara karşı ciddi kar getirebileceğini düşünüyorum madem parite üzerinden gideceksin Ytd.
Ben parite üzerinden değil TL üzerinden işlem yapıyorum 14,03,2022 de JPY yi aldığım fiyatın Altın da 0,124870 den TL ye geçtiğimi yazmıştım şu an alsam aynı parayla 0,122870 den daha fazla yen alabilirim. Ben olsam dolar tepe yaptığında

Seko3535 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seko3535 ()

Yani jopy dusus olursa kazac oluyor gayba burda oylemi cunku 121 almisim simdi 122 olmus yukselmi demeki dusus dolar cikiyor anlamadim isten

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İki gün önceki alt yorum geçerli.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Satmadıysanız zarar sayılmaz şu an geçiş yapsanız zarar olur. Daha önce Bana JPY soran bir arkadaşa alım yapmadığımı beklediğimi yazmıştım.
Belli bir süre bekletebilir ama karla çıkacağınızı tahmin ediyorum ben de parçalı olarak JPY almayı düşünüyorum takipteyim ama TL ile.
Asıl önemli olan TL cinsinden kar etmek diye düşünüyorum dolar kademeli olarak TL karşısında gerilerse doları artırmanın bir faydası yok düşünün 18,36 lardan TL ye geçmek yerine parite yapanlar kar mı etti?

Seko3535 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seko3535 ()

Slm hocam saba dolar dan jpy almistim 121.20 simdi 122.012 oldu peki zararmi etmis oluyom bilgi vermisiniz

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Destekler 24,884 24,940 25,149 Dirençler 25,272 25,305 25,369 25,485

Rasyoda gümüş lehine hareketlenme var Altın sağlam durmaya devam ederse gümüş atak yapabilir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum