Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (476)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@GEÇİLMEZ alt yorumu bir hafta önce yazmış uyarmıştım. Zaten yükseldikçe parçalı çıkıp geri çekilmelerde de TL ekleyerek gram artışıyla yerine koymaya çalışıyoruz ama önce TL karı mümkün olursa da gram artışı. Ben elimdeki gümüş oranını artırmaya çalışıyorum. Ortalamam 6,217 gerekirse 6,35 e kadar ortalamamı yükseltip gümüş oranımı da inşaallah yükselteceğim. Gerekirse iki sene beklerim ileriye yönelik beklentim yüksek. 24,868 üzerinde kalıcılık sağlarsa trendin yukarı dönme ihtimali kuvvetlenecek.
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Emeğinize sağlık kardeşim
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Emeyine sağlık koca yürekli insan Allah'ın selamı üzerinde olsun saygılar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Amin kardeşim sizin de. Sizin vesilenizle, sayfayı meşgul etmemek adına geri dönüş yapan herkese teşekkür, dualara amin ve bimukabele ecmain diyorum.
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()eline emeğine sağlık kardeşim. Allahın rahmeti ve bereketi üzerine olsun
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Önceki dip tepe ve son dip olarak baktığımızda 0,786 önemli direnci kırmış görünüyor. Buradan kısa vade baktığımızda ilk direnç 23,905 buranın kırılması durumunda hedef 25,436
Uzun vade baktığımızda ise 23,474 geçilmiş durumda bu seviyenin altına inmemesi halinde normal şartlarda 24,739 a kadar gitmesi gerekiyor bu seviye de kırılırsa artık yükseliş trendinin başlama ihtimali kuvvetlenir.
Çok kısa vade gün içi al satçılar içinse dolardaki oynaklıktan dolayı rakam vermek sağlıklı olmasa da şu anki kur üzerinden geri çekilebileceği maximum seviye 6,96 görünüyor dolar kuruna göre değişiklik gösterebilir. Ben gene yükseldikçe çok küçük parçalar halinde çıkışa devam edip geri gelmesi halinde ise anlık dolar kurunu da dikkate almak şartıyla TL de ekleyerek yerine koymayı hedefliyorum. Alttaki talimatlarım duruyor yukarı ise talimat vermeyeceğimi zaten takip edenlerim için yazmıştım.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@M_yıldız istersen al yoruma da bak.
Artık altını n öncülüğü bitmiş gibi görünüyor gümüşün daha erken sıçrama yapma ihtimali daha yüksek.
Yukarı ani sıçrama yapma riskini daima göz ardı etmemekte fayda var full çıkış yapanlar pişman olabilir.
https://altin.in/resat12/3
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()17 saat önce alt yorumun en altına yazmıştım full çıkış yapanlar pişman olabilir diye demekki boşa yazmışım yazık.
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Emeklerinize sağlık hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Elinize emeğinize sağlık dostum.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda belirttiğimiz gibi hala görüntü artık öncülüğü altının değil gümüşün yapacağı yönünde devam ediyor Rasyo 77994 te açılmış 77232 ye kadar düşmüş.
6,65 sonrasında hedefi 6,80 sonrasında 7,26 görmüştük maalesef grafikte de görüldüğü gibi 6,80 e iğne atıp geri dönmüş. Önümüzdeki bir kaç saat içinde 6,35 aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı değişen bir şey yok. Ters omuz baş omuz ihtimali devam ediyor.
Gün içi al satçılar için saat 24 e kadar en yakın destekler 6,69 6,64 ve 6,60 en dipte ise 6,35 görünüyor. Direnç olarak ta yukarıda 6,78 6,80 ve 7,26 Cümleten hayırlı geceler.
Kar gördükçe çok parçalı çıkış ve giriş dip tepe beklememek panikle davranmamak sabretmek genellikle kazandırıyor.
Maalesef 23032 yi sert bir şekilde kırıp devam edemedi 22 dolar aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı ama yükseliş trendinin başladığı yönünde biraz ümitlene bilmemiz için artık 23032 değil 24,037 yi sert bir şekilde yukarı kırdığını görmemiz lazım. Artık 7,26 da yeterli değil aksi taktirde manipülasyonu unutur tuzağa düşeriz.
1BeğenmedimŞikayet
Sırada ()Eyvallah başkan her an takiptesin sıkıntı yok. Allah senden de razı olsun ?
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Emekleriniz boşa gitmez. Mutlaka istifade edenler vardır.
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Faydalanan arkadaşlar muhakkak olmuştur. Emeklerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()EyvAllah usta teşekür ederim cvp için
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hay Allah senden razı olsun. İçime su serptin. Allah birini bin eylesin. Kardeşim.
Sırada için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Normal şartlarda en azından 24,037 ye kadar çok rahat bir şekilde gitmesi lazım. Benim beklentim çok daha fazlası.
Tabi yanılabilirim de son zamanlarda hep yazdım risk artıyor çok parçalı ve çıkış her duruma ayrı strateji dedim.
Maalesef şu ana kadar gümüş gerekli çıkışı yapamadı takip ediyorum.
Hani kimi snek ne isterse olur kimi de by diyor ya yeter terste bıraktığı terstekilerin güldüğünü bir an evvel görmek istiyorum
Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sırada ()Ben fayda sağladım başkan teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Şimdi ne olur usta varmı bi tahmin
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var...
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()10 saat önce en alta full çıkış yapanlar pişman olabilir yazmıştım okuyan fayda sağlayan oldu mu yoksa kendim yazıp kendim mi okudum?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Malesef yetmez ve maalesef emeklerimin boşa gittiğini görüyorum. Paylaşım yapmayı azaltmayı düşündüğüm halde devam ettim. Neyse ben elimden geleni yapmaya çalıştım kaç gündür. İnşaallah ben yanılırım.
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Bugün bu kadar yetmez mi! Arkası yarın artik
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()23,032 sert bir şekilde kırıp bu gün için geçerli 24,037 üzerinde kapatırsa yükseliş trendinin başlama ihtimali biraz artar.
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()6.80 e ulaşalım da hocam o grafik de aktif olur sanırım :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki ikici grafik çöp birincisi ise geçerli.
Maalesef şimdilik beklenen yükselişi yapamadı inşaallah kapanışa kadar yapar rahatlarız.
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam bugün 7.26 gelse daha ne ? başka ne ister ki insan ? ytd gümüş bu ama bu anda sertleşir
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Yarcan Alt yorumdaki ikinci grafik artık çöp keşke bu gün 7,26 yı geçse de ikisi de çöp olsa o zaman yükseliş trendinin başladığı konusunda biraz ümitlenebiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam bu 23 u sert kırmak için akşam Fed konuşmalarını bekliyorlar sanırım ya da ABD açılışı ile bu seneryao olabilir :) ins 6.64 üstü devam grafiği olur artık ytd