Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (326)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Ada hakkında ne dusunuyorsunuz
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
irga11 ()neden bu coinleri düşünmüyorsunuz peki hocam
0BeğenmedimŞikayet
can999 ()Hocam parite için dip fiyat çalışmanız var mı?
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()@shaokahn hocam, geçen gece yanlışlıkla size karşı bir yazım olmuş, kusura bakmayın affınıza sığınaraktan özür dilerim. İnanın size yazılmış bir yazı değil hocam, mobilden yazarken bazen nerede ne yazdığımızı göremiyoruz. Siz bilgili ve tecrübelisiniz değerli bilgilerinize herkesin ihtiyacı var. Bizim acemiliğimiz her alanda var. Affedin, hakkınızı helal edin saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Nakitim olsa bende ekleyip beklerdim sizi takip edicem artik
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ufak bir güncelleme. Portföye C98 ve DAR'ı da ekledim. Ortalama sırasıyla 4.01 ve 1.82. İyi haftalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Hiçbir bilgim yok maalesef.
can999 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
can999 ()Hocam EULER coin ile ilgili bilginiz var mı? Tavsiye eder misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Hocam selamlar ada'da satış hedefi ne olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Saolun hocam gene zarar hep zarar
0BeğenmedimŞikayet
Mst4266 ()Hocam sepet sormuştum ama gorebilidinizmi
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()"meme coin"ler benim yatırım alanıma girmiyor. Bu tip coinleri hiç almadım almayı da düşünmüyorum. Selamlar.
Sıla111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mst4266 ()Hocam zil- band- chz- rvn bu sepet nasıldır özellikle zil tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Hocam şhip le ilgili fikriniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Çok sevindim. Paylaştığım notlar faydalı oluyorsa ne mutlu bana :) Sevgiler.
PoyrazEfe52 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
PoyrazEfe52 ()Hocam bana da çok faydanız oldu Allah razı olsun, bende bitcoin 29000 lerden döner dediğinizde yerde xrp aldım ve kardayım tekrar teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam birde onslar satış yerse kaça kadar tekrar düşebilir alım için
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Teşekkür ederim nazik yorumunuz için. Paylaştığım notlar faydalı oluyorsa ne mutlu bana :) Selamlar.
Cimbom_Osman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Kaç parayla girdin
0BeğenmedimŞikayet
Cimbom_Osman ()Hocam ADA ya 1965 seviyesinde giriş yaptım 68000 liralık güzel bir kârım var Allah Sizden Razı Olsun İlginiz Alakanız İçin Çok Teşekkür Ederim Herşey Gönlünüzce Olsun uzun zaman bekletmeyi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Cimbom_Osman ()Hocam ADA ya 1965 seviyesinde giriş yaptım 68000 liralık şuan Güzel bir kârım var uzun zaman tutmayı düşünüyorum Allah Sizden razı olsun ilginiz Alakanız İçin Çok teşekkür ederim Her şey gönlünüzce olsun Selamlar
0BeğenmedimŞikayet
Cimbom_Osman ()Hocam adaya 1965 seviyesinde giriş yaptım 68000 liralık Allah senden razı olsun şuan güzel kârım var uzun zaman tutmayı düşünüyorum her şey gönlünüzce olsun selamlar
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Mart - Nisan aylarına kadar genel gidişatın olumlu olacağını düşünüyorum, en azından içinde bulunduğumuz konjonktürde. Ancak haber akışları sert ve rüzgarın yönü değişken olabiliyor. O yüzden 2022 yılına odaklanmak yerine daha kısa vadeli ve realistik görünüm çizmekte fayda var. Selamlar.
karan_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Beklentinize bağlı. Ancak kripto piyasasındaki en sağlam projelerden birisi diye düşünüyorum. O yüzden kısa vadeli spekülatif yükselişlere oynayan coinlerden ziyade uzun vadede portföyde taşınıp prim yapacak bir proje olarak görülmeli. Selamlar.
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Hocam selamlar, alt coin sezonunun ne zaman biteceğini tahmin ediyorsunuz, btc 3,4 ay fiyat tahmininiz nedir, 2022 ayı olabilirmi, teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam adayı bu seviyeden almak mantıklımı
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()90-100 arası bir seviyeden elden çıkarırım diye tahmin ediyorum. Acelem yok ICP konusunda. Selamlar.
Equinox için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Equinox ()Hocam ICP satış hedefiniz nedir? Yılsonuna kadar tutmak istiyorum.
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Portföy ve genel gidişatla ilgili bir güncelleme paylaşmak isterim.
Bitcoin dün gece 65K seviyesini kırarak daha önceden bahsettiğimiz 80K'ya doğru yolculuğa başlamaya hazır olduğunu gösterdi. Muhtemelen yeni bir Bitcoin hareketi hemen önümüzde duruyor. Daha önce de belirttiğim üzere ben bu yükseliş hareketinde altlara ağırlık vereceğim. An itibariyle elimde olan coinler şu şekilde:
YFI, XRP, ADA, UNI, ETC, AAVE, ALGO, COMP, GRT, ALPHA, BTC, ICP ve FIL.
AAVE 315, ALGO 1.87, ALPHA 1.11, GRT ise 1.02 ortalama maliyet ile portföye dahil oldu. Diğer coinlerden yalnızca ADA ve ETC'yi arttırdım. Diğerlerinde bir değişikliğe gitmedim. Portföy oranı %70 coin %30 tether şeklinde şimdilik. Herkese iyi haftalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()İyigünler şu an alsanız hangi coini alırdınız