Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()4 saatlik mumlar kotu duruyor. Kapanisi da eger 27.4 seviyesinde yaparsa asili adamin tersi oluyor yani yarin derin dusus olabilir gibi. Yani mumun anlami bu. Olur mu bilmem
Godfather01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benim de korkum asagi atmasi :)
Godfather01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()alim icin ne diyorsun dostum izlemeye devammi korkum yukari atmasi:)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben almam heralde :) eger tl satsaydim 7.37 de o zaman sattigimi dun alirdim :)
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende 7.5x yakabilir diye dusunuyordum ama cikamadi oralara. 27.83 saglam cikti 2 kere 27.82 den dondu bir kere 27.84 oldu sonra 27.86 mi 88 mi ne asagilara geldi
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Beklemedeyim, belki gunduz uyudum, gece uyku tutmazsa sabah 4.30da yine bir risk alirim. YTD :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Burada yazilari iste okudum sabah, 7.45 falan yaziliyordu ama ben riske edemedim ki son parcayi bile cikamamis. :):) Ha belki dolar destek vermedigi icin :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla borsa az bi asagiya yol alsa dolarda 8.58 kisa da gorunuyor ama bakalim carsambaya kadar olacak mi
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Az daha bekle asagi agir basiyor bu sefer ne kadar yukari gidecek acaba tepki mi olacak onu bilmiyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ben simdi alsam gram arttirmis olacam ama iste tirsiyorum :):) Ne olacaginin garantisi yok yoksa al dursun diyorum, hatta full gireyim diyorum, yok olmuyor, giremiyorum.. :):) Bir seye ofkelenirsem girecem YTD
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Yariin gelen verilerle atar büyük ihtimalle:))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolar yok mu o dolar beni benden aldi 0.5 kurus cikamadi normalde 8.3 ustune atar diyordum :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()7.3431 ilk ciktigim yer, sabah cikmistim yarisini, sonra kalanin yarisini 7.3618 den cikmis, 7.3800 kalanin yarisini cikmis, son parcayi cikamamis. Onu da 7.4015'e talimat vermistim, gelememis oraya.. :):):)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende izlemeye devam edeyim belki guzel bi alim firsati verir diye bakiyorum ama dun den bu gune hic alim vermedi. Dun sabaha kadar 27.2 alti bi yer gelseydi 27.97 yada 27.83 e risk alicaktim yuzde 40 ama gelmedi :) sattigimin ustune de risk almadim
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dur kardesim ne yapiyorsun ya :)
Eta dostum engelimi acti iki lafin belini kirmayalim mi. Elimde gumus yok o yuzden acti zaten.
Arada biz konusurz siz etkilenmeyin. :)
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Dunya gidiyor ekine, bizim ulke gidiyor tersine :):):) Secim, secmen kaygisi, baskiliyorlardir.. :) Ondan diyorum ya ons uzerinden yuruyeyim diye, yoksa bocalatiyorlar..
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()abi bugün eta ile iyi öldürdün usd yi :)bir an dedim satım alttan alırım.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Satislari kactan yapmis emirlerde tl olarak
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Kiz üzülme 7.33 den bir parça cerezlikde bende var . beğenmediğimiz rakamlari arar olduk gün gelir 7.33 gelsede alalim deriz diye onu nazarlık aldim :) ama hiç yok gibi yapıyorum bagimsizisz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende iyiyim sagol olsun son parca da zarar da degil ne de olsa :) o da burdan belki bi tepki verir cikar oralara satarsin :)
Dolara geciş yaparsin yarin da izle bakalim asagiya salacak mi dolar normalde yukari atmasi lazim ama hic yukari atak yapmiyor :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Aldim aldim sukur :):) Tesekkur ederim iyiyim, ama uyuyorum genelde.. :) Son parcayi cikamadim, o kadara gucu yetememis ama TLye gectim, dolara gecmeyi unutmusum :):):):) Sen nasilsin?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kar aldin mi :) nasil oldun iyi misin
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Abla elimde bir parca kaldi ya, talimat vermistim parca parca, onlari satmis, uyumaya verdim kendimi bugün. Nasil diyim 1/6 gumus hâla :) Alttan toplamaya bakacam artik orasi da gelir zamanla :) YTD
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Aynen oyle insan psk gidiyo surekli bakmaktan hayir sanki bakıncaa aliyoruz satiyoruz gibi
Serra16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()İnş ablacım alalım kafamız rahat olsun ya berbat birşeymiş bu sürekli gözün sitede ay düştümü ay yükseldi mi
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Tanan olur inş duzeltme de aliri zateb kaldi 1.5 gün kafalar rahat girelim bayrama
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Suan zaten bişey yapamıyoruz beklemekten başka çaremiz yok yinr almaya kalkarsak haberleşek
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Vallahi bende öyle aylardirctl de beklemekten yoruldum boş boş duruyo tam alcam niyet ettim onuda almadim iste
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Ya inş ama beklemek çok sıkıcı ben uzun zamandıt tldeydım zaten çok karları kaçırdım bırak zararımı kurtaramıyorumkı mayıs sonuna kadar gecermi zaman hiç
0BeğenmedimŞikayet
selcuk0650 ()Çok pis gaza geldim tek seferde işlem yapmazdım ama oldu birkere bekleyeceğiz :) Abd bakalım dediğin gibi napacak
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)