Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardes sen benim kac tane grafigime baktin yada kac yazimi okudun da gdldin bana yaziyorsun ?
akaismail için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yok o kadar değil öldü bitti desek 3.87x
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Helal olsun dost ben bi bakayim ama dusus olmazsa ben alirim :) olursa da soz senle alicam :)
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Düşermi 2 ye dost
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Tam o gün selale fotosu koymuştum hatta richi sonrasi 6.96x den aldi zarara satmam dedi 6. Ayda anca çıkabildi
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Tşk ederim
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Doğrudur grafiklerde göremedim dostum
0BeğenmedimŞikayet
İBRAMÇAVUŞ ()Eş kral eş sitenin velinimetisin:)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Seçim günü gördü dost
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akaismail ()20 kusur yıllık deneyimlerim olacak diyor, 20 yılda altın 55 kat dolar 7-8 kat değerlendi bu parasal genişlemede olacaktır, küresel enflasyon geliyor. arada borsalar vs çakılırse çok sert bir düşüş olabilir o an altın vuruş yapılabilir. pusuya yat sabırla bekle vakti geldiğinde öldürücü hamleni yap. Açgözlüler aç kalır. Kolayca 2-3 ayda zengin olma diye birşey yok şansına olursun belki ama kaybedersin
0BeğenmedimŞikayet
Feri6110 ()Bende 15 tl bekliyorum . Ve haftalik onsusd de flama var . Flamanin hededi 40 onsa tekabul ediyor. Ben bu sekidle takipdeyim ve uzun vade
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ucarsa el sallar 7 aydır yaptığımız gibi tl isletiriz akarsa minnak sepete atarız bu kadar basit pozisyon belli bizde
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Geçen sene 7.28 görmedi
Tepesi 7.14 tü sanki dostum
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost 6 kasım 2020 7.28x 11 mayıs 2021 7.27x anlamıyorum bazen ne diyip konforladıgim arkamdan atıp tutuyor nasip
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()15 olursa satarsin bende 2 lira dusunce alacagim
@etacarter dostum sana rakip cikiyorum bu tenekeyi 2 liraya inince alacagim :)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Kardeş aynı fikirde aynı yoldayız boşver sen onları anca kendini kandırır kar)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben alip kazaniyorum zaten sen kimin adaminin yada kimin yancisisin once git yazilari oku sonra konus
babaahmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akaismail ()15 tl ver vereyim, ben 3 tl gümüş alırken kredi çektim jredi faizi enflasyonun üstündedir. 100 bin tl krediden faizini ödedikten sonra 100 bin tl net kar kaldı. bilmem anlatabildim sabır sabır sabır en uygun anda hamle
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Aynen kardeş bizde öyle. yaptik) stressiz % 120 kar nerden alicam saticam derdi yok çıkmış düşmüş umrunda olmaz mis gibi temiz kar al sat yapan 10 kere yapar 100 lira kazanır alıp orta vade bekliyen 500 kazanır kimse kendini kandırmasın al satla gram artıran nadirdir))
0BeğenmedimŞikayet
babaahmet ()Neyse zaman herşeyi gösterir ama selaleciler insan içine çıkamıyor sonra ben kimseye alın demiyorum rakam da vermiyorum sen devamlı yok 25 26 yazıp duruyorsun inşallah sen de alırsın kazanırsın birgün
Selâmetle
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Buldun mu 2 haftalik yorumlarda birsey ?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tamam kardesim elin 3 tl den olanlari ver alayim 4 tl den :)
2 yil bekliyceksen turkiye de su bile alsan o kadar kar verir :)
Agustosda da 13 olacak diyorlardi sitede hani nerdeler kesin nick degistirdiler
1BeğenmedimŞikayet
akaismail ()peki geçen yıl 2,5 tl den alan 13 ayda %120 kazandımı kazandı al gümüşü yat 3 tl den gümüşüm hedef 15 tl 2 yıl içinde gelir diye planlıyorum 3 yılda yüzde 500 iyi kar
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sitenin avukatisiniz sanirim hadi git 2 haftalik yazilardan bana goster
2BeğenmedimŞikayet
babaahmet ()Kesin yazıp ah almayın bırakın alan alsın satan satsın kardeşim müdahil olmayın kaç kere aynı şeyi yazdınız iki haftadır
Almıyorsunuz engel olmayın alanlara
İnsanlar takipçi sayısına bakıp etkileniyor sözlerden
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bilsem burda isim ne siz biliyorsaniz siz soyleyin.
0BeğenmedimŞikayet
babaahmet ()İşine bak kardeşim millete bir bildiğin varsa söyle
Eta da boyle diyerek ne ahlar aldı
0BeğenmedimŞikayet
sumeyya1212 ()Altınıda o kadar bekledim :) Bi 7 ay daha:))
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Simdi agustosa alan kasim da kar gordu. 3 ay kayip
Kasimda alan daha bu ay kar gordu. 5 ay kayip
Burdan aldiniz duserse belki bu sefer de 7 ay kar gormez belli olmaz. Ytd
sumeyya1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sumeyya1212 ()@LosAnarquista60 Aslında vade problemim yok nereden alırsam alıyim kar görmeden satmam o yönden rahatım
sumeyya1212 için cevaplandı (yorumu göster)