Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam siz eski üyesınız sanırım.
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Eski hesaba yorum yaptınız burdan istifa etmisti
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Hosgeldiniz sizi ve yorumlarınızı özledik.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()arkadaşın çok tutarlı yorumları vardı kıymeti bilinmedi..(
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Hoşgeldin abi nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Hoş geldiniz
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@Yaseminnisa abla dxy de ve us10y de yazilanlar suan icin gecerli gibi onslar da gelmesi lazim ama gelir mi gelmez mi onu zaman gosterir. Yazilari oku. Us10y ile dxy yi oradan takip edebilirsin.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Al bu alt yorumu sonuna kadar oku :)
akaismail için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()@GokhaN_ist bir tane daha.
Oku kardes kimi bozuk saat diye yargiladigin kisiyi bil.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()@Altıncıkardaş erinmem okurum derseniz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Aynen hocam boylesi daha guzel oluyor :)
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()dostum işte bu günün sözü olsun ''Yildızsız yıldız olmak daha guzel. ''
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Yildizsiz yildiz olmak daha guzel hocam o yuzden yildiza gerek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Kardesim sagligim cok sukur yerinde uykularim duzenli. Sabah kalktim kahvaltimi yaptim. Evde cocuga kahvalti yaptirdim onla oynuyorum.
Yani bildirimlere cevap yaziyorum kritik anlarda da grafik takibi yapiyorum.
Evde olunca tel elde olunca her yazilana birsey yazabiliyorsun :)
mehmet_şanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()anladım dostum. bence haklılar senin yıldızında olursa kendileri tamamen bitecekler
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()kardeşim sağlığın bozulacak 20 saattir buradasın
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Evet kardesim cunku sagolsun yildizli arkadaslae dusus yazinca dslke atiyor :) benimde begeniye ihtiyacim yok diye kapattim :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()sana like verince uyarı çıkıyor puanlamaya kapatmıştır diye
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()dostum sana like veremiyorum puanlamaya kapatmışsın
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Eyvallah hocam sagolasin.
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Dostum ellerine sağlık çalışmaların hepsi on numara beş yıldız değerlendiren insanlar kazançlı çıkar
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@Zeki2323 bir de bu var kardesim.
Burdaki yazilarda okunabilir. Burada yazilan rakamlar sizin icin hayal olabilir. Fakat burdaki rakamlar gelme ihtimali olabilecek degerlerdir. Okunmasinda fayda olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Evet bugun olebilirsiniz belki de 120 yasinizda oleceksiniz. Ama ortalama oleceginiz yas 70 80 arasidir.
Bakin ortalama yani genel olan yas. Gumusun de ortalamasi 16-21 arasi o zaman 30 40 ustu beklemek mi mantikli 16-21 arasi beklemek mi mantikli. Siz zeki bir insana benziyorsunuz. Bunu gayet iyi bilebilirsiniz
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()anladım yani ben bugün yaşıyorum ayağım taşa takılıp ölebilirim ihtimali var olduğum doğduğum günden beri olduğu gibi ... kabul ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()dolara bende şaşırmam 6 yıl önce 2.50 den aldığım dolarları bir kaç ay önce bozdum :) ama şuda var TÜRKİYE için kritik bir dönemdeyiz 2 yıldır ve en en zenginler bile enflasyona yüksek ses çıkarıyor tv tüm açık oturumları izlerim bu hükümet 2023 seçimler yaklaşmışken sesler bu derece çoğalmışken doları yukarı çıkaramaz afaki .. geçen yılda dolar için kaynak yok devaliasyon söylentisi fazlaydı çok fazlaydı hemde kaynak yaratıldı souçta ... şimdiden sonrada yaratmazlarsa 2023 erkene alındığı gibi kayıpta olur ...
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben yine soyleyim ben ons bazli bakarim. Gumus 2 tl olsun gumus ons 30 dolar olsun ben gumus almam.
Gumus 20 tl olsun gumus ons 13 dolar olsun ben full gumus alirim.
Buralarda gumus ons icin orta riskli bolge. Yani dusmeyeceginin garantisi yok.
50 dolardan 11 dolara dusebiliyor. 11 dolardan 30 dolara cikabiliyorsa 30 dolardan da 18-20 dolara inebilir. Ben bunu bilirim bunu soylerim. Iner inmez ayri mesele ama inebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()aldığım tost ekmeği 12 tl 1 ay belediye ekmeği alsam dediğiniz fiyatlara inerse gümüş wavv ayda epey gümüş alabilecem bu örnekleri çoğaltsa kişi gram arttırır :) yanlış anlaşılmak istemem zeki bir insanın kendine soracağı soruları soruyorum kendime sadece hesap yapıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Metaller dusecek demiyorum, teknik olarak dusebilir yani dusus trendindeyiz oralara dusme potansiyeli var. Ben emtialarda tl fiyatina bakip analiz yapmam. Tl fiyatli yorum da yapmam. Ons bazli konusurum. Dolarin bende 9.62 hedefli formasyonu var gelir mi bilmem ustune cikar mi bilmem. Ons dustugunde dolar dedigim hedefe ulasacak mi bilmem.
Benim tek bildigim uzun vadede suan 1820 uzerinde haftalik kapanislar 1875 -1920 bandina goturur. 1923 uzeri haftalik kapanislar 2000 ustune goturur.
1802 alti haftalik kapanislar 1770-1790 bandina goturur. 1770 alti haftalik kapanislar 1717-1743 lere
Yani ben uzun vade analiz yaparim kisa vadede nerede nereye gidecek ona gore islem acarim. Ben tesekur ederim bol kazanclar.
Dolar kuru turkiyede 13tl de olsa sasirmam onu soyleyebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()bu arada 25 yıl bir fiil ticaret yaptım al sat mağazalarım vardı emekli dahi olsam maliyet hesabı içime işlemiş :) kasa defterlerimle yıllıklar üzerinden hesaplamalar yapardım kendimce enflasyon hesapları :)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()böyle bir düşüş gerçekleşirse DOLAR DA beklentiniz nedir.. kafamı karıştıran her şey inanılmaz fiyatlandı metaller bu derece inebilir mi...1 ÇİLE 100 GRAM KÜÇÜCÜK İP BU FİYATTAN 3 GRAM GÜMÜŞE DENK GELİYOR BASİT STANDART İP :) 1 HIRKA 10 ÇİLEDEN ÖRÜLÜYOR YANİ MALİYET 30 GRAM GÜMÜŞ :) böyle hesapladığımda gümüşün bu derece düşeceği kendime anlatamıyorum arkadaşım... O YÜZDEN METALLER BU DERECE DÜŞERSE DOLAR SİZCE KAÇ OLUR şimdiden teşekkürler