Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aynennn bugün konuştuk:((
@_LegendComeBack_
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Benim analizlerimin hepsi geldi. Dinleyen kazandi dinlemeyen arkasindan bakti benlik sorun yok :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Tesekur ederim kardesim. Engelliyorsun ama adamlar arkadan aksama kadar yaziyor. Yancisi yamagida yazip duruyor. O yuzden emek vermeye gerek yok onu anladim
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()kaca kadar gerı cekılır abı sattım alım yapıcam
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Daha bugün konuştuk abi bunu dedik senin yazdıklarını anlamadiklarini
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()Gümüş için xxbirzamanlarxx yorumu (1 saat önce) Cevap yaz
Konu: genel yön beklentisi
arkadaşın çok tutarlı yorumları vardı kıymeti bilinmedi.. (
https://altin.in/xxbirzamanlarxx
hep yukselecek demek lazım... siz tekrar dönün yeni paratoner bulundu( wich ) sizi kimse farketmez ... o da bakalım ne kadar dayanacak böyle gazlayıp duruyor..(
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()sen yapmayınca site sakin oluyor yapma böyle iyi :)
-1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Burda cok insan nankor yani grafik atmisim alacaksan al satacaksan sat gelip sana al diyecek halim yok. Ben alirim almam herkesin risk anlayisi farkli. Adamlar utanmadan senin yuzunden erken sattim senin yuzunden millet zararkes yapti yaziyor aksama kadar birileri de cikip sende beyin yokmu adam tl analizi yapmiyor. Ons olarak da 21.3 den dondu dedi arkasindan 25.3 26.08 bekliyor demedi.
Boyle gereksiz kisiler yuzunden ve bunlara yol verenler yuzunden analize gerek yok. Sevgi ve saygiyla kalin. Iyi aksamlar diliyorum
LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()sevgili kardeşim burada maalesef çok nankör insan var. kendi beceriksizliğini yardımcı olan insanları suçlayarak hakaret ederek örtmeye çalışıyorlar. sizi tanımam ama fazla canınızı sıkmayın. kadir kıymet bilmeyenleri engelleyin gitsin. saygılar
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Burda benim gördüğüm kazanırken herkes çok iyi muhteşem fakat biraz kaybetsin aslında kaybetmek te değil sabredip bozmadigi sürece kayıp ta yok hemen tüh kaka oluyor. Kimse kendini suclamiyor buda sanirim kolaya kaçıp suçlu arama psikolojisi. Kimin ne dediği cok ta önemli değil aslında sizin ne istediğiniz önemli sevgiyle kalin iyi aksamlar.
3BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Tesekur ederim abla pek analiz yapmaya gelmedim belli bir surede yapmam sanirim. Biraz ustalari izleyelim analiz yapsinlar bizde ogreniriz birseyler.
Bu arada dolar 8.3 olsa bu ons ile gumus tl 6.5 oluyor ama ucanin ne oldugunu bilmeyen cehalet hem analiz hemde yorum yapiyor bizde izliyoruz :)
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Çok sevindim seni gördüğüme
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Evet abla benim
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Taner hocam sen misin?
2BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()3 5 tane beyni olmayan insan. 21.3 den sonra 25.3 26.08 bekledigimi yazdim ona rahmen yok los aldirmadi yok 1 lira olacak dedi yok onu dedi yok bunu dedi diye aksama kadar yaziyor.
Sozum ona sitede de birileri de cikip sen ne diyorsun demiyor. It urur kervan yurur.
O yuzden pek analiz yapmam artik
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Kendi adima üzüldüm bence insanlar sizin ve Slave hocanın yorumlarini anlamıyorlar sizler haziranda gümüşün 7.80 lerde iken düşeceğini uzun süre söylediniz dolardaki belirsizliklerin sürdüğünü ifade ettiniz. Nitekim ben dahil 5 ay terste kaldik. Ben sizi önemsiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Keşke düşse de elimizdekilerden zarar etsek :(yoksa çok daha yanacak canımız.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Dolar coook tehlikeli bir her iki turlu de bizi yakacak. Yukselirse cebimiz duserce eldeki dolarlar yakacak
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Iyi abi çok şükür senin dolarlar sağolsun tuttu elerimizden uçuruyor bizi
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Tesekur ederim kardesim sen nasilsin
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Tesekur ederim ama pek yorum yapmayi dusunmuyorum
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Evet eski uyeyim
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Rica ederim abla
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sağol ablam. Emeklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sagolsun. Can o can
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Malesef öyle :(
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Hemen geri çıkınca anladım abla senin için geldigini
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Malesef sonradan farkettim 7 ay önce yazıyor. Sitede düzgün adam bırakmadılar. Düşecek düsecek dedi 6.10 lira kadar düştü.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()O bilgiyi ben istedim. Geçmişten bulup gönderdi sagolsun