Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()insallah kardesim insallah
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Aynen.
Gelecek başka yolu yok
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim 4 marttan beri fisekciyim altin ons da 1860 da israrci oldum 1846 geldi buna sukur diyelim gumus ons da 27.2 ustunde israrciydim hatta ana hedefte 27.66 idi oda geldi bana yeter cikisimi yaptim 27.38 de :) simdi alim yeri icin hedef belirlemeye calisiyorum :)
Godfather01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()adamsin helal icten olman yeter:)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben temkinli oslem yaparim ne selaleci ne fisekciyim :) durum selale gosteriyorsa selaleyi soylerim once linc yerim :) sonra gelir alirim sonra tepeye fisekci olurum yine linc yerim :)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()aynen:) aman iste paramizi koruyalim diyoruz onuda elimize yüzümüze buluyoruz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Insallah bakalim
Bandura için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bak icimden gecenleri soyleyemiyorum :)
T. w dan losanarquista ya bakar misin :)
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bandura ()Tamamdır izleyelim bakalım inşallah beklentin olur
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Alirsin ama eger yol asagi ise o senin ustune yatabilir :) o yuzden bu sira dikkatli olmak lazim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Cok dogru, ayni fikirdeyiz ama iste faiz arttirimina yaklasmiyorlar ki. Enflasyonu olagan goruyorlar ki evet olağan.. :):)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eta dostum la yazismalarima takilmayiniz siz, biz muhabbet ediyoruz :)
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Iste gitme ihtimali var daha yukselisi tam bitirmedi buralarda cok oyalanirsa 28.9 yada 29.4 hedefler o zaman da alim yapariz. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Bugün yazismalarinizi gördüm biara ona istinaden tüm parayı da dolara geçtim ful dolarda oldum. bian yanlış anlamışım demekki onslar bize dolarla alim fırsatı verecek demekki bekliyelim:)
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()27.2 ye düşerse ve kırarsa 26,63 destek noktasına gider
Oradanda 28.3 e direnç noktasına gider
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()25.80 neden olmasin alirim yatarim üstüne:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bunlar conileri ne kadar cok borsaya yada faize cekerlerse dolar o kadar cok ucar. Adamlar yuksekten giriyor dolari dusurdukce dusuruyor bakiyorlar tehlike geliyor hop patlatip gidiyorlar :) dolar bom :) yakindir diye dusunuyorum bir tur daha ytd
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bandura ()Hacı abi peki 27.97 değmeden aşağı salınım olursa ne yapacağız olmaz da oldu diyelim 27.2 lere inerse mesela buradan 27.97ye gitmek ister mi
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolar da dusus beklemiyorum ons dusus olabilir dedim :)
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Dolar bizi güldürmek istemiyor Hocam. sabırla bekliyorum
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eflasyon olursa faiz artisi gundeme gelebilir. Yani abd 10 yilliklari yukari cikartabilir. Abd 10 yilliklar 1.75 i gecerse elimde 1 haftadan fazla gumus tutmam. Altin onsu 1585 e kadar beklerim oyle soyliyim sana :) ytd
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Aliriz insallah
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Borsa batsın dolar çıksın, sonra dolar batsın borsa çıksın, o zaman belki kuryluruz; )))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Burdan max dusecegi yer suan icin 25.8 daha asagisi gelmez :) sonra ordan bi 26.5 yada 26.37 yapar sonra dusecekse duser yoksa oyle ha diyince 18 olmaz :) orasini hedef koyarsalar haziran ortasini bulur gelmesi :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()o zaman takip ediyirum dostum insallah iyi yerden alalim gerisi kismet
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bu enflasyon verisi kafami karistiran. Ama enflasyon verisi yuksek gelirse, faiz artisi piyasada fiyatlanacak da yalniz adamlar zaten enflasyona okeyiz diyorlar, pek etkisinin olacagini sanmiyorum verinin , ha biraz geri cekilir ama buradan daha da gerisine cekilir mi, merak ediyorum. Piyasaya mudahale etmeyecegiz diyorlar acik acik. Sanirim 7.50'ler yakin zamanda gelecek.. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Sadece onslar düşse olmuyormu:)dolar dusmeden
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benimle alim yapmak zordur dur bi 27.97 ye falan degsin :) sonra geri 26.6 ya gelsin bi dip yapsin aliriz :)
0BeğenmedimŞikayet
Godfather01 ()asagi giderse derin olmassa 17 18 dolar gibi yakalariz ama bende yükseklik korkusu var korkuyorum yanasamiyom tepelere:)
0BeğenmedimŞikayet
Bandura ()Daş oldum daş :))