Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Mem_Mem ()Aynen oldu bunlar..
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Suan dusus trendindeyiz bilmiyorum farkinda misiniz :) gecen sene yukselis trendine giren gumusle dusus trendindeki gumusu ayni dusunmek cok mantikli degil. Ytd
Burdam duzeltme yapmadan hic geri cekilmeden birak 30 ustune atmayi 29. x yakamaz ytd
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
afilliyalnızlık ()Bugunun şartları gibi değildi eskiden şimdi ülkeye dövizmi giriyormi ki dolar düşsün?
0BeğenmedimŞikayet
SıLVeR_71 ()İnmeye iner tabiki ben olaya genel bakıyorum yanlış anlama ben öyle grafikten falan hiç anlamam sen anlıyorsan saygı duyarım ayrı konu ama gümüş kısa vadede çok üzüyor en güzeli uzun vade demek istiyorum mesela Temmuz gibi bu rakamlar çok komik olabilir insanlar 7 gibi rakamlar Bedavaymış diyebilir diyorum
1BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()O düşüş çıkışları yakaliyan ihya olur hocam ama. her zmaan aynı şey olucak diye bişey yok 3 den 7 iki katına 1 ayda gitti yine aynı kirilim olursa TL de kalan yada satan alamicak her zaman al sat vermez)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yok estagfurullah yorma yok sadece bilmeginiz urun 2 dk da 50 kurus dusebilen 1 gunde 1 lira 4p kurus dusebilen bir urun o yuzden dikkatli olmanizi isterim. Ytd
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()İnsalal diyelim ama yüksek ihtimalle olucak hem fikiriz)
SıLVeR_71 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Agustosda da 6.9 du sonra 5.5 oldu ? Eylulde de 6.8 di 5.3 e indi
Kasimda da 7.1x di 5.5 indi
Ocakta 6.8 di 5.8 e indi
Subatta 7 liraydi 5.8 e indi
Demekki inebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Kendi_gelen ()Geçen sene 5 lt yağ 25 TL bugün 70 napalım yani
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ben cok pozitifimdir.. :):) Her seye gulerim.. Burda 6.50yi gorsun, ben yine gulerim.. :):) Ne yapayim, en azindan bir yerden basladik derim.. :):):)
0BeğenmedimŞikayet
SıLVeR_71 ()Yüksek ihtimal 14 lira olur :)
1BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Kısa vadeli yatırım yapılmaz. Eskiden buralar hep dutluktu. Şimdi kimse yok. Çünkü grafik falan hayal oldu. Once paranıza bakın. Geçen yılki parayla bu yıl neler yapabiliyorsunuz ona bakın. Sonra düşer mi çıkar mi , alinir mi alinmaz mi karar verin. Ytd tabiki
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Seneye bu vakit ozmaan 14 lira ))
1BeğenmedimŞikayet
SıLVeR_71 ()7 lira oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Tamam hocam sizle Didem de falan konusunca iyi geliyor cevaplarınız için çok çok tsk ederim. yoruyorumsam sizi hocam kusura bkmayin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eee ne olmus?
2BeğenmedimŞikayet
SıLVeR_71 ()Geçen sene gümüş 3 liraydı ama
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Olur 6.50 de güzel gelirse gireriz insallah baktik dusuyor ekrani kapatırız:)
Tabi elde tl bırakalım şansımıza biz alinca belki duser:)
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Yani bu ürün dusermi cikarmi bi fikrim yok gumus işine 3 4 haftadır sardim öncesini sonrasin imamın edemiyorum ama düşeceğini bilsemde yinede ufak kalemlerle girerim heralde en azindan elde tl bırakırım dusmez ya cikaraa diyede oyunda olurum hep
Uzakdogulu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()6.50 tamam da oralar baya hayal dünyası olur
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Persembe yuzde 60 cuma yuzde 40 sattim. Kapanisa 26.8 gelirse alirim dedim gelmedi :)
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Aman aman kimsenin hayalini çalmayım o vakit . Yanliz aylardir bekliyor birde geleceği tutarmis abbooo
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Düşmesini beklediği ürüne neden yatırım yapar insan? Hani 50 dolar oldu da biz mi kaçırdık...
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Panik alimi yapmayin lutfem uzulmenizi istemem. Hep diyorum burdan isterse 10 lira olsun 13 liraya cikacaksa 10 liradan aliriz. O kadar ucacak kacacak olsaydi gecen seneden beri ucar kacardi. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Malesef oyle ev alcam ha aldim ha aliyorum derken alamadim en sonunda artık 1 sene daha ev almicam dedim gumusu öğrendim bunida alamiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()iyi sevindim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Evet evet gerekirse 10 kademe yapar öyle girerim elimde hep bi tl olur zaten nolur nolmaz diyr
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben hic almadim ki
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bu hayal gücü etaya mahsus lütfen aylardır bekliyo gümüş 7 oldu
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Aynen insan çıkarken almaya cok hevesli oluyor kendim biliyorum :)