Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sitede cok yorum okumayiniz ben dahil hic kimseye guvenmeyiniz :)
Analizleri tutan 5 6 kisi bulup onlar disinda yazilanlari okumayiniz. Yoksa panik alim satimi yaparsiniz ve zarar yazabilir. Sadece benimki nacizane uyari. Ytd
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hope full tl demisin
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Valla abla yarin bir sey olur, iyiki almamışım dersin, ben de aval aval bakmakla yetinirim gumus degerlerine :):) Belli olmuyor, sagi solu :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Alim yerim altin ons 1801 e gelirse ve asagiya inmezse gumus ons da 26.66 yada 26.8 ustunde suan icin dusunmuyorum. Ytd
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Usd nin 6 lira olmasi mumkun mu :)
6 kiraya inerse anlaminda gumus yani inecek degil ama :)
Sinay57 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Aman ben nerdeyse 10 aydir tlde bomboş tutuyorum parayi birseye niyet ettim onuda tam alamadim ins bunca beklemeye güzel yerden almak nasıl olur
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()İnşallah gösterir:)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam alım yaptınızmı
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Oyle deme, bak ben diken ustundeyim, ne olacagi belli degil, aldanma yazilanlara.. :) Beklemelisin bence.. TL'de olanlar benden daha rahattir su anda emin ol :) YTD
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()İnşallahhh kardeşim inşallahhh
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Cok hemem satma taraftari degilim acikcasi, riske girdim, beni ne tarafa savuracak gormek istiyorum. En azindan 7.40-45 goresim var, gosterirse :):) YTD
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Amin hocam Amin inşallah 6 liraya gelir . vallahi hocam 3 5 kar etmek istediğim için aslinda yoksa bilsem ki dusecek beklerim ama öyle bir hava vardı sanki roket olup ucacak mübarek insanda bian almak istiyor boşta duruyo para bari kar etsin diye yoksa bir bilgim olduğundan degil
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()6 TL mi nasıl olocak hocam ons mu USD mi
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Azcikar az duser yumari hedefe deger insallah.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Amin diyorum abla, insallah umdugum gibi olur.. :):)
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()2 de düzelir. 50 dakika kaldı:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim kardesim ne demek . Hayirlisi olur insallah
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Niye bu kadar almak icin ugrasiyorsunuz bayram sonu diyelim 6 liraya indi ne yapacaksiniz?
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tamam tamam :):) Rehavete kapilmak yok :):)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()E ben hiç beklemeyim ozaman vallahi alivercem burdan bu ne izdiraptir :)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Tmm anladım hadi hayırlısı inşallah tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Pek olacaga benzemiyor bende yatacagim gibi ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Aynen kardesim sadece gumus ons 28.3 ytd
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Banka marji sabah duzeliyor sanirim, oyle biliyorum.. 2 diyorlardi bir ara hic bakmadim acikcasi.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Hocam asyada bi dusus olur mu alim icin firsat kollamak adına takip edeyim mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Geceki dususlerden korkma. Keske gece dusse senin icin daha iyi :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Piyasa acildi, bana uyku çöktu.. :) Düsmeye baslasaydi bak nasil gozler cin gibi bakardi :):)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Amin cümlemize inşallah. :) En azından parça çıkarsan da olur bu seviyeden:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Cok iyisin, tesekkur ederim.. ; ) Ama daha ne olacagi belli degil, bunun asyasi var, avrupasi var abdsi var, var da var.. :):) Allah hepimize helalinden bol kazanc nasip eder insallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Kazancın bol olsun dıdem hnm:))