Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Yazık etmişsiniz paranız iyice erimiş
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Vallahi doğru nekadar kazandık diye takip ederiz buseferde :))
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ben cok sıkınti yapmam abla da, sen sitedeki konusmalara aldanma.. :) Herkesin tuzu kuru, ya yatirimi yoktur, ya da kazanci sürekli eline geliyordur.. :):) Sen yine kendin kararini ver.
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Ahahaa abi ya odegilde 6 gelirmis bizde full gireriz olcak varya birde düşermiş 4 e abbo (hayal ürünü:))
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Gelsin bende belki alabilirim :((risk bende severim fakat buraların acemisiyim:))
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()merhaba cuma kapanışa 15 dakika almıştınız. zarar etmediz inşallah. ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Tamam hocam sizi takipteyim uye olmadan da sizin yazılarınızı okuyordum zaten sayg
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dikkatli olmakta fayda goruyorum bu sira ytd
Sinay57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()İşin mizahi hocam düşerken kimse yüzüne bakmaz dahada dusucek korkusuyla
-1BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Bereketli olsun bende ful gümüş bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Aman öyle deme sende karla sat sonra birlikte aliriz ben üzülürüm vallahi terste kalan olunca yazık insan zor kazanıyor zaten bide terste olunca psk kaldirmiyordur
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Alsakta bakarızzz bizz:)))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O zaman dogru yaptiniz :) simdi zaman kenara elindekini koruyup yon tayin etme zamanidir ytd
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Araç fazlalığı var 1 araçta benden çalışır ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Evet 10 aydir full tl kuzu kuzu yatıyor yeni gumuse niyet ettim oyle bakiyorum boş bos
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()HocM 6 dusse sen halıları satarim diyorsun kiki tvitterde evi arabayı satarim diyo :) olmadi bende beyaz eşyaları okuturum:)))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben full sattim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Teşekkürler hocam siz sattınız mi yoksa duruyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Ay insallah yahu soyle güzel yerlerden almak nasip olsada sonra dönüp hic bakmasak noldu diye:)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Aynısını yaptik
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gecen sene 13 25 dolardi oraya gelirse kredi ceker alirim. Yatirim tavsiyesi bile veririm :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Mart 2021 üyelik tarihi alt yorumda algı şahane
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Usd de dusus cok beklemiyorum onslar tepede eger geri cekilme olmazsa yavas yavas cikmazsa ons kanadi bi tarafa kirilabilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()yorumu (6 gün önce) Cevap yaz
Vallahi ben 7.19 dan aldim daha nasıl sevebilirim riski :)
https://altin.in/hope12/10
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()İnşallah kardesim.. bende ful tl deyim; )mutlak bir emtia alım fırsatı verecektir.. sabırla bekleyecegim)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Gecen sene Mart'ta 3 liradan aldım sıkıntı yok ))
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()USD 6 inermi demedim gumusden bahsediyorum bu onslmi olur yoksa USD mi demek istedim bu arada ful gumusdeyim benim içinde sürpriz olur öyle bişey olursa
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()2 ay once aldin mi?
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()6 ya düşse evdeki halilalri satar gümüş alırım))
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Altın ons 1843 hedefine doğru ilerlerse hedefin gelebilir; ) ytd
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)