Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bekleyelim bakalim, baska bir sey yapmiyoruz zaten :):) sadece pc'yi formata verdim, tek telefonla zor olacak, grafik falan zor oldu benim icin :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()yükseliş derken Hocam nereye kadar kısa vade için. yüksekten almış biri olarak
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Tabi yaa biraz grm artışı yaparım:))
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()O dedigin bende zirve yapio arada :):)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ons un az daha gideri var geri cekilme de olursa belki 30 40 50 kurus kar verir satar sonra gidisati izleriz :)
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ():) az da olsa heyecan için elde tutmak lazım. Ytd
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sakince izleyelim once alim verirse alir tepeye gideriz. Once al vermezse riskli yerden almayiz :)
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Bende takipte olucam ; ))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Insallah kardesim
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben cuma satmasaydim beklerdim mesela hedefin gelecegini dusunuyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tm önce bi elimdekileri çıkarayım ins
Sonra siz deyince ye kadar bekliycem altdan alim icin
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Yolluyum değil topluyum olucakti
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hadi bakalim, ben beklemeye devam.. :) Madem bu riski almisim, az bekleyeyim, belki ödülümü de alirim :):)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Inşallah kaçırmam. zamaninda çok zararkes yaptım biraz onları yolluyum bilen birileri ile:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tamam kardesim siteye yazarim hemen almayi dusunursemde yazarim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tepe yaptiktan sonra alttan almak icin acele etme derim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tm teşekkür ederim
Tepe yapsin ins
Yüksek alanlar elinden çıkarsın
Sonra tekrar düşüş ile altdan birlikte aliriz inş
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Valla siz rahatsiniz acikcasi, TL'de olmak benim durumumda olmaktan daha iyi :):) YTD
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Abi bunu yaparsan duruma gore yaz bende seni takiple denemek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Valla elde gümüş olmayınca koptum biraz:) etiketle de okuyayım sana zahmet:) ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende belki bir kisa vurkac yaparim diye takipteyim :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sen 3 haftaki grafikleri okumadiysan etiketliyip piyasa acilana kadar okursun :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bu gece alım yapsam mı yanlız hissetme kendini:)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Evet kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Hocam selam gümüş içinmi
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hahha :):) Bosver dusecekse de dussun, siz alim yapin, elbet yukselir :) YTD
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Sisteme bakmak lazim ya, ama diyorum ya paçami kurtarim, 3e 5e bakmam cikarim :):) Dibini gormedigim suya atladim, Allah baksin yuzumuze :):):)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Zaten alım için gereksiz sabır içindeyim sen de öyle diyince tırstım:)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben izlemedeyim once alim icin acele etmiycem :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Alalım da artık:) elde olmadı mı böyle izlemek de hiç heyecan vermiyor:) ytd