Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()grafiklerin incelenip yazıların okunmasında fayda olabilir. aşırı emek içerir. ytd
3BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Ben kırmadı dostum 25.44
Minnak bişey kaldı ytd
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Sadece merkez bankası faiz kararına odaklanmayın ...
Dediğiniz aralıklar gelecektir ytd
Abdullah_aytaç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim subat basinda gumus 6.3 tl idi 6.2 tl idi dedim ki buralar pahali burdan gumus alinmaz. O zaman gumus ons 27. xx di gumus ons dustu dolar cikti. 4 martta gumus ons 25 dolar 7.5 oldu ve gumus tl 6.16 idi o zaman da dedim ki burdan gumus alinir. Yani tl olarak bakarsaniz hata payiniz daha cok olur. Ytd
serkani için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serkani ()6.6.. benim için alış yerleri değildi ama son yorumlar beni korkutmaya başladı. Her yerde aynı yorumları okuyorum. Hayırlısı bakalım. Teşekkürler.
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tl de kalmak terste kalmaktan iyidir :) al sat seviyeleri kisinin risk durumuna gore degisir. Ben cuma 6.61 den 287 gram ekleme yaptim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dostum 30 dolardan gelen düşeni kırmadı mı?
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serkani ()Peki sizce buralardan girilir mi? Al sat verecek kadar yükselir mi? TL de kaldım tedirginim. :))
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gercek mi degil mi formasyon calisirsa anlayacagiz. Formasyonun calismasi gereken degerleri grafiklerin uzerinde yazdim. Calisirsa eger altin ons a dikkat etmek gerekiyor. Ytd bu haftalarda yon yukari olmasi lazim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
serkani ()Bu 19.8-21.8 ler gerçek mi? Ne kadar zaman ön görüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@ALTINCIDAYI_ birde hic yorum yapmadin buna ne dusunuyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirli geceler topram bol kazanclar
Nurullah60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurullah60 ()Hayırlısı topram saygılar hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()9.62 ustu teknikte yok ytd genelde de 9.4-9.8 yukari asagi sapma olur. Ytd bu sene daha ustune cikmaz gibi
0BeğenmedimŞikayet
Nurullah60 ()Dolarda hedef az vermişsin topram ilk etap 9 ama üzeri gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah_aytaç ()Hocam merkez bankası Faiz artirmazsa ne olur şimdi tl deyim sizce kaçta almak uygundur 640.650 arası gelebilir mi
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolar da benim hedefim 9. xx ama ons yukari atmazsa cok kurtarmaz bizi insallah yukari ya donus baslarda rahatlariz.
0BeğenmedimŞikayet
Nurullah60 ()Okudum topram saygı duyarım görüşlerinize
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Nurullah60 ustteki yaziyi size yazdim hemserim.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hemserim sana zahmet en alttaki yazilari atlamadan okursan neden duaebilecegini az bucuk anlatmaya calistim. Ytd olmadan okuyabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Süpersin kardeşim kusura bakma biraz geç yazıyorum işlerim var di. sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Grafikleri incelemekte fayda olabilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Genel yon beklentisi. Belki tutar sizde gorursunuz belki bi ise yarar. Okumakta fayda olabilir. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Düzeltmesi 277-285 arası ytd olmadan abi
Sadece öngörü
uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Dostum şu an benim de fikrim platine bir kısım geçiş yapmak. platin hala geride kaldığını düşünüyorum altın ve gümüş bir üst banda geçince platin daha da hızlanacak benim fikrim.300 ve altında platine 500 yada 1000 Gr kadar girmeyi düşünüyorum senin tahminleri ne göre nerden baslayalim almaya.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Yok o gelince matematik olduğunu öğrendim. :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Son yazdigimda mi gelmedi ? :) bazen sitede oluyor mesajlar dusmuyor
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bana gelmedi yorumunuz üzgünüm şimdi gördüm:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gümüş için A_Didem (10 dakika önce) Cevap yaz
Konu: genel yön beklentisi
Demek eğitimcisiniz. Ne mutlu size hangi branş bu arada @LosAnarquista60
Gümüş için LosAnarquista60 yorumu (10 dakika önce)
Konu: genel yön beklentisi
Matematik
https://altin.in/losanarquista60
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Yok hangi branş olduğunu sormuştum ama cevap vermeyince özeliniz olduğunu düşündüm ondan :)