Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Egitimcilerin halini mi anliyorsunuz :)
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Anlıyorum:)) @LosAnarquista60
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bak o heyecanı yakın zamanda tatmış biri olarak tadından yenmiyor; ) okuldaki diğer idareci arkadaşlar da bu heyecandan nasibini alıyor; ))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tesekur ederim bu arada
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Demek eğitimcisiniz. Ne mutlu size hangi branş bu arada @LosAnarquista60
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Alim icin iyidir :) aldiktan sonra baya heyacanli oluyor :)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Rabbim kimseye düşüş heyecanı (terste olma durumunu) yaşatmasın:)) ama alım için düşüş iyidir tabiki; ))
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Gümüş beni canlandırdı ama daha heyecanlandırmadı. ; )) Canlanmanın heyecanı iyidir; ))
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gumus candir da dusus u de cok heyecanlidir :) sen bakma gumus bu aira bizle egleniyor ah bi dususleri oluyor hepsinde elimde gumus vardi :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Gümüş candır ya)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben dolarimi alir ons u izlerim once nere gidiyor ne yapiyor diye ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi kardesim
CESUR_63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Hakkında hayırlısı olur inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Dolar 7.95 seviyesine inerse artık dolar ve gümüş alımları tamamlanır:) YTD
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben tl dw olursam 7.95 den alirim ondan sonra isterse 7.7 ye insin cok umursamam
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Tahminim faizlerde bir değişiklik olmayacağı yönünde bu da dolarda az da olsa çekilme neticesinde alımlarımı yapmak olur. Ama doların 7.9'un altına ineceğini düşünmüyorum. :) YTD
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bildigimiz birsey oldugunda her zaman yardimci olurum :) meslek geregi bende ogretmeyi aktarmayi seviyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende persembe tl de olmak istiyorum en azindan 10 20 kurus geri cekilme olursa degerlendiririm ons 28 e cikacaksa dolar 7.7 ye kadar da susebilir cok umursamam :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tamamdır arada kapınızı çalarım o vakit @LosAnarquista60
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()26.2 ons seviyesini görürsem çarşambaya kadar elimdeki gümüşleri satarım. ; )) YTD
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Analiz, grafik öngörü oluşturma adına oldukça önemlidir diye düşünüyorum @Yukarıçakmaklı. O yuzden grafik paylaşımı yapanlara sirf emeklerinden dolayı bile saygı duyarım.. Ama tabiki de yine en son kararı ben veririm. Tavsiyeniz için teşekkürler.. :)
Yukarıçakmaklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bakalim kismette varsa bizde pastanin tadina bakariz :)
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Bekliyoruz gelirse bizimdir. Gelmezse bizim olmamıştır. Emeğine sağlık. Ufak al sat yaptım gerisi nasip hocam.
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Aynı durumdan bahsediyoruz. ; )) 26.30 ons civarına denk geliyor; )) öngörüler yakın yani ama işte nasip; )) YTD
0BeğenmedimŞikayet
Yukarıçakmaklı ()Yinede kendi öngörülerinizi değerlendirin Çünkü burdakilerinin çoğu tahmini değerlendirmeler yapıyor
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim tesekur ederim.
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık sn @LosAnarquista60
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben bu hafta altinda bekledigim hareketler olusursa altin ons 1810 ve ustu bir yerde gumus ons da o esna da nerdeyse ordan satarim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Ons grafiği önümüzdeki hafta ilk üç günü 26.5 i direnç seviyesini zorlayacağı yönünde olacak. Öyle bir durumda satış yaparım. Şayet alta doğru bir ons hareketi olursa da alımlarımı tamamlarım; )) ikisi de bana uyar. YTD
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim. Her turlu bakis acisina acigiz ve konusup tartisip daha iyi sonuclar almak icin cabaliyoruz. Amaclarimiz ortak oldugu icin paylasmak guzeldir. Ilerleyen zamanlarda yada iatediginiz zaman birsey oldugunda sorabilirsiniz. Ytd olmadan cevaplarim