Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Gümüş21 bunlari sana zahmet okur musun. Birde profilime girdigimde kisisel duvarimda ki yaziyi sonra sormak istedigin birsey varsa ona cevap vereyim. Olur mu
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@66vip fikirlerinizi almak isterim. Ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@YE06 okursaniz ve grafikleri incelerseniz. 1770 in altina neden dedigimi anlarsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
dogu23 ()teşekkür ederim...
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Suan icin goruntu olumlu yukari gitmesi gerekiyor. belki bi ihtimal pazartesi sali 24.76-24.88 arasi bir yere gidip ordan donus yapabilir. Oraya giderse bu hafta yukselis sinirli olur haftaya sat pozisyonu olusabilir. Ytd bu hafta yukselisle baslarsa hafta ici sat pozisyonu olusabilir. Ytd
dogu23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23 ()gidişat nasıl olur gerçi grafiklerde paylaşmışsın...
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Aleykumselam sagolasin
dogu23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23 ()slm kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sende sagol kardesim.
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Tamam sagolasin
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Şimdi guzel kardesim şöyle bi ihtimal var. Ben yazayim sana karari sen ver.
Ons altin 1810-1817 arasina ciktiginda gumus ons da 26.2-27.4 arasi bir deger gelmesi gerekiyor. Eger bu degerler gelirse ben satmayi dusunuyorum ve altinin 1770 in altina sarkip sarkmamasina bakacagim.
Eger altin buranin altina sarkmazsa sattigimi belki alttan belki satis degerinin ustunde tekrar alip
Altin ons da 1860-1896 arasi bir yere cikmasini bekleyecegim. Gumus ons da da
27.4-29.4 arasi bir degerin gelmesi gerekiyor. Burasi da gelirse burada satip duzeltmeyi nereye kadar yapacagini izleyecegim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Ytd olmadan durum gerçekleşirse kar satışı yapalimmi rakamlar gelirse. Ondan sonra düşüşmu bekliyorsunuz saygı ve sevgi ile
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirli sabahlar kardesim bu siralarda 7.02- 7.2 bir beklentim var. Gerceklesir mi bilmiyorum kardesim. Ama tl bazli yaniltabilir. Diyelim ons tarafi geldi dolar geri cekildi o zaman tl olarak asagiya bi degere gelebilir.
Ons bazli 26.2 minimum 27.4 max bir cikis bekliyorum.
Altin ons da da 1810-1817 arasi bir yerden donus bekliyorum. Ytd
Grafikler şuan icin yukselisi onaylar sekilde gidiyor ama yinede izlemedeyiz. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Kiymetli kardeşim hayirli sabahlar 7 ve ustu rakamlari bu haftami bekliyorsunuz .. ytd olmadan . Saygilarimla Allah'a emanet olun.
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben tesekur ederim faydasi olursa ne mutlu.
Faceecz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faceecz ()Çalışma için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Teşekür ederim zaman ayırip okudugunuz icin. Belki olusur okuyana yardimci olur emekler bosa gitmemis olur.
ESF26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Detaylı kıymetli çalışma. Teşekkürler. Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben dün 6.61 den alim yaptim yani ekleme yaptim. Yukari on gorunuz yuksekse alinabilir. Ama dusecek ongurunuz varsa alinmaz. Ben yukselis bekliyorum ama dusus bekleyen ustalar da var o yuzden birsey demek zor malesef. Ytd
Nevzat_gümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevzat_gümüş ()Hocam gümüş nurdan alım yapilirmi