Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Zamanla umarım gümüş üzerine daha çok bilgi edinecegime inanıyorum. O zaman daha sağlıklı dolar ve gümüş üzerine bilgi alışverişi yapabiliriz. Ilginiz ve yaklaşımınız adına teşekkürler @LosAnarquista60 :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bence cok uzun degildi grafikler yukariyi gosteriyor bu hafta kisisel duvarima bakabilirsiniz orda da bekledigim degerler yaziyor belki bi faydasi olur
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Uzun bir zamanını alacak. Okumak ve anlamak. Çok teşekkür ederim. @LosAnarquista60 :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@A_Didem genel yon beklentim ve kisisel bilgilerim kisminda da bu ay icinde ki olabilecek durumu ifade etmeye calistim. Okursaniz ve okuduktan sonra kafaniza birsey takilirsa sorabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Firsat gelince firsati kaciriyorsan ve onu da kendi isteginle degilde banka yuzunden kaciriyorsan insani uzuyor. Zaten ilk satis yaptigim zaman degistirmeyi dusunuyorum.
CESUR_63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Fırsatlar bitmez sayın hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()6,95 banka satışıydı. Alış 6.80 sonrasında çok hızlı bir şekilde düştü. Ben 6,77 den satmadım baktım hızlı düşüşe geçince 6.70'ten gümüşleri elden çıkardım. Banka işte kendi kazancını düşünerek uyanıklık yaptı. Banka satışı 6.65'lere düşünce normal makas olan 5 kuruşa indirdi
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Fiziki alsak kuyumcu hesaptan alsak banka
Tanju_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Kuvettürk en yüksek 6.80 i gösterdi sonra hızlı düşmeye başladı ben 6.70 ten elimdeki sattım. Sonrasında çok hızlı bir şekilde düşüş oldu. Ayrıca o gece 15 kuruşluk makas yaptı.
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Evet 6.8 sat firsati vermis vakif onu bile vermedi
0BeğenmedimŞikayet
Tanju_06 ()Bir çoğumuz öyle düşündük ama banka da uyanık tabi kendi çıkarlarını düşünüyor
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Sabah düzelir belki dedim ama nafile.
0BeğenmedimŞikayet
Tanju_06 ()Evet aynen kardeşim o gün sabaha kadar uyumadım site 7.13 ü gösterdi Kuveyt 6.77 yi satmadım marjı bir türlü düşürmedi sabahta kur düştü 6.45 e zor sattım
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Kuveyt türk farklı bir şey mi yaptı sanki
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()6.8 satan var sanirim ben 6.5x disinda gormedim zaten bi onceki haftada 6.5x normal gormustum satmamistim :) 7. x yakmasi lazim bu dolar kuruyla ki ben satış yapayim yada ons 28 e ciksin dolar 7.7-7.85 e insin ben dolara parite yapayim :)
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Kuveyt te çok makas açmıştı hocam kâr ın yarısına ortak oldu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben hic emir kullanmiyorum zaten :) bana zamani geldiginde sattirsin baska birsey istemiyorum. Valla 2 kere firsat kacirdim bu vakif yuzunden ve 15bin karim cöp oldu
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Memnunum hocam ... sadece emir konusunda bazen sıkıntı yaşıyorum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende mi kuveyt e gecsem acaba valla illallah ettirdi vakif gecen dolar patlamasinda inan 6.5x disinda bir deger gormedim yazik oldu
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Yok Kuveyt hocam
Gümüş 1.85-2 krş arası
Altın 1.20-1.40 arası
Platin 1.40-1.170 arası makas
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Al sat makasi cok degil mi hangi bankadan alip satiyorsunuz vakifta makas bildigin 40 50 lira gibi birseydi
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Bereketli olsun hocam
Platin ons 50 dolarlık düzeltme yapabilir ytd
Şayet yaparsa yüze 35 platin almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Aynen katiliyorum bu hafta onsda gene 1720 test edilecektir alim firsati gelebilir bu hafta
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()25.12 nin ustu kapanislar yatayda goturur asagisina sarkarsa kapanislar 22.8 e kadar yolu var 26.09 uzeri kapanislar yapabilirse 27. x uzerine atmaya caliscaktir. Benim maliyette 5.75-5.82 arasi birsey ama net hesaplamadim o yuzden rahatim burdan dusse bile en fazla oralara gelir gibi.
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam 6.10 dam aldığımı satmıştım 6.64 ten ve ondan sonra alım yapmadım
Hocam bende düşeni kırmadı ons bazlı 25.44 ve 25.80 üzeri kapanış gelmedi
Yatırım tavsiyesi olmadan
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Daha alim yapmadin mi hic ? Ben full bekliyorum hala bu tepki nereye kadar cikacak diye. Bir de duseni kirdi simdi ya tepki olur dusus kanali olusturur yada yeni bir yukselis kanali olusturup 30 ustune de gidebilir. Ytd
4BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık hocam
Bende De en dipte 19.80 var dibi yok bende
Gümüş ons ta iki önemli rakam 24.50- ve 22.50 rakamlarını önemsiyorum
Şahsen gelirse 22.50-24.50 arasında full gümüş alacağım
Yatırım tavsiyesi olmadan
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Lab_Tek_44 kardesim biraz uzun ama okuyabilirsen benim fikrim bu dekilde
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Elimden geldigince gordugumuzu yazmaya calisiyoruz. Belki formasyonlar dedigimiz gibi olusur okuyan kisilerin belki isine yarar diye ugrasiyoruz.
Buyuklere saygiliyiz abla :)
Gümüş21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş21 ()Gayet açıklayıcı bilgiler, sağol delikanlı. Ekran fotosu aldım yarın detaylı inceleyeceğim. 87li olarak ablan sayılırım ben senin :)